İlk olarak ANIL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında kulüp de bizim BMN logosunda kullandığımız Bordo'yu kullansa çok daha hoş olurdu.
/
İlk sıradaki bahsettiğim bordo... Diğer ise kulübün kullanmış olduğu ''bordo'' tonlarından biri... Tonlarından biri diyorum çünkü hepsi uyuşmuyor birbiriyle.
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kirmiziya bordo diyenler, senin gösterdigin renge mor diyecekler.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Tanitimi izleyemedim malum isten gücten dolayi. Bütün ürünlerin fotograflarinin gösterildigi veya videosunun oldugu bir site varmi?
Formalari cok begendim, diger ürünleri merak ettim...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Tamam, biliyorum cok rahatsiz ediciyim. Kötü bakislarinizi hisseder gibiyim. Ancak cok takiyorum bu bordo olayina ben.
Az önce dalga geciyordunuz, tamam. Iste gözlerim bozuk, felan filan.
Peki bu hangi renktir onuda söyler misiniz? Renk algilamami ona göre ayarlayacagim.
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanitimi izleyemedim malum isten gücten dolayi. Bütün ürünlerin fotograflarinin gösterildigi veya videosunun oldugu bir site varmi?
Formalari cok begendim, diger ürünleri merak ettim...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi siz neyin muhabbetini yapıyorsunuz yahualıyorsanız alın formaları zorla satan yok.
Daha vişnemsi bir bordo olabilirdi evet ama buna şükür ya.
Duygusal davraniyorsunuz bu konuda maalesef.
Birde ben afs abiden teyit aldim vede sunu eklemisti.
Hakan Kulacoglu tarihimizi bilenlerden. Bizim bordomuz mürdüm rengine calan olacakmis yazmisti.
Ama maalesef degil iste su an.
En azindan aklinizin kösesinde bulunsun. Su an ki bordomuz bize göre olani degil.
Bugün ekrani actigimda vede Olcani gördügümde soka ugramis gibi oldum. Bir an bizim takimda oynamiyor gibi hissettim.En son cerasus tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 00:01.
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa formayi almak baska mesele. Tabi ki formayi alacagiz.
Duygusal davraniyorsunuz bu konuda maalesef.
Birde ben afs abiden teyit aldim vede sunu eklemisti.
Hakan Kulacoglu tarihimizi bilenlerden. Bizim bordomoz mürdüm rengine calan olacakmis yazmisti.
Ama maalesef degil iste su an.
En azindan aklinizin kösesinde bulunsun. Su an ki bordomuz bize göre olani degil.
Bugün ekrani actigimda vede Olcani gördügümde soka ugramis gibi oldum. Bir an bizim takimda oynamiyor gibi hissettim.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
cerasus arkada$imizin demek istedigini $öyle örnekliyeyim...
Ikisi de Trabzonspor formasi...ikinci forma bende var ve baktiginda maviye uymadigini anliyorsun...tabi bu sezonki formanin bordosu bu ikinci fotodaki kadar acik degil...ama cerasus arkada$imizin anlatmak istedigi bu galiba...yani benim anladigim kadariyla (:
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum