Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Ah Kappa ah , seni çok özlüyoruz be Kappa...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Ah Kappa ah , seni çok özlüyoruz be Kappa...
      En çok da dar kesim formalarını..

Yorum

• yani sadece şenol hocanın giydiği bir üründen nevzat aydın'ın istifasını çıkarabilmenize helal diyorum...adam giymiş işte, yakışmış da. nedir bu ufak tefek saçma sapan ayrıntılara takılmak anlamıyorum...forma dizaynı, pazarlamadaki hatalar,gelecek sezon için şimdiden yapılması gerekenler değil de "f" ne arıyor orda...bilmiyor olabilirsiniz ama federer anne tarafından kireçhanelidir )
        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
        my name is onur....
        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• aynen ya dar kesim süper formalardi
          !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Nike'nin sözleşmesi biter bitmez , Adidas'la anlaşılmalı , 5 para etmez bu Nike at çöpe...
            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Şenol Hoca geçen sene de Federer'in serisinden tişörtler giyiyordu yeni mi fark ettiniz. Ortada garip bir durum yok.

Nike Şenol Hocamıza özel ilgi gösteriyor ve yeni çıkan ürünlerden mutlaka kendisine gönderiyor. Gönül ister ki Şenol Güneş'e özel seri çıkartsın Nike, ama dünya çapında pazarlama markası olmak kolay değil.

Hocamız yeni ve şık ürünler giyiyor ve Allah için ne giyse yakışıyor adama. Bu tazelikten Adidas'a atlamayı anlayamıyorum ben.

Son yıllardaki forma modellerine, kumaş kalitelerine, giyen takımların oynadıkları futbol kalitesine bakınca Nike Adidas'tan epey önde görünüyor. Türkiye'de en çok forma sattığı takım olan Fenerbahçe'ye yaptığı formalar ortada keza antreman ürünleri de öyle. Formaların tasarımlarının dışında kumaş kaliteleri de bizim formalara yaklaşamaz kusura bakmayın.

Ben Trabzonsporumuzun Nike giymesinden gayet memnunum pek çok taraftar gibi.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 10.08.2011, 12:02.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şenol Hoca geçen sene de Federer'in serisinden tişörtler giyiyordu yeni mi fark ettiniz. Ortada garip bir durum yok.

Nike Şenol Hocamıza özel ilgi gösteriyor ve yeni çıkan ürünlerden mutlaka kendisine gönderiyor. Gönül ister ki Şenol Güneş'e özel seri çıkartsın Nike, ama dünya çapında pazarlama markası olmak kolay değil.

Hocamız yeni ve şık ürünler giyiyor ve Allah için ne giyse yakışıyor adama. Bu tazelikten Adidas'a atlamayı anlayamıyorum ben.

Son yıllardaki forma modellerine, kumaş kalitelerine, giyen takımların oynadıkları futbol kalitesine bakınca Nike Adidas'tan epey önde görünüyor. Türkiye'de en çok forma sattığı takım olan Fenerbahçe'ye yaptığı formalar ortada keza antreman ürünleri de öyle. Formaların tasarımlarının dışında kumaş kaliteleri de bizim formalara yaklaşamaz kusura bakmayın.

Ben Trabzonsporumuzun Nike giymesinden gayet memnunum pek çok taraftar gibi.

peki abi bize bu tarz günlük nike ürünler nezaman satılacak yada satılacakmı geçen sene idman ürünleri yokdu ama ghünlükler vardı bu sene idman var günlüklermi olmayacak
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İstediğimiz arma böyle bir şey mi beyler? İstesek de sökemeyiz

Yorum

• Siyah konçlarla müthiş görünüyor. Kırmızı ya da beyaz giyseler bu kadar şık durmaz.

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İstediğimiz arma böyle bir şey mi beyler? İstesek de sökemeyiz

Bizimkiler olsa armayı çubuklara göre hizalarlardı.

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Siyah konçlarla müthiş görünüyor. Kırmızı ya da beyaz giyseler bu kadar şık durmaz.
                        ManU gelenekselleşen kombinasyonu. Kırmızı forma beyaz short siyah konç. Yaklaşık 5-10 senedir böyle giyiyorlar benim bildiğim.
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Ben armaların kenarlarını ince ince diktiririm anneme hep. Gayet basit bir çözüm bence. Hatta sarı falan olunca güzel duruyor logolar.

Yorum

• formaları okşamaya devam arkadaşlar

aman yarebbi ne kadan kaliteli kumaştan formalarımız var bizim....
                            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hoca'nın tişörtünün soluna F mi yazıyor yoksa bir amblem mi var ?
                              Şimdi o tişört de F'nin yerine Ş.G yazsaydı ne olurdu.

Yorum

• Arkadaşlar uzun zamandır burayı takip edemiyorum.
                                Olimpyatta kullanılan fontlar sadece geçici olarak mı kullanıldı?
                                İlk maçta kı fontlar ne oldu?
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X