Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Binlerce kez yazılmış , konuşulmuş konuları hala konuşuyorlar. Anlamamak için özel çaba sarf ediyorlar.
    tamam bundan sonra bu başlığa yazmadan önce ilk seni arayıp ne yazacağımı söyleyeceğim,sonra da sen icazet verene kadar klavyenin başında kamp kuracağım
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Hoca'nın tişörtünün soluna F mi yazıyor yoksa bir amblem mi var ?

Yorum

• F ama neden o koyulmuş anlamadım
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
        BordoMavi.Net
        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hoca'nın tişörtünün soluna F mi yazıyor yoksa bir amblem mi var ?
          O "F" Roger Federer in amblemi. Onun icin yapilan özel ürünler. Biraz sacma buluyorum Senol hocaminizin giyinmesini ama cok yakisiyor

Bakiniz
          En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 09.08.2011, 19:39.

Yorum

• o F Federer için özel amblem ise bizim antreman ürünümüzde ne işi var
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
            BordoMavi.Net
            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o F Federer için özel amblem ise bizim antreman ürünümüzde ne işi var
              Sacma olan da o iste

Yorum

• Yok Federasyona itafen

Anlam veremedim Federer t-shirt'üne

Yorum

• ya böyle saçmalıkmı olur. gs antenmanlarında özel ürün kullanırken biz kataloğu geçtik tenisçiye yapılan tenis ürünleri giymeye başladık.anladık ekonomi, kalite bilmemne ama bukadarda vurdumduymazlık olmazki. sonuçta özel ürün yapılanla yapılmayan aynı ligde aynı rakiplere karşı oynaycak .offff ne bileyim artık kendimi ifade edemiyorum.....

Yorum

• Federer Güneş buyur burdan yak , alkışlıyorum seni Nike harikasın !
                    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• afs abinin dediği yeni antreman ürünleri bunlar heralde

Yorum

• Offfff!!!!!! Bizim kulüp adam olmaz arkadaş. Nevzat Aydın'dan sonra bayağı bayağı ümitlendiydim ama tırt arkadaş. Öyle radyo programlarından atıp tutmayla olmuyormuş demek ki!
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Ben de hic anlam veremedim hocanin federer urunu giymesine. Basketbola da bir el atsin bir dahakine Kobe Byranta ozel yapilan tshirtlerden giysin

Yorum

• Cubuklu formada arma yeri düzeltilmis...Bu güzel maclarda dikkatimi cekmisti...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yalnız olay Nike ile çok alakalı değil daha önceden bildiğimiz gibi Şenol Hoca kendine seçtiği ürünlere logo uygulatıp giyiyordu bu durumda bundan ibarettir de başka ürün mü bulamadı

Yorum

• bence adidasa geçilmeli nike trabzonsporu gerçekten küçümsüyor...
                                !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X