Bahsettiğin o 2011-2012 ürünlerinin katalog dosyasını buraya koy da görelim o zaman.Nerdeymiş bu katalog bize göster biz de görelim.Barcelona katalog forması giyiyor diye de hiç kendini avutma.
Ben sizi Galatasaray'ın formaları piyasaya çıktığı zaman göreceğim.
Ali Fuat Abi'den rica ediyorum buraya defalarca .pdf şeklinde link atmıştı ve fotoğrafları paylaşmıştı Nike 2011-2012 katalog ürünlerinin detaylı olan şeklinin linkini atarsan bazılarına çok iyi cevap olacak.
Bence bu seneki formalar güzel kusura bakmayın arkadaşlar ama özel tasarım istiyorsak belirli bir satış oranının üzerine çıkmalıyız birşeyi istemeden önce hak etmek gerekir diye düşünüyorum.
Gold forma hoşuma gitti bu arada ofspor formasına benzese ne olur Allah aşkına ne kadar küçük şeylerle uğraşıyorsunuz
dun formaları yakından ınceledım...yorum yapmadan yazacagım formalar cıkmadan once yapmıstım yorumumu tepkı aldım sımdı bana tepkı koyanlar aynı seylerı kendılerı soyluyor kı ben nıke ıle ıstıkrar olması gerektıgını yonetımın bızı salak yerıne koymaması gerektıgını, bazı seylerın farkında oldugumuzu anlatmıstım...kımseyı etkılemek ıstemem satıs konusunda formaları yazayım...
V forma yoktu...
Cubuklu formamızın kuması beyaz formamızın kumasına benzıyor yanı bugune kadarkı en ıyı kumastan yapılmıs cubuklumuz...alt kısmında authentıc mı nedır o yazıyor...
Beyaz formamız aynı forma yakası bızım renklerımıze uygun olmus
sarı formayı anlatmama gerek yok grının aynısı...
Arma konusunda ben bı farklılık goremedım belkı degısmıstır ben farketmedım...
V formayı goremedım hemen alacaktım bır kac gune gelebılır dendı bana bugun yıne gıdecegım
Bu arada dun en cok satan formamız sarı formaydı 3 er 5 er alan gordum...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
v'nin ucuz olması çok iyi olmuş. Ben en pahalı o olur diye bekliyordum.
Bu arada gold formaya çok laf edildi ama ben Burakın fotoğrafını gördükten sonra baya beğendim. Eğer geçen sene gri almış olmasaydım bu sene gold alırdım muhtemelen. Bu seneki önceliğim ise bordo forma(geçen seneki) sonra da v forma
Yorum