Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İmzalanan formalarda imzanın çıkmaması için ne yapılabilir ?
    Ters çevrilip elde yıkandığında çıkmıyo.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Armalar olması gereken yerde falan değil bence

Ekleme : Milan formasından bahsediyorsun sanırsam pardon
      Bir an bunu Trabzonspor formasi icin dedigimi düsünüyorsan, cok sinirlenirdim

2 senedir bu arma isine benim kadar takan yokdur herhalde

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir an bunu Trabzonspor formasi icin dedigimi düsünüyorsan, cok sinirlenirdim

2 senedir bu arma isine benim kadar takan yokdur herhalde
        ummmm.

Evet bi an Trabzonspor forması için dediğini düşündüm hemen toparladım o yüzden

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut Kul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyaz formanın yakası çok hoş.

Bu zamana kadar hiç beyaz forma kullanmamış birisi olarak önerir misiniz?

Armasında sorun olmayan tek forma sanırım.

Sizce 2 tane antrenman t-shirt ü mü alayım, beyaz forma mı, victory mi?

T-shirt gibi giyebileceğim bir tarz istiyorum. Beyaz forma daha yakın o tarza.
          Bence beyaz formayı kesinlikle denemelisin...
          Kaliteli olduğunu direk hissediyorsun...
          Hamiş

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            juvenin gelenekseldir bu tür formaları yav

manasını bilmesemde , bi manadan ötürü yaptıkları kesin. bizdeki formaların manasızlığı beni gıcık ediyor
            juventusun ilk kurulduğu senelerdeki rengi pembedir...o yüzden dönem dönem bu rengi kullanıyorlar...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence beyaz formayı kesinlikle denemelisin...
              Kaliteli olduğunu direk hissediyorsun...
              Evet, geçen sene forma seçerken beyaz formanın kumaşı acayip değişik ve hoş gelmişti bana.

Şimdi şu victory yi beğeniyo ne kadar kıza sorduysam Erkek arkadaşlarım da victory ve beyaz diyolar.

T-shirt olarak giyilebilecek 2 tane var beyaz ve victory.

Arma problemi falan filan var victory de o yüzden beyaz çok hoşuma gitti.

Bordo rengini de seviyorum...

Aslında açık renkler yakışıyor bana. Formayı almadan önce bi denerim hangisinin kumaşı iyiyse, hangisi daha sade ve sorunsuz gözüküyorsa onu alırım.

Sanırım beyaz olacak o da.

Öneri için teşekkürler.

Yorum

• Rica ederim.
                Ama formayı alırken dikkat et. Armayı formaya yapıştırırken kocaman ütü izi bırakmışlar. Bazı formalarda çok belli oluyor bu...
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  juvenin gelenekseldir bu tür formaları yav

manasını bilmesemde , bi manadan ötürü yaptıkları kesin. bizdeki formaların manasızlığı beni gıcık ediyor
                  juventusun forma renginde pempe yoktur ama tarihlerine baktığınızda ilk kuruldukları yıl yanlış hatırlamıyorsam ingilteredeki bir italyan o dönem pembe formalar yolluyor juveye bu nedenlede hemen hemen her sezon juve pembe forma yı tercih ediyor adamlar tarihlerine sıkı sıkı sarılıyor ....
                  Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

hiç uğraşma çerçevelet duvara as.
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      juventusun forma renginde pempe yoktur ama tarihlerine baktığınızda ilk kuruldukları yıl yanlış hatırlamıyorsam ingilteredeki bir italyan o dönem pembe formalar yolluyor juveye bu nedenlede hemen hemen her sezon juve pembe forma yı tercih ediyor adamlar tarihlerine sıkı sıkı sarılıyor ....
                      Ayrıca pembe renk İtalya'da spor için çok da alışılmadık bir durum değil ki.
                      Tüm dünyada bisiklet turlarının birincileri tur içerisinde ve sonunda sarı mayo giyerken, dünyanın en ünlü ikinci turu olan İtalya Bisiklet Turu'nda (giro d'italia) birinci pembe mayo giyer. Pembe mayo da "la gazetta dello sport" un turun ilk yıllarında tura sponsor olmasından (la gazetta dello sport pembe renklidir) kalmıştır.
                      Bisikletin İtalya'da ne kadar önemli olduğunu ise sadece "Pantani" ismini google da aratarak bile anlayabilirsiniz. Adam İtalyanların ulusal kahramanlarından ve yaşayıp öldüğü yerde yarı tanrı resmen.
                      TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

Naftalinleyip dolabına koyman gerek imzalanan forma giyilmez.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Armanın düzeleceği yok. En iyisi gidip alalım bi çizgili forma napalım

Yorum

• Siyah şort satışa çıkmamış gözüküyor sitede. Çıkacak mı acaba ?
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Mecidiyeköy Ts Club'da V forma hariç tüm formalar ve bedenleri var.
                              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Forma alanlardan kimse fotoğraf çekmedi mi acaba görseydik.
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X