korsanlar bile o amblemi oraya basmaz ama nike basabiliyor. hemde yaptığı ürünü kontrol dahi etmeden piyasaya sürüyor.nede olsa dünya markası ne yapsa doğrudur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Nike i Korudum daima burada.
Cünkü Formalardaki Olumsuzluklarin Muhatabi daima Yönetimdir.
Ancak bana Malatyali bir Arkadasimin Hediye ettigi Korsan Formada bile Nakisli idi
Onlarin bile Kalite kaygisi var degerli Yönetim...Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
İlk olarak ayti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleantremanda giyilenler satılıyor mu yada ne zaman satılacak
Lig sezonu başında TS Club mağazalarında görebileceğiz antrenman ürünlerimizi.
Bu arada yeni formalarımızdaki font'un ismi neydi ?
En son Özgür Hacıosmanoğlu tarafından düzenlendi; 18.07.2010, 23:13.50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak ayti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleantremanda giyilenler satılıyor mu yada ne zaman satılacakForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
-
formalar resimlerde göründüğünden çok daha güzel renklere ve tonlara sahip...özellikle bordo formamız resimlerde göründüğünden 10 kat daha güzel...çok güzel bir forma internetten görüpte alan arkadaşlar yakından görebilseler formaları farkedeceklerdir çok daha güzel olsuğunu...
bordo formayı inşallah kullanırız bu sezon bol bol...resmi satış sitemizdeki resimlerle alakası yok formaların malesef resimler çok kötü...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike benim için dünya markalarından biridir, bu markayı nerdeyse tüm galaksinin en iyisi olduğunu gösterenler bu forma hakkında neden yorum yapmazlar..bunun içinde bir kelam beklerdim..
nike ürünlerini kulübe gönderiyor. bizimkiler armamizi yapistirip(!) satisa sunuyor...
sen bir magaza sahibi olsan ve gelen ürünlere kendi magaza ismini diyelim diksen, ilk önce sana gelen ürünleri kontrol etmezmisin?
hatali ürün oldugunu gördügünde, yinede kendi magaza ismini dikip satisa sunarmisin??
yada gelen hatali ürünleri geri yollayip yerlerine hatasiz olanlardanmi istersin veya faturami edersin???
kaldiki bizimkiler Türk bayragimizi yapistiriyorlar anlamiyorlar, üzerine bide armamizi yapistiyorlar yine anlamiyorlar öylemi???
yani demek istedigim, nike yapti gönderdi. komple bitmis bir sekilde olsa neyse. ama bizimkilerinde elinden geciyor bu ürün.
böyle bir ürünü satisi gectim, internete koyacak kadar amatör ve terbiyesiz insanlarimiz var... bu terbiyesizliktir... laubaliliktir...[/QUOTE]
benim yazıyı alıntılayıp cevaplamışsın ama ben arma ile ilgili bir şey demedim ki..orda nike işaretinin bulunduğu yere dikkat çekmek istedim. yani burda herkes bizim kulube yüklenirken, ki haklıllar doğru yapıyolar, birazda nike'ın hatalarını göstermek istedim. nike işaretinin standartsızlığı üzzerinde durmak istedim. burda büyük kalıplı bir çubuklu forma görmüştük nike işareti nerdeyse koltuk altındaydı burda ki çocuk formasında ise nerdeyse soluk borunun üzerinden geçecek.
ama diğer kuluplerin, dediğim gibi bizden üst kalite giyinen kuluplerin formasında böyle bir standartsızlık yok.
sonuç olarak bende şöyle bir soru sorsam sayın nike yönetimine,
bir düşük kalite giyiniyoruz diye insan firmasının işaretinde bu kadar oynama yapmak zorundamıdır. ayıp değilmidir. o firmaya yakışır mı ?
nike dan bahsediyoruz Trabzonspordan değil
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum