Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kaleci'nin formasina dikkat
    Sayfalar önce koyuldu bu fotoğraf tekrar gündeme getirmekten zevkmi alıyorsunuz ?
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Şu adamları eline kaldı koskoca Trabzonspor.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

Kaleci'nin formasina dikkat
        geride kaldın, bunun cevabı verildi. Buffon'da aynı kaleci formasını giyiyordu, biraz takip edersen başlığı bunlara hiç gerek yok.
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu adamları eline kaldı koskoca Trabzonspor.
          Neler neler yazardım bu fotoğrafın altına ama forumdan atılmak istemiyorum.
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Üç yıl önce Aston villa tarzı formayı hiç düşünmeden aldım.

Yeni formaların içinde düşünmeden alacağım tek forma yok.
            *
            *
            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              twitter de bende bunu sordum neden özel forma olacak diye taraftar beklentiye sokuldu,

aldığım cevap kim dedi özel forma ?
              Arkadaşım kimsenin kimseden haberi yok. Nevzat Aydın'ın Sinan Zengin'den, Sinan Zengin'in Nevzat Aydın'dan haberi yok. Hatta ben bunların birbirilerinin ne iş yaptıklarını dahi bildikleri sanmıyorum. TSC tam bir çiftlik. Oradaki insanları dar çeperli beyinlerine, vizyonlarına sıkışmış koskoca bir Trabzonspor...
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• frmalrın özel olmasına gerek yok ama. beyaz ve altın sarısı formaların yeniden gözden geçirilemsi gerekli.. sonuçta büyük çoğunlukla V ve çubuklu formayı herkes beğendi.. sıkıntı sarı ve beyaz formada.

Yorum

• Beyaz forma zorunluluğu 2010'da kalktı. Ancak aksi renk kullanma, daha doğrusu açık renk giyme zorunluluğu var.

Talimatlar burada: http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...i-05-09-09.pdf
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Nike logoları yokmuş gibi gözüküyorlar

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sayfalar önce koyuldu bu fotoğraf tekrar gündeme getirmekten zevkmi alıyorsunuz ?
                      24 saat bu baslikda degiliz, görmemisiz..
                      İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      geride kaldın, bunun cevabı verildi. Buffon'da aynı kaleci formasını giyiyordu, biraz takip edersen başlığı bunlara hiç gerek yok.
                      Dedigim gibi, 24 saat bu baslikta her sayfayi teker teker okuyamiyorum maalesef.. Kusura bakmayin
                      En son Chiko tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 23:23.
                      #BorussiaDortmund
                      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        devreye en basit cevap girer o zaman

tamamen duygusal

nike ın verdiği para belli sunduğu formalar belli

trabzonspor un potansiyeli belli korsancıların potansyeli belli

geniş düşünmek lazım
                        Ciddi mi söylediniz ironi mi yaptınız anlamadım. Ekonomik yönünden bahsettiniz de gerçekten fakir ülkelerden örnek veriyorum. Haa siz diyorsanızki Mamelodi Sundowns'ın 40 bin kişilik stadını formalı taraftarları doldurur o zaman iş değişir.
                        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• bu arada devre arası farklı bir sürpriz olabilirmiş, ama olacak demiyorum olabilir diyorum
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

24 saat bu baslikda degiliz, görmemisiz..

Dedigim gibi, 24 saat bu baslikta her sayfayi teker teker okuyamiyorum maalesef.. Kusura bakmayin
                            kardeş bunun için sayfaları okumana gerek yok, internetten de bunu görebilirsin,

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu arada devre arası farklı bir sürpriz olabilirmiş, ama olacak demiyorum olabilir diyorum
                              O da Giresunspor'un forması mı olacakmış ?

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyaz forma zorunluluğu 2010'da kalktı. Ancak aksi renk kullanma, daha doğrusu açık renk giyme zorunluluğu var.

Talimatlar burada: http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...i-05-09-09.pdf
                                sarı bence açık bir renk ayrıca mavi de benzeşmeyecek kadar açık illa beyaz olacak diye birşey yok

hadi diyelim ki illa beyaz olacak bunu sağına soluna ufak tefek renk oyunları yaılamaz mı

bunlar vizyon geerktiren şeyler
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X