Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha çok ürün istiyoruz
    YOU WİLL NEVER WALK ALONE!!!

Yorum

• Celtic formasını bizim kendi renklerimize uyarlansa nasıl olur yapabilecek olan arkadaş var mı
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şampiyonlar ligi diyorum başka bişi demiyorum.bak ozman nike istemesede adam gibi forma yapmak zorunda kalacak
        şampıyonlar ligine girelim de donla çıksak da olur maçlara

Yorum

• gece gec beni böyle güldürdün orhan allah seninde güldürsün hemi

Yorum

• bana ts club'un ürettiği turuncu forma lazım...acaba elinde fazla olan benimle özelden bağlantıya geçebilir mi?

Yorum

• Rusya 2009/2010 formaları lansmanı, forma lansmanına güzel bir örnek.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• avea logosuna dikkat

Yorum

• eVET Egemen deki avea logosu güzel olmuş....
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Bu simdi nike´in mi hatasi yoksa kulübün mü?

Yorum

• Hata yok ortada, bir tercih ve uygulama farklılığı var.

Yorum

• burada biz ne kadar konuşursak konuşalım beklentilerimiz kesinlikle karşılanmayacak kanaatindeyim...yine 2. sınıf nike tişört formalara devam

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

avea logosuna dikkat
                          Ali Fuat Abi, sence Egemenin üzerindeki eşofmandan giymek bize bu sene nasip olacak mı ? mükemmel görünüyor...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ali Fuat Abi, sence Egemenin üzerindeki eşofmandan giymek bize bu sene nasip olacak mı ? mükemmel görünüyor...
                            TS Clup yönetiminde değişikler olmuş.
                            Satış sitemizin yeni şüzü Nisan ayında yayına giriyor. Sitede ürünleri farklı açılardan çok daha detaylı inceleme şansımız olacakmış. En güzel özellik te kredi kartlarına taksit seçenekleri.

Yeni sezon ve genel olarak Nike ürünleri ile ilgili, "Nike'ın bizi tam çözemediği" kanaatine vardım yaptığım görüşmelerden.
                            Bütün Nike ürünlerinin TS versiyonu veya bizim istediklerimizin hepsini yaptırma şansımız olacak mı bilemiyorum.

Olması ve bundan sonraki sürecin taraftarın beklentisi doğrultusunda gelişmesi için gerekli girişimlerde bulunuyorum.

Taraftar projelerindeki tasarımlar ve düşünceler yavaş yavaş hayata geçiyor. Yeni istenen tasarımlar ve projeler de var. Hazırladığım dokümanları kulüp ile paylaşıyorum ( buraya koymuyorum korsanlar hızlı davranmasın diye ).

TS Clup da bizimle aynı düşünceleri taşıyan, çözüm üretmeye çalışan, bu işin sevdalısı insanlar var. Onların da takıldığı aşamadıkları yerler oluyor tahmin ettiğim gibi. Bu bazen Nike, bazen yönetim bazen de eldeki imkanlarla ilgili olabiliyor.

Formalardaki armaların nakış olmasını onlar da istiyorlar fakat niye çözemiyorlar anlamış değilim. Nakışı geçtim formalara transfer edilen armanın malzemesi daha kaliteli olsa ( Galatasaray örneğinde olduğu gibi ) yine anlayabileceğim.

Gelişmeler olunca yine paylaşırım.
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 26.03.2009, 15:01.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hata yok ortada, bir tercih ve uygulama farklılığı var.
                              Abi yazdigini ironi olarak kabul ediyorum.

Diger meselelere tekrardan dönersek, ben bu seneyi planlama senesi olarak görüyorum. Ne kadar verilen sözler tutulmadiysada ve ne kadar her acidan düsük kaliteli bir yil gecirmis olsak bile her seye göz yumuyoruz. Tabi uyarimizi yapiyoruz ama yinede bu sene sorun yok.

Umuyorum gelecek sezon yüzümüzü kizartirlar.

Benim anlamadigim, böyle essiz bir basakanimiz nasil olurda böyle bir kac isi tam halledemiyor. Aslinda o isini yapip, kopartti nike ile anlasmayi ama yöneticilerimiz maalesef simdilik bu büyük basariyi iyi degerlendiremiyor.

afs abi umarim kulübümüzle bir baglantin ve söz hakkin vardir, yoksa halimiz duman gibi gözüküyor.

Ya bizde o bicim potansiyel var, bir seferde su saha disi olaylarini düzgün halletsek ne olur? Kazanacak olan sonucta hem onlar, hem kulüp hemde biz ama yok cile cekmeyr ant icmisiz sanki.

Yorum

• ...................................
                                En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 27.03.2009, 12:16.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X