Bakırköydeki Ts Club'a gittim uzun kollu formalar ne zaman gelir dedim aldığım cevap geleceği bile belli değil oldu.Eldiven konusundada büyük bir sıkıntı var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa'da ne başarımız var, kaç forma satıyoruz ?
Önce bunları düzeltmeliyiz sonra özel forma (!)Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Güzelmiş tasarımıForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
Bende beğenmedimBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerbat bir tasarim...İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende beğenmedimTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTasarımı fena değil ama kumaş ve renk konusunda aynı şeyleri söyleyemem. Mavi olan kısım Bordo, Bordo olan kısım da Mavi olursa ve beyaz kısım olmadan yani orası da Mavi olursa Armamızın yataylığına benzer forma bize uyarlarsak fena olmayabilir..Kardeşim bu neydi ya
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri özet geçsin şunaKardeşim bu neydi ya
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTasarımı fena değil ama kumaş ve renk konusunda aynı şeyleri söyleyemem. Mavi olan kısım Bordo, Bordo olan kısım da Mavi olursa ve beyaz kısım olmadan yani orası da Mavi olursa Armamızın yataylığına benzer forma bize uyarlarsak fena olmayabilir..
Güzel fikir,.
Ama erkek adami bozar öyle kivrak tasarimlar..
Yorum
-
İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenike'ın bize özel bir tane bile tasarımının olması kabul edilecek bir durum değil. ben olsam böyle bir sponsorla çalışmazdım ya da onları bize özel en az bir forma tasarlamaya zorlardım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum