Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çubuklunun altına bordo şort ve çorap daha güzel yakışıyor.
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çubuklunun altına bordo şort ve çorap daha güzel yakışıyor.
      Onu da giyeceğiz merak etmeyin. Benfica'nın yukardaki formasının altına siyah şort siyah çorap giyeceği için bu forma seti tercih edildi. Sahada müthiş görüneceklerinden eminim.

[IMG]......[/IMG]
      En son a f s tarafından düzenlendi; 03.08.2011, 10:59.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi yukarıdaki sen misin ?

Senin armada yamuk anlaşılan
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Fuat abi yukarıdaki sen misin ?

Senin armada yamuk anlaşılan
          Geçici formam, asıl uzun kollu formamı paylaşacağım. Olimpiyata yeni formayla gitmek istedim. İşimin başından ayrılamadığım için formayı almaya kardeşim gitmişti ilk gün 200 forma satılmış hemen, formalara epey rağbet varmış. Yeni gelenlerin armalarının düzgün olanlardan alır diye tahmin etmiştim, düzgün armalı olanlar S beden vardı ki görüntülerini burada paylaştım. Şu olimpiyattaki maçı atlatalım hele.

Uzun kollu formaya Türk bayrağı ve şampiyonlar ligi arması da eklettireceğim zaten görürsünüz.

Yorum

• Bence de o formaya Türk Bayrağı eklenmeli, hakkımız olan da bu.
            Bu arada Ali Fuat kardeşim kusura bakma da uşağın resmine baka baka alışmışım, resmi görünce "kim bu kotkafali" dedim içimden!
            Seni hafızama avatarındaki yakışıklı uşak olarak kazımışım.
            En son komdere tarafından düzenlendi; 02.08.2011, 17:00.
            her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Kotkafali ha! Allah iyiliğinizi versin.

Görüntümle rahatsızlık vermek istemeyişimden paylaşmak istemiyordum aslında, mahcubum yine de.

Yorum

• Gelecek sezon için çalışmalara başlanıldı derken Ali Fuat Abi?

Bu sezonun formaları üzerinde her hangi bir çalışma göremedik de ondan soruyorum.
                Bordomavi.net

Yorum

• Halen formalardaki küçük hataların giderilmediğini gördükçe forma alasım gelmiyor. Ayrıca "Bayrak basılı formalar" da tez zamanda çıkar inşallah !

Daha evelden formaları çıktığı gün temin ederdim.Bu sefer beklemekten yanayım Halen almış değilim bu yılın ürünlerinden.
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Antrenman Ürünleri acaba nezaman trabzonspor.com.tr ye gelir bir Bilgisi olan varmi?

Almanyadan ismarlamak istiyorum ama Online Satis Sitemizde sadece Formalar var Onlardada beklemedeyim bende...

Onun icin Antrenman Ürünü alayim dedim simdilik... Onlarda Online TS Clup Sitesinde yok Bir Bilgisi olan varsa lütfen paylassin...
                    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kotkafali ha! Allah iyiliğinizi versin.

Görüntümle rahatsızlık vermek istemeyişimden paylaşmak istemiyordum aslında, mahcubum yine de.
                      Ali Fuat abi biz nike ile çalışmaya başladıktan beri ne kadar forma sattık bilgin var mı

Yorum

• Ali Fuat abi,

İlk çubuklu formada logonun yeri yanlış dedik.
                        Logoyu şimdi ortaya almışlar.
                        Ancak, ilk formadaki logonun kenarlarında bordo çerçeve var.
                        Ortaya alınanda hiç yok...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ali Fuat abi,

İlk çubuklu formada logonun yeri yanlış dedik.
                          Logoyu şimdi ortaya almışlar.
                          Ancak, ilk formadaki logonun kenarlarında bordo çerçeve var.
                          Ortaya alınanda hiç yok...

Çerçeve olanlar geçen seneden kalma logolar olmayanlar yeni..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çerçeve olanlar geçen seneden kalma logolar olmayanlar yeni..
                            hangisi yıkanınca çıkmıyor.
                            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hangisi yıkanınca çıkmıyor.
                              Doğru yıkanırsa hepsi..

Yorum

• paintle bu kadar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X