Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• City'nin formaları çok sade ama çok şık aynı zamanda

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Reklamları nasıl çıkartacaksınız?
      kardesim konfeksiyoncu tanıdığınız yada terzi tanıdığınız falan varsa onlar bilirler. bi asit gibi ilac gibi bisi var. formayı deforme etmeden cikartıyor. yakalı parcalı foramızın önünde yazan avea reklamını ben öyle kaldırtmıstım. formada deforme falan olmuyor.
      bu senede büyük ihtimalle yine aynı islemi yaptıracagim.
      Bordo ~~ Mavi
      'O halde varım...'

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Klube buyuk gelir sagliyorlar etik degil bence tabi parayi verip aldin kimse diyemez cikarsmassin diye ama iste

Nokia 3310 cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

etik degil kulube o kadar gelir sağlıyor ondada haklısın. bu yüzden marketten ürün alırken aldığım hic bir ürün ülker degil.
        ben bu reklamı tasımak zorunda degilim. kosul koyarsın. reklamı koydurtana forma 75 lira koydurmayana 95 lira diye ona göre reklamı tasımak isteyen alır reklamlı formayı katkıda belli olur. ben kulubümü düsünüyorum herkes gibi ilk ciktigi gün alırım hersene formalarımı. ama sırtımda kendi ismim yukarda yazmadıktan sonra ben niye ülkerin reklamını tasıyayım. yıllardır kol reklamlarını beğenmezken. bide simdi sırt reklamları cıktı.
        Bordo ~~ Mavi
        'O halde varım...'

Yorum

• bide tabi şu var iskandinavya ülkelerindeki reklam şartları. böyle oldugumuzda kim bilir ne yaparız.
          Bordo ~~ Mavi
          'O halde varım...'

Yorum

• İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bide tabi şu var iskandinavya ülkelerindeki reklam şartları. böyle oldugumuzda kim bilir ne yaparız.
            Adamlar reklam tabelası gibi geziyorlar

Yorum

• AC Milan forma tasarımım...

Yorum

bide tabi şu var iskandinavya ülkelerindeki reklam şartları. böyle oldugumuzda kim bilir ne yaparız.
                Yarım saattir takımların armalarını arıyorum.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arma konusundaki sikinti devam ediyor...
                  armanin etrafini beyaz yapsalar arma daha net belli olur. arma resmen kayip duruyor

Yorum

kardesim konfeksiyoncu tanıdığınız yada terzi tanıdığınız falan varsa onlar bilirler. bi asit gibi ilac gibi bisi var. formayı deforme etmeden cikartıyor. yakalı parcalı foramızın önünde yazan avea reklamını ben öyle kaldırtmıstım. formada deforme falan olmuyor.
                    Çok güzel oldu bunu öğrendiğim...Peki daha önce yazdırdığımız forma numaraları ve isimleri de çıkarabiliyorlar mı?

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arma konusundaki sikinti devam ediyor...
                      Bu durum artık sıkıntı olmaktan çıktı. Bunu bilerek yapıyorlar, bu kadar kıt bir beyin nasıl olur ?
                      Böyle aptalca bir pazarlama yönetimi hiçbir takımda yoktur.

Atletico ve Barça'nın ürünlerini gördükçe bizim ürünlerde arma ve yıldızın ne kadar amatörce ve baştan savma yapıldığını daha net anlıyoruz.

Yorum

Haberleşelim o zaman, ben de alınca sırttaki ülker yazısından kurtulmak istiyorum ücreti mukabilinde olursa tabi.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Scunthorpe United 2012/13

Edit : Yanlış bilgi...
                          En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 11.07.2012, 15:59.

Yorum

• Daha önce bu sayfalarda paylaşmıştık yeri geldi hatırlatmakta fayda var ( yanlış bilgi ile yanlış yorum yapanlar olabilir ) Scunthorpe United 2012/13 sezonu formaları şu şekilde:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok güzel oldu bunu öğrendiğim...Peki daha önce yazdırdığımız forma numaraları ve isimleri de çıkarabiliyorlar mı?
                              reklam baskısı isim ve numara baskısından daha saglam oluyor. cikartir sanırım.
                              Bordo ~~ Mavi
                              'O halde varım...'

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bendede geçen senenin 3 forması var ama hiçbirinde ülker reklamı yok..anladığım kadarıyla bu sene ülker böyle bir istekte bulunmuş olabilir..
                                Bende çubuklu (Energy) ve Ülker reklamlı forma var. Sizinki nasıl reklamsız çıkmış anlamadım.
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X