Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

3 ve 11´i isterim, birde söyle bize özel müthis bir Beyaz Forma; birde Sari-Siyah Forma tadindan yenmez
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

çubuklu formamızın bu olduğu söyleyeyim.

bu zamana kadar transfer de dahil olmak üzere hiç böyle bir iddia içinde bulunmadım, mahcup olmaycağım
      Eyvah görseldeki katalog ürünlerinin sol alt taraflarındaki dikdörtgen görünümlü şey "Authentic" logosu olmasın yoksa

Başladığımız yere geri mi döndük ne

Umuyorum ki Dri-fit gibi başka bir şeyin logosu olsun oradakiler...
      En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 22.06.2011, 23:50.
      t @Selim_Turan

Yorum

• özel forma diye tutturdunuz bence barça bile katologdan giyerken çok da önemli değil. renkleri şık gösterecek bir tasarım olması yeterli

Yorum

• ya arkadaşlar 2 3 saat önce konuştuk nevzat aydın söyledi athletic yazacak bu sene formalarda
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            özel forma diye tutturdunuz bence barça bile katologdan giyerken çok da önemli değil. renkleri şık gösterecek bir tasarım olması yeterli
            Katılıyorum. Renkler uyumlu olsun, tasarımı şık olsun sorun yok. Zaten Nike firmasının çok kötü forması yok...
            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eyvah görseldeki katalog ürünlerinin sol alt taraflarındaki dikdörtgen görünümlü şey "Authentic" logosu olmasın yoksa

Başladığımız yere geri mi döndük ne

Umuyorum ki Dri-fit gibi başka bir şeyin logosu olsun oradakiler...
              eyvahki ne eyvahh
              nasıl bakarsan öyle görürsün
              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                özel forma diye tutturdunuz bence barça bile katologdan giyerken çok da önemli değil. renkleri şık gösterecek bir tasarım olması yeterli
                +1967.. Özel forma güzel olacak diye bir kural yok. Özelden ziyade güzel formalarımız olsun.

Yorum

• İlk olarak zanikeli_solist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yarİn yenİ transferlerİmİzİn yenİ formalarla sÖzleŞme İmzalayacaĞİnİ dÜŞÜnoyrum arkadaŞlar olabİlİrmİ sİzce
                  Hayır olamaz. 28 Haziran'a kadar formaları göremeyecez.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Zigzaglı modeli sevmiyorum. Daha doğrusu zigzag olayını genel olarak sevmiyorum o yüzden sıcak bakmıyorum. Çubuklu alacaktım bu sene zigzaglı çıkarsa öncelik altın sarısında olmak üzere diğer formalara yönelirim. Kaç tane formam var sadece biri bordo mavi diğerleri hep alternatif formalar

Yorum

• Arkadaslar sizce formalar ne zaman cikar satisa ??

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Denedik bişeyler.

Güzel olmuş yiğenim. Umarım buna yakın birşeyler olur.
                        Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya arkadaşlar 2 3 saat önce konuştuk nevzat aydın söyledi athletic yazacak bu sene formalarda
                          biliyorum bizzat ben yazışmıştım zaten. Şu an ki çekincemiz Nike Katalog ürünlerine de mi "Authentic" logosu basma kararı aldı acep Çünkü görsellerde aynen ona benzer yerde ona benzer şekilde bir logo gibi birşey var
                          t @Selim_Turan

Yorum

• Athletic yazmayacak ... Authentic yazacak.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Renkdaslar su sari siyah muhabbeti nerden cikti ?? Dogruluk payi varmi ??
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Biri burda nike katalogunu paylaşmıştı bulamadım. Ordan bakılabilir zigzaglı modelde authentic etiketi var mı yok mu diye.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X