Üslubumuza ve kullandığımız kelimelere özen gösterelim lütfen...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
bu hafta sonu düğün dolayısıyla trabzondaydım şansıma pazartesi günü satışa çıktı yeni formalar ve görme fırsatım oldu.geçen seneninkilerden fazla bir farkı yok yakaları ve armaları dışında bende farklı olan tek model olan gri formayı aldım.aldım almasınada şehirdeki vatandaşların çoğu beğenmedi formayı yeni forma bumu falan dediler velhasılı geldim istanbula bu akşam şekil olsun diye sahile indim buradakilerde beğenmedi ,LCW tshirt gibi dediler pazarda satılan kolpa forma gibi dediler çoğusuda inanmıyor yeni forma olduğuna.
kısacası benimde içime sinmedi ama diğer formalardan elimde olduğu için yeni model olan griyi aldım maksat kulup kazansın gerisi fasa fiso.
Yorum
-
İlk olarak lazrail_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bayraklar bu şekilde olamazmıydıBir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gelecek senelerde sağlam gerekçelerle Adidas ile görüşme yapılmalı. Yapıştırma logolardan bıktık, usandık.
Çubuklu çok hoş ama Trabzonspor formasına yapıştırma logo hiçmi hiç yakışmıyor.
Gerçekten çok yazık.
Nike, hayal kırıklığıdır benim için.
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSitede formayı satın alırken arkasına şuan için yazı yazılmıyo düzelir mi?
Yorum
-
Bayrak emanet gibi duruyor formada..
Keşke daha estetik bir şekilde verilse bayraklar formalara. İllaki de yuvarlak mı olmalı...
Bir Inter formasındaki İtalya bayrağına bak, bir de bizim formadaki bizim bayrağa...-I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
disruption it would bring with it -
Yorum
-
İlk olarak Serdar Selim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike firmasının Trabzonspor için böyle bir çalışma ve çaba harcaması hayalden daha öte bir şey. Gerçekçi olmak gerekirse hiçbir zaman böylesine kaliteli bir ürünü Trabzonspor'a vermeyeceklerdir. Bu duruma engel teşkil eden pek çok sebep var tabii ama bu sebeplerin ortadan kalkması önümüzdeki 10 senede bile giderilemeyecek seviyede.
Gelecek senelerde sağlam gerekçelerle Adidas ile görüşme yapılmalı. Yapıştırma logolardan bıktık, usandık.
Çubuklu çok hoş ama Trabzonspor formasına yapıştırma logo hiçmi hiç yakışmıyor.
Gerçekten çok yazık.
Nike, hayal kırıklığıdır benim için.
Abicim cok basit aslinda, yönetim sirf bu konu üzerine uzman ve lafdan, taraftardan anlayan bir yönetici atasin bu Takim Equpmanti icin (Forma, Antraman malzemeliri, taraftar ürünü vs.) bak nasil oluyor. inceliceksin, benim forma sponsorum hangi taimlari sponsoru ve onlara neler yapiyor vs. ufkumuzu biraz acmamiz lazim.
Yorum
-
Ben bu armaların sökülmesi işini çözdüm galiba
Üniverstedeyken kendi evimde çamaşır yıkayınca çamaşırlar odun gibi oluyodu gidip anama nedenini sordum oda yumuşatıcı kullanmıyorsunuz çünkü dedi.
Her hafta en az 1 halı saha maçı yapan biriyim ve her zaman TRABZONSPOR formalarımı giyerim yani formalarım haftada en az 1 defa yıkanır ama şuana kadar ne armada nede reklamda sökülme olmadı.
Buda demek oluyorki armaların kalitesinde bi sıkıntı yok. Sıkıntı yıkama işinde..- OF - HALT -
twitter: @burakkapii
Yorum
-
Diğer formalarda da gri formada olduğu gibi bayrağımız kırmızı beyaz yerine bordo-beyaz mı ? Tanıtımdaki formalar böyle değildi yanlış görmediysem.Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!
Yorum
-
İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu armaların sökülmesi işini çözdüm galiba
Üniverstedeyken kendi evimde çamaşır yıkayınca çamaşırlar odun gibi oluyodu gidip anama nedenini sordum oda yumuşatıcı kullanmıyorsunuz çünkü dedi.
Her hafta en az 1 halı saha maçı yapan biriyim ve her zaman TRABZONSPOR formalarımı giyerim yani formalarım haftada en az 1 defa yıkanır ama şuana kadar ne armada nede reklamda sökülme olmadı.
Buda demek oluyorki armaların kalitesinde bi sıkıntı yok. Sıkıntı yıkama işinde..Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Jetaime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer formalarda da gri formada olduğu gibi bayrağımız kırmızı beyaz yerine bordo-beyaz mı ? Tanıtımdaki formalar böyle değildi yanlış görmediysem.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum