Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence markadan kaynaklı değil de daha çok taraftarın bilinçlenmeye başlaması diyelim
    bence her ikiside puma formanin 20-30tl satildigi dönemde bile bu kadar forma yoktu sanki taraftarin üzerinde, ayrica puma ve kappa döneminde hic heves etmiyordum formalara heleki tsclup'in ürettigi formalar cok kötüydü ve albenisi yoktu, nezaman nike formasi cikti ozaman kesin alacagim bir kac tane dedim ve her sezon en az 1 tane aldim

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hani bu futbolcu isimleri tekrar üst tarafa alınacaktı ?

Ayrıca tribünler lisanslı ürünlerle dolu. En çok lisanslı forma satışı yaptığımız firma Nike!
      oyle bır sey olacagını kım soyledıkı sana , sadece avrupa maclarında ısım uste yazılır
      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• şu isimlerin altta sponsorun üstte yazmasından nefret ediyorum...bütün adamların isimleri ülker...

Yorum

• İlk olarak myildirim77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu isimlerin altta sponsorun üstte yazmasından nefret ediyorum...bütün adamların isimleri ülker...
          Para daha önemli...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gerçekten çok ayıp ediyorlar,
            1 ay dır bayrak alıyım derim şu en büyüğünden,resmi var kendisi yok,
            2 sefer aradım,1 haftaya kadar eklenecek denir hala eklenecek,
            ürün yok bari resmini kaldırın dedim,dalga geçer gibi iş yapıyorsunuz dedim,
            dedim amma bari işe yarasa,
            insan bırak istediği ürünü alamamayı takımının para kazanamamasına da üzülüyor.

Evet aynen. Tipki gecen sene gibi yine istedigim formayi alamadim.

Neyse su SL Logusu gelsin hele bir.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bn enerji formadan aldım kumaşı güzelde kumaşı çekiyo

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                oyle bır sey olacagını kım soyledıkı sana , sadece avrupa maclarında ısım uste yazılır
                İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Para daha önemli...
                Para önemli tabi ki ama ülker altta yazarsa da yine görünür bence. Neyse işte garip garip işler.

Yorum

• Yorum

• Nike ile anlaşmamız ne zaman bitiyor
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nike ile anlaşmamız ne zaman bitiyor
                      2012-2013 sezonu sonunda.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Forma kültürü ve bilinci konusunda ; Nike ve Kulübümüz şu konuya bi teşekkür borçlular bence ;
                        bir çok konuda inanılmaz yol kat etmemizde burası gerek fikir alışverişi gerekse yapıcı (azda olsa) çözüm elde etmemize yol gösteren ortam oldu . Kulübümüzden takip eden yetkililer olduğunu konuyu başından beri takip edenler bilirler .
                        Ve ben eminim ki 3 istanbul takımlarının hiçbirinde bu tarz görsel veri akışının olduğu bi yer yok !

Ee , bi kocaman alkışı hak edenlere teslim etmek lazım !
                        pele good , maradona better , george best

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir şuna bir de resmi sitedeki görsele bakın. Site resmen amatör işi. Yukarıdan spot ışık yapmışlar güya dandik dandik.

Yorum

• Arkadaslar bana acilen cevap lazim !!!

Ben bir arkadasdan duyduguma göre CL logolu saade oyuncularin formasinda olacak yani satisa sürülmicek ?? dorgumu cunkü babam biraz sonra türkiyeye gelecek ondan formami istiyim mi yoksa CL Logolu forma cikacak mi??

Simdiden Tesekkürler cevaplariniz icin

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

cok yol katettik... müthis görünüyor formalar.

renkler, arma, yazilar cok güzel.

armanin etrafina bir güzellik düsünürler insallah... cok daha güzel görünür...

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir şuna bir de resmi sitedeki görsele bakın. Site resmen amatör işi. Yukarıdan spot ışık yapmışlar güya dandik dandik.
                                Beyaz arkaplanlı çubuklu formamıza spot lambaları, ŞL logoları ekleyip efekt vermek 10 dakikamı aldı.

Azıcık özen gösterseler çok güzel görseller olabilirdi beyaz arkaplan yerine.

Fakat anlamadığım "Yukarıdan spor ışık yapmışlar dandik dandik" dediğin şeyin nesi dandik?
                                En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 23:20.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X