Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyuncularımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sahada beyaz forma, mavi şort ve mavi çorapla mücadele edecekler.
    7

Yorum

• Bu formayı gördüm de aklıma geldi sahte bu arada o forma..

Geçen bizim Energy formadan gördüm birinin üzerinde Ülker yazısı dahil tüm eklentiler vardı ama arkada numara kısmı düz bordo değil çubuklu şeklindeydi anlam veremedim.. Forma sahte değildi ama..

Yorum

• Beyaz forma zorunlu deniyordu ama gs'nin beyaz forması yok ? Sarı, siyah ve parçalı var..
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Ünal Hoca'nin üzeridneki ne zaman satisa cikar?

Yorum

• AFS abi nerelerde ??
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çocuk ürünlerinden xl al vardı bi ara öle bişey ama
              ya onlarda arma falan küçük ya
              İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• Arkadaşlar geçen sezonun formasını getirsek şampiyonlar ligi logoso formaya basarlarmı
                İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu magaza nerde yaa
                  İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                  Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    AFS abi nerelerde ??
                    Buralardayım, işlerimin yoğunluğundan bu aralar paylaşımda bulunamıyorum.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buralardayım, işlerimin yoğunluğundan bu aralar paylaşımda bulunamıyorum.

bu mükemmelmiş. inşallah bize de böyle şeyler nasip olur.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bizim formanin arkasina "TRABZON" yazilsa cok güzel olur.
                          Avrupalilar "Trabzonspor" diyemiyor, marka olmak istiyorsak Trabzon olarak taninsak daha iyi olur bence.

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu magaza nerde yaa
                            Bilgim yok.
                            7

Yorum

• Bordo-Mavi buluşma

Takımımız İstanbul Güngörenspor maçında sahada Gold formayla mücadele edecek.

Oyuncularımız bu formanın altına siyah şort, siyah konç giyecekler. Kalecimiz ise yeşil forma, siyah şort ve yeşil konçla görev yapacak.

Gold formamızı ücretsiz kargo seçeneğiyle TS Club web sitemizden 79 TL'den satın alabilirsiniz.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şu Gold Forma Kullanılsın Yaw Ben Seviyorum... Türkiye Kupası Maçlarında Giyelim Hep İşde
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X