Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bordo forma bildiğim kadarı ile tek çeşit satışa sunulacak. Hiç değilse futbolcular giyeceği lazer kesim delikli olur mu diye kulübe sormuştum formalar çıkmadan önce. Formaların tek çeşit olacağını söylemişti TS Club eski yöneticisi. Delikli olan model fiyat olarak pahalı ve yaka modeli olarak biraz daha değişik.
    tesekkür ederim abi, gercekten sevinmistim bordosu delikli model den olacak diye, simdi biraz hayal kirikligina ugradim malesef.
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Yeni sezonun forma isim modası Beyaz forma üzerine Tertemiz 82

En son a f s tarafından düzenlendi; 05.07.2012, 11:46.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu konuda yazdıklarım 4 senedir değişmedi bir çoğununda öle. hep aynı şeyleri konusuyoruz ama nedense hep seneye denildi. hiç bişe değişmedi armalar forma serileri vs. aynı muhabbetler aynı artık kişilerle bütünleşen klişeler olmaya başladı. alınganlık yapmaya gerek yok herkes daha iyisi için yorum yapıyor ama seneye seneye diye diye 5.sezon oldu manzara gene aynı ofspor eyüpspor bizle aynı ayarda forma giyiyor bizde 95 tl onlarınkini merak ediyorum. forma kumaşı muhabbeti açılır şimdi bizim kumaş yağ kir pas tutmuyor edebiyatı yaparız seneye bomba formalar olacak deriz gene bişe değişmez yıllardır transfer çalışmalarında olduğu gibi. 5 sene terzi cemalden giyinseydik bize özel bir neyse söylemeyeyim biz seçiyoruz onlar gönderiyor sponsorumuz haklı sorun yöneticilerde değil mi?
        Evet o belli kişiler olan biz yalan konuşuyoruz bundan da zevk alıyoruz. 5 yıl önce katalogdan 5 yıl seçeceğimiz belliydi kimse seneye seneye demedi sözleşme detayları bilinmezken bir yıl özel beklendi sadece. Kendi söküğünü dikemeyen Terzi Cemal bunlardan daha iyi yapar evet.

Sözleşmeyi yapan 5 yıl boyunca katalogdan forma seçeceğini beyan eden Yönetim değil de ona bunu sağlayan Nike ve bizzat bende sorun.. Seneye seneye diyoruz ya..
        En son Sefa tarafından düzenlendi; 05.07.2012, 12:00.

Yorum

• hadi geçen sene ofsporun formasını giyiyor olmamızı anladık,o bizim için ekstra bir formaydı çok da tercih edilmedi,kabul edilebilir
          , ancak çubuklu diye lanse edilen formanın eyüpspor tarafından da giyilecek olması tam bir fiyaskodur. bu bizim ana formamız ve trabzonspor adıyla özdeşleşmiş bir forma her ne kadar çubuklu forma kriterine yüzde yüz uymasada.
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Fontlar böyleyse çok güzelmiş
            Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• çizgili formayı yakından görünce fikrim değişti gerçekten çok hoş duruyor.font renginin lacivert seçilmesi de çok güzel olmuş.bordo forma zaten en beğendiğim forma.keşke onun fontunu mavi yapabilseler...
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• 'Tertemiz 7' de olabilir..

Yorum

• Arkadaşlar aslında formaların hiçbirini begenmedim ama birtane alacam yinede. Canlı kanlı gorenler varsa bir fikirverebilirmi acaba. Bordo formayı kafadan eledim kollardaki mavi sebebiyle. Diger ikisi arasında bi onerisi olanlar???
                  bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar aslında formaların hiçbirini begenmedim ama birtane alacam yinede. Canlı kanlı gorenler varsa bir fikirverebilirmi acaba. Bordo formayı kafadan eledim kollardaki mavi sebebiyle. Diger ikisi arasında bi onerisi olanlar???
                    Formalar fena değil. Mavi forma canlı görenlerin fikrini değiştirebilecek bir forma..

En güzel forma Bordo gibi.. Genel olarak..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet o belli kişiler olan biz yalan konuşuyoruz bundan da zevk alıyoruz. 5 yıl önce katalogdan 5 yıl seçeceğimiz belliydi kimse seneye seneye demedi sözleşme detayları bilinmezken bir yıl özel beklendi sadece. Kendi söküğünü dikemeyen Terzi Cemal bunlardan daha iyi yapar evet.

Sözleşmeyi yapan 5 yıl boyunca katalogdan forma seçeceğini beyan eden Yönetim değil de ona bunu sağlayan Nike ve bizzat bende sorun.. Seneye seneye diyoruz ya..
                      yazdıklarım açık ve net ,isteyen üstüne alınsın ben pollyannacılık oynamayı sevmem.

Yorum

yazdıklarım açık ve net ,isteyen üstüne alınsın ben pollyannacılık oynamayı sevmem.
                        Kimsenin pollyanacılık oynadığı yok gerçekler ortada hayallere kapılan sizsiniz..

Yorum

• Fontlar öyle değil. O Ali Fuat Saruhan abinin kendi çözümü.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kimsenin pollyanacılık oynadığı yok gerçekler ortada hayallere kapılan sizsiniz..
                            biz mi? burada avrupadaki klas formaları gösterip konuştuk görüştük duyum aldık tasarımlar paylaşmalar falan feşmekan onlar ne ben mi yaptım onları.
                            hersene bir geyik döndürüyorsunuz sonuç burda sonrada diyorsunuz bizmi seçiyoruz falan ozaman bu 95 tl lik formayıda açıklasınlar bakalım eyüpspor kaça satacak ki satarsa ? siz değilmiydiniz nike trabzonda duvarları boyadı diye burada çılgınlar gibi nike a hayranlık duyanlar.

Yorum

• Bu fiyat ve Eyüpspor olayı. Bu sene forma almam , alacak olana da mani olmaya çalışırım. Taraftarız ama koyun değiliz. Kimse bizi kazıklayıp kandıramaz. Formalar derhal değişmeli. Daha sezonun başlamasına çok var.

Geçen seneki energy forması bu sene için bile yeterince güzel. 2 sene aynı formayï giyemeyecek mi bu takım ! Mahalle takımı gibi ayda bir forma değiştirmeye başladık.

Yorum

biz mi? burada avrupadaki klas formaları gösterip konuştuk görüştük duyum aldık tasarımlar paylaşmalar falan feşmekan onlar ne ben mi yaptım onları.
                                hersene bir geyik döndürüyorsunuz sonuç burda sonrada diyorsunuz bizmi seçiyoruz falan ozaman bu 95 tl lik formayıda açıklasınlar bakalım eyüpspor kaça satacak ki satarsa ? siz değilmiydiniz nike trabzonda duvarları boyadı diye burada çılgınlar gibi nike a hayranlık duyanlar.
                                Tüm mesajlara bak kimse farklı forma beklemedi hatta 1 aydır bu formaların olacağını gösterdik..

Nike hayranlık duyarım evet ama bunu Trabzon'da duvarları boyadı diye değil marka olduğu için duyarım kendi sökünüğü nikemeyen Terzi Cemal özel yapacak diye saçma sapan forma giymem..

Ve millete attığın iftiranın ispatını bekliyorum. Özellikle Mavi forma ile Beyaz formayı ben söyledim bunlar olacağını.

Attığın iftirayı ispat et bekliyorum.. Kolay değil insanları lekelemek. Nike'a ait bir çok forma konuldu farklı takımların evet ama kimse özel olacak demedi bir şeyler uydurup iftira atmayın. Başlığı dikkatli takip etmeyip insanlara iftira atmayın!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X