Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo forma kombinasyonu çok şık duruyor, keşke arma ve yıldız da istediğimiz düzeyde olsaydı.İnsan ol evlat!
Yorum
-
Resimlerde de gördüm simdi.
Beyaz formalar oyunculara yakismis..Bordo formalarida yakismis...En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 14.07.2012, 02:08....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Bordo ile mavi yanyana kullanılınca ortaya güzel işler çıkıyor işte:
Henrique Bamba'nın şortunu giymiş!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo ile mavi yanyana kullanılınca ortaya güzel işler çıkıyor işte:
Henrique Bamba'nın şortunu giymiş!
geçen sezon energy formamız bu sene de bordo formamız müthiş. bir önceki maçta beyaz forma çok hoşuma gitmişti. bordo forma ise mükemmel. nike dönemindeki en güzel şortumuzu da bu sene giyiyoruz. şortlardaki numaralar daha küçük puntolarla yazılabilir.
şimdi sıra çubuklu mavi formada. bir de onu görelim maç içinde. eminim o da çok güzel görünecektir.En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 14.07.2012, 10:45.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bi kac gün önce bende fark etmistim Precision Formasinin Kesan kumasina cok benzedigini
simdi daha da cok hosuma gidiyo formayi alacagim günü sabirsizlikla bekliyorum...“ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu tarz bir formamız olmasını isterdim..Yöresel özelliklerimizi yansıtacak bir forma çıkabilir her sezon..Bence ciddi miktarda da satış yapar..
Tonlar biraz daha değiştirilerek yukarıdaki gibi bir formamız olsa çok güzel olur..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum