Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öyle mi ? bu çok güzel bir haber. Ne giycek peki ? Lescon mu ?

fenerium........

Yorum

• Beyaz ve siyah renk tonları hariç bordo-mavi dışında başka bir renkle Trabzonspor forması görmek istemem açıkçası.Sarının hangi tonları olursa olsun sarı dendiğinde benim aklıma gelen ilk olarak fenev ve cincon.Beni eleştiren olabilir ama altın sarısı bana saçma geldi.
      ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
      #Ziya Doğan

Yorum

• eğer şortlarımız da altın sarısı olursa bak işe. asıl felaket o zaman olur.

Yorum

• Şu formaların .psd'leri var mı elinizde ?

Yorum

• TS N-S09 iyiymiş
            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
            legends never die ...

Yorum

• Sarı değil zaten altın rengi farklı olur elbet. Düşüncem şu: EROS87'un yazdıklarının aynısı katalog olacak çoğu, ama altın sarısı olan formamız özel olacak sadece.
              7

Yorum

• Nike kataloğunda gold renk olarak geçen renk sayfa 23'deki 722 nolu formanın rengi. Birde 13. sayfadaki formada var aynı renk. Ton olarak yüzde 99 odur bence. Modeli de 23. sayfadaki olabilir. Dediğim formaların altında da gold olarak belirtmiş rengi.
                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• tozluklar geçen seneki gibi olmayacaktır inşallah.formanın kombinasyonunu bozuyordu geçen senekiler.
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak messi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yani yine katalog ürünü giyeceğiz diyosun
                    Katolog ürünü diyorsun da geçen sene bu formayı Porto giydi. Porto mu olduk da özel forma istiyoruz anlam veremiyorum.
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• afs abi nerdesin bişeyler söyle authetic nedir yani var dedi nevzat bey zaten sende bişeyler de şu konuda
                      nasıl bakarsan öyle görürsün
                      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Forma şu modelden olacak belki birebir belki biraz farklı..

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eğer şortlarımız da altın sarısı olursa bak işe. asıl felaket o zaman olur.
                          niye? şorttan içerisi gözükcek hali yok ya abi

bence golden forma ,şort çok güzel olur
                          Entropi İyidir.

Yorum

• İnş. Alternatif Forma Güzel Olur. Bu sene onu almayı düşünüyorum.
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• benim tek istegim amblem saglam olsun düsmesin...
                              Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• Önceki sayfalarda okumuştum..

4.Forma nasıl olsa bizim renklerimizden farklı amblemide işin içine katarak 4. formayı dizayn etseler daha şık olurdu..bu sene için zor ama inş. seneye böyle bir girişim olur..
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X