çubuklunun altına bordo şort ve çorap daha güzel yakışıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubuklunun altına bordo şort ve çorap daha güzel yakışıyor.
[IMG]......[/IMG]En son a f s tarafından düzenlendi; 03.08.2011, 10:59.
Yorum
-
Ali Fuat abi yukarıdaki sen misin ?
Senin armada yamuk anlaşılan'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi yukarıdaki sen misin ?
Senin armada yamuk anlaşılan
Uzun kollu formaya Türk bayrağı ve şampiyonlar ligi arması da eklettireceğim zaten görürsünüz.
Yorum
-
Bence de o formaya Türk Bayrağı eklenmeli, hakkımız olan da bu.
Bu arada Ali Fuat kardeşim kusura bakma da uşağın resmine baka baka alışmışım, resmi görünce "kim bu kotkafali" dedim içimden!
Seni hafızama avatarındaki yakışıklı uşak olarak kazımışım.
En son komdere tarafından düzenlendi; 02.08.2011, 17:00.her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
-
Kotkafali ha! Allah iyiliğinizi versin.
Görüntümle rahatsızlık vermek istemeyişimden paylaşmak istemiyordum aslında, mahcubum yine de.
Yorum
-
Halen formalardaki küçük hataların giderilmediğini gördükçe forma alasım gelmiyor. Ayrıca "Bayrak basılı formalar" da tez zamanda çıkar inşallah !
Daha evelden formaları çıktığı gün temin ederdim.Bu sefer beklemekten yanayımHalen almış değilim bu yılın ürünlerinden.
Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
Antrenman Ürünleri acaba nezaman trabzonspor.com.tr ye gelir bir Bilgisi olan varmi?
Almanyadan ismarlamak istiyorum ama Online Satis Sitemizde sadece Formalar varOnlardada beklemedeyim bende...
Onun icin Antrenman Ürünü alayim dedim simdilik... Onlarda Online TS Clup Sitesinde yokBir Bilgisi olan varsa lütfen paylassin...
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKotkafali ha! Allah iyiliğinizi versin.
Görüntümle rahatsızlık vermek istemeyişimden paylaşmak istemiyordum aslında, mahcubum yine de.
Yorum
-
Ali Fuat abi,
İlk çubuklu formada logonun yeri yanlış dedik.
Logoyu şimdi ortaya almışlar.
Ancak, ilk formadaki logonun kenarlarında bordo çerçeve var.
Ortaya alınanda hiç yok...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi,
İlk çubuklu formada logonun yeri yanlış dedik.
Logoyu şimdi ortaya almışlar.
Ancak, ilk formadaki logonun kenarlarında bordo çerçeve var.
Ortaya alınanda hiç yok...
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇerçeve olanlar geçen seneden kalma logolar olmayanlar yeni..Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangisi yıkanınca çıkmıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum