Seni bilmem ama benim için bir sorun bu, ayrıca ben kendi bakış açımı söylüyorum bana katılmak mecburiyetinde olmadığın gibi benim de sana katılma mecburiyetim yok. Dediğim gibi, armanın yeri yanlış kısaca. Geçmişini bilmeyen geleceğini de bilemez, geçmişte ki hatalarımızı gelecekte kulağımıza küpe olmak yerine yine 4 sezondur aynı hataları yapıyoruz. Diğer kulüplerin armaları neden oynamıyor hiç ?
Yorum istemiyorsan buraya yazma. Bana katıl diye silah mı dayadım? Konuşuyoruz burada. Burada geçmiş sezonda olan hataları mı tartışacağız? Sürekli aynı mevzu sakız oldu. Ben kulüp yetkilisi değilim olanı tartışırım, bıkmışım "geçmiş sezon geçmiş sezon" diyenlerden zaten olanı konuşun bir kerede.
Aha çocuklar toplandı ben kaçar.
En son OnurKul tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 00:24.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
afs abiden cevap bekliyorum neden logo sorunu yaşıyoruz bu 2 oldu. ilk çıktığında alanlar hep mağdur oluyor neden
Zihniyet kaynaklı. Bu işleri yaptıranlar buna bir kültür değil basit bir şey gibi bakıyor daha sonrasında şikayetler arttıkça düzeltiyorlar..
Kafa düzelmedikçe hiç bir şey düzelmez..
Nike bizim için şans oldu.. Biz 2008'de Nike ve ya Adidas dışında bir marka ile anlaşmış olsaydık şu an çook ama çok farklı şeyler konuşuyorduk belki de konuşmuyorduk.. Şu zihniyetlere rağmen iyi geldi Nike..
Kulupte kurumsallasma ve profesyonellik yok yok yok !
Milyon eurolarin dondugu koskoca bir yer ama su isleri adam akilli cevirecek, ozellikle urun ve formalari dogru planlayacak insanlar calismiyor boyle bir sacmalik olabilir mi !
Tipki altyapida oldugu gibi falancanin yegeni, filancanin oglu veya "bízdendir ekmek yesin" anlayisi devam ettigi surece biz bu logo tartismalarini cok yapariz..
Gorunen o ki ilk ciktigi zaman almayacagiz yine, bu nasil bir rezilliktir.
En son Erkin tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 00:50.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Kulupte kurusallasma ve profesyonellik yok yok yok !
Koskoca milyon eurolarin dondugu bir yer ama su isleri adam akilli cevirecek, ozellikle urun ve formalari dogru planlayacak insanlar calismiyor.
Tipki altyapida oldugu gibi falancanin yegeni, filancanin oglu veya "bízdendir ekmek yesin" anlayisi devam ettigi surece biz bu logo tartismalarini cok yapariz..
Olay şu:
Nevzat Aydın, Trabzon'u Nevzat Başgan'ı arıyor,
- Alo Başganım formalar şu gün gelecek armaların ve reklamların yapıştırılması lazım.
- He Damam ya bizim Necmi'nin atölyesi var orda hallederuk.
- Tamam Başganım iyi günler.
İş burda Trabzon'a kalıyor.
Nevzat Başgan ve ya başkası tanıdık tekstil atölyesini arayıp konuşuyor ki o atölye amatör bile olamaz eminim..
Yorum