Victory en beğendiğim forma oldu.Ama her sene düz beyaz her sene aynı keşke biraz değişik tasarlansaydı ayrıca ben Gold formayı beğenmedim fazla.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Sarı siyah formayı beğendim. Mesajı da anlamlı. Başarılar ve uğranılan haksızlıklar. Fakat kaderin cilvesi mi diyelim renkler İstanbulspor'un
Şimşek çubuklu formalar fikir olarak güzel ama gözüm alışamadı
Colman'ın giydiği beyaz forma çok sade, fanila imajı vermiş yine de güzel
V desenli forma da fena sayılmaz, güzel yani
Genel olarak formaları beğendim hayırlı olsunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeşhur Gold Forma
Geçen Yıl Ofsporun Kullandığı Forma
ççççççççççççççç Nike'ın özel tasarımı. Ofspor'dan ücret karşılığı kullanım hakkını aldık.uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
Geçen sene forma almadım...Oğluma şort ,takım ,vs vs ..Bir sürü şey aldım..
Bu senede almıyorum...TS Club ürünlerini tercih edeceğim yine...
NIKE firmasına 1 kuruş param gitmesin...
Rezalet ki ne rezalet...
Bakalım Galatasaray'a neler hazırlanmış...
Geçen seneden beri bu başlığa sırf formaların kötülüğü yüzünden uğramıyorum...
Ama 4. senesi , şampiyonlar ligi şansı olan bir takıma yapılacak çalışma , bu olmamalı...O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
Çubuklu forma 10/10.
Victory forma 10/10.
Beyaz forma 10/7.
Gold forma 10/6.
çubuklu şimşek stili olan forma zaten daha önce biri tarafından bu olacak diye burda yayınlanmıştı ve on numara olömuştu. Victory forma bu sene en çok satılacak olan forma olur.. beyaz forma zaten klasik sonuçta bir adet beyaz forma lazım, daha iyi bişeyler olabilirmiydi, evet. gold forma ise kötü değil ama geçen seneki gri modelin aynını sarıya çevirmek çok mantıklı değil. beyaz forma ile nispeten az satın alınack forma olacak. gold forma sırf bordo mavi dizayn olsa çok çok daha iyi olurdu kanımca. fakat genel olarak formalar olabileceğinin iyisi diyorum. genel puanım ise 10/8.Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeşhur Gold Forma
Geçen Yıl Ofsporun Kullandığı Forma
DRAGO GABRIC
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum