Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sene yeni atkı yok mu onlardan da bahsetsek ? Bu konu ile ilgili bir başlık varmı sayın yönetici arkadaşlarrr

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bahsettiğin o 2011-2012 ürünlerinin katalog dosyasını buraya koy da görelim o zaman.Nerdeymiş bu katalog bize göster biz de görelim.Barcelona katalog forması giyiyor diye de hiç kendini avutma.

Ben sizi Galatasaray'ın formaları piyasaya çıktığı zaman göreceğim.
      Ali Fuat Abi'den rica ediyorum buraya defalarca .pdf şeklinde link atmıştı ve fotoğrafları paylaşmıştı Nike 2011-2012 katalog ürünlerinin detaylı olan şeklinin linkini atarsan bazılarına çok iyi cevap olacak.
      Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• ben yeni web sitesini bekleyeceğim mecburen öyle görünüyor, Ts Bonus için %10 indirim olacak
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu sene yeni atkı yok mu onlardan da bahsetsek ? Bu konu ile ilgili bir başlık varmı sayın yönetici arkadaşlarrr
          Var Orhan bey

Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

Bu başlık altında tartışabilirsiniz.
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Bence bu seneki formalar güzel kusura bakmayın arkadaşlar ama özel tasarım istiyorsak belirli bir satış oranının üzerine çıkmalıyız birşeyi istemeden önce hak etmek gerekir diye düşünüyorum.
            Gold forma hoşuma gitti bu arada ofspor formasına benzese ne olur Allah aşkına ne kadar küçük şeylerle uğraşıyorsunuz

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Var Orhan bey

Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

Bu başlık altında tartışabilirsiniz.

Çok teşekkür ediyorum efendim , çok incesiniz falan filan

Yorum

• dun formaları yakından ınceledım...yorum yapmadan yazacagım formalar cıkmadan once yapmıstım yorumumu tepkı aldım sımdı bana tepkı koyanlar aynı seylerı kendılerı soyluyor kı ben nıke ıle ıstıkrar olması gerektıgını yonetımın bızı salak yerıne koymaması gerektıgını, bazı seylerın farkında oldugumuzu anlatmıstım...kımseyı etkılemek ıstemem satıs konusunda formaları yazayım...

V forma yoktu...
                Cubuklu formamızın kuması beyaz formamızın kumasına benzıyor yanı bugune kadarkı en ıyı kumastan yapılmıs cubuklumuz...alt kısmında authentıc mı nedır o yazıyor...
                Beyaz formamız aynı forma yakası bızım renklerımıze uygun olmus
                sarı formayı anlatmama gerek yok grının aynısı...
                Arma konusunda ben bı farklılık goremedım belkı degısmıstır ben farketmedım...
                V formayı goremedım hemen alacaktım bır kac gune gelebılır dendı bana bugun yıne gıdecegım
                Bu arada dun en cok satan formamız sarı formaydı 3 er 5 er alan gordum...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• v'nin ucuz olması çok iyi olmuş. Ben en pahalı o olur diye bekliyordum.

Bu arada gold formaya çok laf edildi ama ben Burakın fotoğrafını gördükten sonra baya beğendim. Eğer geçen sene gri almış olmasaydım bu sene gold alırdım muhtemelen. Bu seneki önceliğim ise bordo forma(geçen seneki) sonra da v forma

Yorum

• Bende Sarı formadan alacam hoşuma gitti şahsen.

Yorum

• Herkesin görüsü farklidir bu kadar tepkili olmanin anlami yok.

Begenen alir begenmeyen almaz.

Daha iyi olabilirmiydi ? Tabiki olabilirdi ama olmadi ne yapalim ? Kelle mi keselim ?

--------------

Almanyaya siparis versem ulasir mi ?
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ben şimdi foruma gidip bi tane alacam..daha sonra 1-2 tane daha alacam..çekerim zaman olursa akşam fotosunu...

Yorum

• editler editi

XL V forma siparişi verildi.
                          En son Burak tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 13:22.
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            XL V forması var mı dıye sorabılır misiniz size zahmet ?
                            Sitemize baktim...

XL eklenmis Gözün aydin
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• gold ile victory forma arasında kaldım

yakından görmeden karar vermeyeğim..

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sitemize baktim...

XL eklenmis Gözün aydin
                                Sağolasın Samet, valla fena heyecan yaptım, ilk defa Trabzon'dan formam olacak
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X