Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yuz kere dedim bir daha soylerim.

Mesele katalog ya da ozel forma degil. Katalogda da cok guzel formalar var.

Bizimkiler en dandik modellere en kotu renk secimleri yaptigi icin ortaya cikan sonuclar berbat. Dandik reklam ve logo uygulamalari da cabasi.

Yorum

• Katalog modellerinlen beraber fiyatlarini da yazin. Aralarinda ki en ucuzlari gelecek sezon ki formalarimizdir. Herkese hayirli ugurlu olsun simdiden.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Can sıkıntısından ne yapacağımı bilemedim ben de gelecek seneki muhtemel katalog formalarımızı inceledim.Burdan da paylaşayım izninizle.

Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor.Bize özel diye yutturulan olayın aslını öğrendim(belki de herkes biliyordur, ne yalan söyleyeyim ben bilmiyorum).Meğer precision ve victory formayı Türkiye liglerindeki hiçbir takım giyemiyormuş.Bizim özel yanımız buymuş.

Her neyse şimdi gelelim yeni formalara.Nike bu sene kataloğuna sadece 4 yeni forma eklemiş.1 tane de kaleci forması.Formaların görselleri aşağıda yenilerin hepsini teker teker değerlendireceğim.

İlk yeni forma Manchester United'ın bu sezon giydiği beyaz forma.Aralarındaki fark kolların altındaki hava delikleri ve kumaşı olabilir kanımca.Bence çok şık durmuyor.

İkinci yeni forma Barcelona'nın bu sezonki deplasman forması, adı Precision II

Üçüncü forma Galatasaray ve Schasktar'ın bu sene giydiği model.

Ve son forma bu sene herhangi bir takımın giymediği yandan çubuklu forma.

Bu 4 formadan ikisi muhakkak yeni formalarımız olacak.Yine muhtemelen Türkiye liginde bizden başka hiçir takım giyemeyecek formaları.Görelim bakalım.Eski modeller bir aşağıdaki mesajımda.

Arka sayfada kalmasın.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İşte bunlar da eski formalar.İnşallah bu sefer de mavi victory forması yapmazlar.Milletin 5 sene önce giydiği formaları giymekten bıktık.Bir de laser formanın mavisini yapma gibi bir düşünceleri olacak gibime geliyor.Renkleri değiştiriyorlar alın size yeni forma diyorlar.

....................

Yorum

• Önümüzdeki senenin bordo forması manchesterın giydiği beyaz formanın kalıbında olacaksa ben fitim. Ve artık aston villa tarzı formaya geri dönmemiz lazım klasik forma olarak. Çubuklu olsa da olur olmasa da olur ama aston villa tarzı olmayacaksa çubuklu mutlaka olmalı. Ayrıca bizim alternatif rengimiz neden beyaz hala anlamış değilim. Bizim formalarımız tertemiz diyen olursa bozuşuruz haberiniz olsun

Yorum

• Inter Stripe Triko hoş olur sanki.
              Trophy'de fena değil.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• ManU formasında Türk Bayrağını nereye koyacaklar

Nike logosunun üstüne koyulur da zamanında sırf olmayan bayrak yüzünden reddetmişlerdi Fransa formasını..

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ligin en güzel formaları bizde demek benim için komedidir.
                  Tarihimizin en kötü formalarıdır.

turuncu kappa formaları hatırlayamıyorsun galiba??

nike formalar genellikle iyiydi benim de sevmediğim formaları oldu ama genelde çok güzel formalar çıkarttı.
                  TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Büyük ihtimalle uzatılacak. Belki de uzatılmıştır..
                    Yani uzatilirsa, gine devam eski formalari giymeye.

Biz nezaman sampiyonlar liginin kupasini alirsak, iste ozaman bize ozel forma yaparlar

Yorum

• 2 Ağustos 1967 yılında kurulan, profesyonel futbol ligleri tarihinde şampiyon olmayı başaran ilk Anadolu kulübü olan Trabzonspor, Markafoni'de! Bordo mavi ruhunu yaşatacak, lig heyecanının temposunu yükseltecek Trabzonspor ürünleriyle takımınızı desteklemeye hazırlanın! Trabzonspor lisanslı ürünleriyle galibiyetlerin keyfi daha da artacak.

http://www.markafoni.com/product/trabzonspor-3/all/ saldırrrr

Yorum

• Nike Football Türkiye sayfasının ''Sahaya çık, savaş ve kazan.'' sloganlı paylaşımı.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike Football Türkiye sayfasının ''Sahaya çık, savaş ve kazan.'' sloganlı paylaşımı.
                          Firma sahibinin kuzenine yaptırmışlar gibi.

Yorum

• Manchester United formasının üzerinde oynama yaptım şu şekilde. Bordo olabilir, belki mavi de olabilir ancak kişisel görüşüm mavi bizi çok zayıf gösteriyor. Tek renk seçeceksek bordo olmalı. Zaten altına mavi şort da koyarak zenginleştirmiş oldum sayılır.

İkinci bir nokta da bence kimse yapmadan bir formamızda bence artık armayı forma tasarımına uygun olarak değiştirmeliyiz. Çok büyük farklılık katar. Birçok büyük takım bunu senelerdir yapıyor, Chelsea en bilinen örneklerden. Çok kısa bir örnek yaptım, bu tarz şeylerden zarar gelmeyeceğini düşünüyorum. Gerçi daha forma kültürü oturmamış bir ülke ve takımda yapılsa kan çıkar herhalde böyle bir değişiklik.

Yorum

• adam gibi formayla cikilmiyor maclara. mavi cubuklu forma beyaz sort denenmeli. seneye adidas ile anlasilmali.

Yorum

• Murat' kardesim emegine saglik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X