Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyaz formamızdaki mavinin tonu maalesef aynen arkadaşın yaptığı gibi koyu mavi olacak.
    bence böyle olmasi daha iyi...
    Tabii Takimimizin renkleri Kullanilsin ama ben hic iyi duracagini sanmiyorum

Ona Bakarsaniz, Simdiye kadar en begendigim formalar arasinda olan TSClub´in Turuncu Formasi´ni giymemiz bir Skandal´dir
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Adamlar Defile Yapiyor ama Sadece 10 taraftar izleyebiliyor
      ben size daha ne diyeyim

Canli olarak Yayinlansa bari biryerde...
      ama bizim maalesef bjk gibi Kanalimiz yokki izleyecek, NTV´ninde sadece formalarimiz icin bize zaman harciyacagini hic sanmiyorum...
      Kadirga TV bari yayinlasa
      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Kalite detaylarda gizli. Yeni formalarımız her yönünden tüm detaylarıyla gösterilmeli.

Cumartesi yaklaşıyor...
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Trabzonun göbeğinde korsan ürün sattıran zihniyete vede yetkililere bir sözüm var...

İşinizi yapın sizden bıktık usandık artık...!!
          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• afs tum formaların baş kısmında Trabzonspor yazacak mı yoksa gene sadece cubuklu formada mı yazacak?
            Eski kullanıcı adı: olikos61
            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Artık bazı şeyleri Profesyonel düşünmeye başlamışızdır inşallah..

Defilede önemli fakat en önemlisi Ürünlerin stüdyoda Fotoğraf çekimleri...

Kesinlikle işinde profesyonel insanların bu çekimleri yapması gerekiyor...

İnternetten satış yapılan sitemizdeki fotoğraflar tam bir amatörlük örneği...

Lütfen bu işlere önem verin ey yetkililer...
              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• afs abi katalogtan bizim renkten cubuklu forma yok sanirim, koyusu var. bu durumda bize özel forma mi yapacak nike?

Yorum

• 2 gün kaldı

Yorum

• Ya kalite filan iyidir tabiki ama her sene aynı çeşit formalar yani geçen günü Atesh çok güzel tasarımlar yapmış her sene çubuklu,parçalı düz formalar kullanıyoruz biraz tasarımlar değişmeli düz formanın üzerine mesel bordoysa mavi şekiller olmalı vs...
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      afs abi katalogtan bizim renkten cubuklu forma yok sanirim, koyusu var. bu durumda bize özel forma mi yapacak nike?
                      Çubuklu formamız orijinal renklerinde olacak; koyu bordo açık mavi.

Diğer detaylarla ve ürünlerle ilgili cumartesine az kaldı...

Yorum

• gri formanın bu olacağını tahmin ediyorum. En azından bunu umuyorum. diğer formalar zaten katalogtan gelecek yüksek ihtimalle

Yorum

• barça nın forması gibi olabilir..mesela bizdede böle küçğk yazılar yazabilir karadeniz fırtınası..falan gibi ne güzel olurdu...

Yorum

• Gri formanın böyle olacağını tahmin ediyorum. En azından öyle umuyorum. Öteki kitler standart katalogtan büyük ihtimalle...
                            En son fatelover tarafından düzenlendi; 24.06.2010, 10:46.

Yorum

• İlk olarak fatelover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gri formanın bu olacağını tahmin ediyorum. En azından bunu umuyorum. diğer formalar zaten katalogtan gelecek yüksek ihtimalle
                              Forumda yenisiniz ( hoş geldiniz ) başlığı takip etmediğiniz veya eski sayfalarına göz gezdirmediğiniz belli. Gri forma tamamen Trabzonspor'a özel tasarlanmış yepyeni bir forma.

Defile bu cumartesi saat 17'de yapılacak.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 24.06.2010, 11:05.

Yorum

• Saat belli miydi forma tanıtımı konusunda . Kusura bakmayın ince bir ayrıntı soruyorum ama
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X