- İlk önce çubuklu alınacak şöyle not edeyim kenara
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Lansman işinde ilerleme var tebrik etmek lazım fakat keşke şu formaları biraz da farklı açıdan fotoğraflasalarmış. Örneğin resmi sitede hiçbir formanın arka tarafı görünmüyor.
3 senede gelinen noktaya iyi bakmak lazım
nesini beğenmiyorsunuz yahu,kızarkadaşımla beraber baktık,kendisi fenerlidir
Renkleri kesimi herşeyini beğendi,aldığım bir forma sonrası bir renktaş daha kazanacağız (:
teşekkürler nike...
Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
- Şaka gibi gelebilir ama çubuklu formaya ilk defa bu kadar acaip kanım ısındı hele şort süper
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
3 senede gelinen noktaya iyi bakmak lazım
nesini beğenmiyorsunuz yahu,kızarkadaşımla beraber baktık,kendisi fenerlidir
Renkleri kesimi herşeyini beğendi,aldığım bir forma sonrası bir renktaş daha kazanacağız (:
teşekkürler nike...
Aldın mı kardeş , nasıl kumaş , ya logo ...
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
Sarı bantlı beyaz t-shirte bayıldım nasip olursa bundan alacagım,cubuklu formayı beğendim ama bende geçen seneninki var o yüzden onun yerine yakından gördükten sonra griden almayı düşünüyorum....
'9'
fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
- Arkadaşlar bordo formaya , çubuklunun şort nasıl olur şöyle fotoşopla yapabilen olabilirmi mesela
Yorum