Yahu bu ülkede XL giyinen insanlarin düzgün Formaya sahip olma hakki yokmu ?
Seviyorum seni İzzet
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
bu sezon ki en güzel formalarımız hiç şüphesiz enerji çubuklu forma. ben çubuklu ve victory formasının ikisini de aldım. kumaş kalitesi olarak çubuklu hepsine beş basar.
Gri formada bendede ayni sorun var. "Türk bayragini sen mi yapistirdin" diyen bile oldu.
Cokda önemli degil, ama arma cidden giydigimde omzumdan dogru arkaya bakiyor. Bunlar düzelsin, bizde daha rahat bir sekilde Alisveris yapalim.
kardeşim benim forma içe dpğru yamuk seninki dışa enteresan biri cıkıp benim armam ters derse şaşırmıycam
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Abi bizim formalara laf ediyoruz ama Juventus'un formaları tam fiyasko. Arma ve logo düzeni, numara ve isim fontu düzgün olsa bizim formalar güzel gerçekten. Beyaz formamız bile güzel hatta.
Elden aldım yine yamuk. Birşey farketmiyor şuanda.Yenilerinin gelmesini bekle düzelecekmiş.
Ablam düzlüğünü geçtim öne dizilen formalarda armaların küçük arkadakilerin daha büyük ve düzgün olduğunu söyledi arkadaşım. TS Club'a bakmıştı oda Trabzondaaa O yüzden bi gidip kendim göreyim
Arkadaşlar bana cinconun formaları pek gerçek gelmedi
Ablam düzlüğünü geçtim öne dizilen formalarda armaların küçük arkadakilerin daha büyük ve düzgün olduğunu söyledi arkadaşım. TS Club'a bakmıştı oda Trabzondaaa O yüzden bi gidip kendim göreyim
Arkadaşlar bana cinconun formaları pek gerçek gelmedi
Doğru demişler sana Canberk.Askıdaki V formaların hepsine baktım,büyük arma olan da vardı küçük arma olan da.
Yorum