Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Donetsk harika olmus. Adamlar sansli, her sene müthis formalari oluyor.
    2 sene önce istanbulkdaki uefa finalinde katalogdan giyiyorlardi. nezamandan beri özel yaptiriyorlar?

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2 sene önce istanbulkdaki uefa finalinde katalogdan giyiyorlardi. nezamandan beri özel yaptiriyorlar?
      Bilmiyorum ama cok hos duruyor formalari. Turuncu ve Siyah güzel bir forma cikartiyor.
      2009/2010 - 2010/2011 - 2011-2012 formalarindan bir kac kare

İlk olarak Torres tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ceyhunun şu onbirde kaptan olarak sahaya çıkması beni çok şaşırttı:

Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Tomas Ujfalusi, Servet Çetin, Hakan Balta, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Emmanuel Culio, Juan Pablo Pino, Bogdan Stancu, Milan Baros

Bu sayfadaki resimlerden görebilirsiniz pazu bandını: http://www.galatasaray.org/futbol/ha...aber/10572.php

buraya yazmamın sebebi gsnin formaları bu arada
      Unterhaching Ceyhun'un eski takimi. Bu yüzde olabilir.
      En son Chiko tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 14:08.
      #BorussiaDortmund
      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Sharktar ve Zenit Avrupa'da bir kupa aldiginda nelerin degistiginin örnegidir..

Yorum

• Porto

Trabzonspor taraftar profiline bakınca kaç kişi böyle bir formaya 80 euro verir sizce? Forma tercihleri ekonomik olduğu kadar estetik, mevcut şartlar içerisinde daha estetik çözümler üretmek mümkün.

Karton kutu üzerinde çekilen fotoğraflardan pembe fonlardan sonra formalarımızın çekimlerinin adam akıllı yapılması bir gelişme.

Burak Yılmaz ile yapılan forma çekimlerinin yüksek çözünürlükte fotoğrafları resmi sitede niye yayınlanmaz anlamıyorum. Fotoğraf çekimlerinin Burak Yılmaz ile sınırlı olduğunu da sanmıyorum.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu formayı Türkiye de giysinler bakalım

o arkadaki yazının altına 34 yazıp giymek de ne sarardı bee

Yorum

• Trabzonspor resmi facebook sayfasından bir duyuru:

Trabzonspor Formanı Yarat

Formanı Yarat Uygulaması yayında! Formanızı ister duvarınızda paylaşın, ister indirip profil fotoğrafı yapın!

İsim ve numaraların rengi konusunda güncelleme olursa daha güzel olacak. Satın alma seçeneğinin olması güzel.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 18:35.

Yorum

• Trabzonspor. 1.042.608 beğenme · 21.706 kişi bunun hakkında konuşuyor. Trabzonspor Kulübü Resmi Facebook Sayfası (Official Facebook Page of Trabzonspor)
                #BorussiaDortmund
                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Armalar dikkatinizi çekiyor değil mi?

Yorum

• Kesinlikle SIYAH FORMA ile cikalim tüm sezon....
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Evet Ali Fuat abi,

Juventus'da arma isinden anlamiyor.. Arma solda ve yapistirma..

Bu arada,

Ruhderki.com da sag altdaki Nike ... Yazisi birilerine kapak olsun?!

Yorum

• Arkadaslar bir sorum olcak; yeni altin renkli formayi siparis ettim TS Clup sitesinden, arkasina 61 yazdirilmasini istedim, fakat yazilar beyaz renktemi yoksa siyah renktemi yazilacak (altin ustune beyaz pek görünmez )? bilgisi olan cevap verirse sevinirim..
                          Hayata inat GÜLÜMSE

Yorum

• Birisi bana formaların neden pamuk değilde, polyester gibi giyeni yakan, teri emmeyen bir şeyden yapıldığını açıklayabilir mi?

Yorum

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Birisi bana formaların neden pamuk değilde, polyester gibi giyeni yakan, teri emmeyen bir şeyden yapıldığını açıklayabilir mi?
                              Nike Dri-Fit kumaş, teri emen hatta hapseden bir kumaşştır. Polyester neymiş? Nike öncesi naylon formaları mı soruyorsun?
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nike Dri-Fit kumaş, teri emen hatta hapseden bir kumaşştır. Polyester neymiş? Nike öncesi naylon formaları mı soruyorsun?
                                Antrenman forması aldım mavi, açıklamaya bakınca %100 polyester yazıyor, yanda dri-fit? Nasıl iş bu? Kumaş yakıyor mu peki? Yakıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X