Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - İlk önce çubuklu alınacak şöyle not edeyim kenara
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Türk bayrağı bir garip geldi formanın üstünde görünce ..Formalar güzel yinede..
      farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak f.ozdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunu birde çucuklu alacağım galiba.
        Bu ürünü gerçekten çok beğendim.

Nasip olursa almak istiyorum.

Yorum

• Lansman işinde ilerleme var tebrik etmek lazım fakat keşke şu formaları biraz da farklı açıdan fotoğraflasalarmış. Örneğin resmi sitede hiçbir formanın arka tarafı görünmüyor.

Yorum

• 3 senede gelinen noktaya iyi bakmak lazım
            nesini beğenmiyorsunuz yahu,kızarkadaşımla beraber baktık,kendisi fenerlidir
            Renkleri kesimi herşeyini beğendi,aldığım bir forma sonrası bir renktaş daha kazanacağız (:
            teşekkürler nike...
            Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
            Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• - Şaka gibi gelebilir ama çubuklu formaya ilk defa bu kadar acaip kanım ısındı hele şort süper
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3 senede gelinen noktaya iyi bakmak lazım
                nesini beğenmiyorsunuz yahu,kızarkadaşımla beraber baktık,kendisi fenerlidir
                Renkleri kesimi herşeyini beğendi,aldığım bir forma sonrası bir renktaş daha kazanacağız (:
                teşekkürler nike...
                Aldın mı kardeş , nasıl kumaş , ya logo ...
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Formalar çok güzel yaa neyini beğenmediniz anlamadım bende
                  Dedik o kadar güzel olacak diye oldu.
                  Denmişti zaten 5ten öncede .
                  Ne güzel formalar işte
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Hiçbir çubuklu forma malesef bu kappa nın yerini tutmadı...Bu yenisi biraz benzedi sadece...
                    Trabzonspor-BordoMavi-1967-61-BizeHerYerTrabzon-Hami-KaraboğaÜnal-Arveladze-Fırtına-Efsane-7-Hasret...

Yorum

• TÜRK bayragı kücük gibi sanki bide gri ne alaka turuncu olsaydı keske,benim görüsüm
                      Herkes Bize Hasta
                      Biz O'na!

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aldın mı kardeş , nasıl kumaş , ya logo ...
                        almadım forma alırken güzelliğinie kötülüğüne bakmak pek adetim değildir
                        babam kırkpınardan dönerken alacak(:
                        umarım güzeldir
                        Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                        Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak hooligans61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TÜRK bayragı kücük gibi sanki bide gri ne alaka turuncu olsaydı keske,benim görüsüm
                          İyi de nereye kadar gidecektik bu turuncu ile? Yeter da.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Sarı bantlı beyaz t-shirte bayıldım nasip olursa bundan alacagım,cubuklu formayı beğendim ama bende geçen seneninki var o yüzden onun yerine yakından gördükten sonra griden almayı düşünüyorum....
                            '9'
                            fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• - Arkadaşlar bordo formaya , çubuklunun şort nasıl olur şöyle fotoşopla yapabilen olabilirmi mesela

Yorum

• Hiçbir çubuklu forma malesef bu kappa nın yerini tutmadı...Bu yenisi biraz benzedi sadece...
                                Trabzonspor-BordoMavi-1967-61-BizeHerYerTrabzon-Hami-KaraboğaÜnal-Arveladze-Fırtına-Efsane-7-Hasret...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X