İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani bu futbolcu isimleri tekrar üst tarafa alınacaktı ?
Ayrıca tribünler lisanslı ürünlerle dolu. En çok lisanslı forma satışı yaptığımız firma Nike!İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum
-
İlk olarak myildirim77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu isimlerin altta sponsorun üstte yazmasından nefret ediyorum...bütün adamların isimleri ülker...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten çok ayıp ediyorlar,
1 ay dır bayrak alıyım derim şu en büyüğünden,resmi var kendisi yok,
2 sefer aradım,1 haftaya kadar eklenecek denir hala eklenecek,
ürün yok bari resmini kaldırın dedim,dalga geçer gibi iş yapıyorsunuz dedim,
dedim amma bari işe yarasa,
insan bırak istediği ürünü alamamayı takımının para kazanamamasına da üzülüyor.
Evet aynen. Tipki gecen sene gibi yine istedigim formayi alamadim.
Neyse su SL Logusu gelsin hele bir.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyle bır sey olacagını kım soyledıkı sana , sadece avrupa maclarında ısım uste yazılırİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePara daha önemli...
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile anlaşmamız ne zaman bitiyorTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Forma kültürü ve bilinci konusunda ; Nike ve Kulübümüz şu konuya bi teşekkür borçlular bence ;
bir çok konuda inanılmaz yol kat etmemizde burası gerek fikir alışverişi gerekse yapıcı (azda olsa) çözüm elde etmemize yol gösteren ortam oldu . Kulübümüzden takip eden yetkililer olduğunu konuyu başından beri takip edenler bilirler .
Ve ben eminim ki 3 istanbul takımlarının hiçbirinde bu tarz görsel veri akışının olduğu bi yer yok !
Ee , bi kocaman alkışı hak edenlere teslim etmek lazım !pele good , maradona better , george best
Yorum
-
İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
renkler, arma, yazilar cok güzel.
armanin etrafina bir güzellik düsünürler insallah... cok daha güzel görünür...
Yorum
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şuna bir de resmi sitedeki görsele bakın. Site resmen amatör işi. Yukarıdan spot ışık yapmışlar güya dandik dandik.
Azıcık özen gösterseler çok güzel görseller olabilirdi beyaz arkaplan yerine.
Fakat anlamadığım "Yukarıdan spor ışık yapmışlar dandik dandik" dediğin şeyin nesi dandik?En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 23:20.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum