Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Uploaded with ImageShack.us
bizim cubulku formamiz özel olacaksa bu formadan olabilir belki.fena durmuyor
Yorum
-
-
[QUOTE=atomania;1917742424][QUOTE=blacksilva;1917742009]
Şimdi bazı arkadaşlar çıkıpta " yaaa bu ne yaaa biz şimdi Barcelona ve Juventus ile aynı formayımı giyeceğiz.Bize niye özel forma yapmıyorlar demesin "
Koskoca Barcelona ve Juventus aynı formayı giyiyor ama biz hala tutturmuşuz bir özel forma.Daha önce burda paylaşılan diğer takımların formalarını görünce herkes keşke bizimde böyle formamız olsa derdi şimdi burun kıvırır olduk.
Gerçi ben bu formanın bize yapılacağını sanmıyorum.Ben burda daha önce paylaşılan 5 çubuklu zigzaglı forma olur düşüncesindeyim.
Yukarıdaki forma benim tarzım olmamasına rağmen harika bir forma.Ben Aston Villa , Arsenal tarzı forma ve 3 kalın çubuklu forma severim herzaman.
Yorum
-
Ya hu Barça'nın sırtındayken kimse beğenmiyordu formaları n'oldu şimdi böyleBarça'nın forması hiç hoşuma gitmediydi. Tasarım konusunda hala aynı fikirdeyim
Ayrıca bize böyle forma yapmazlar.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Austre Wien'in dün akşam yüzüncü yıl kutlamaları çerçevesinde eski futbolcularının karmasıyla Luis Figo'nun all star takımıyla dostluk maçı vardı.
Yorum
-
Mesele bizim renklerimize uygun olan tasarımı bulmak. Katalog veya özel ticaret yapanlar işin maliyetine ve karlılığına bakarlar.
Formalarımız çıksın hele. Görelim, dokunalım, giyelim, deneyelim, bunları yaptıktan sonra yorumda bulunmak daha sağlıklı olacaktır.
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarça'nın forması bizim renklerle hiç olmamış.çok kötü olduğunu düşünüyorum...
Yorum
-
[QUOTE=RESUL DAVULCU;1917743334][QUOTE=atomania;1917742424]İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şimdi bazı arkadaşlar çıkıpta " yaaa bu ne yaaa biz şimdi Barcelona ve Juventus ile aynı formayımı giyeceğiz.Bize niye özel forma yapmıyorlar demesin "
Koskoca Barcelona ve Juventus aynı formayı giyiyor ama biz hala tutturmuşuz bir özel forma.Daha önce burda paylaşılan diğer takımların formalarını görünce herkes keşke bizimde böyle formamız olsa derdi şimdi burun kıvırır olduk.
Gerçi ben bu formanın bize yapılacağını sanmıyorum.Ben burda daha önce paylaşılan 5 çubuklu zigzaglı forma olur düşüncesindeyim.
Yukarıdaki forma benim tarzım olmamasına rağmen harika bir forma.Ben Aston Villa , Arsenal tarzı forma ve 3 kalın çubuklu forma severim herzaman.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum