Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Peeehhh !
    katalogdan bir ürün!!!
    özel degil!
    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• arkadaslar bana bi zahmet euro olarak cubuklu forma ve 2 tane short birde gecen seneki aston villa forma ve gecen sezonki antremanda giydigimiz uzun kollu lacivert shirt icin toplam fiyati yazabilir mi??

Yorum

• Formaların bedenleri geçen yılki gibi mi ?
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• T-shirt'ler güzel ama bunları beğenmedim.

Yorum

• Türk Telekom reklam uygulaması guzel olmamıs. urunler cok guzel

Yorum

• Buda Mavi Antreman Forma
              http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Buda Mavi Antreman Forma

net ve yakından bi şekilde gerçekten çok daha güzelmiş. kumaş kalitesi geçen yılki gibiyse hele muhteşem olur
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Arma dikişli gibi görünüyor öyle mi gerçekten?
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arma dikişli gibi görünüyor öyle mi gerçekten?

Arma Dikişli.

Ayrıca tüm modeller resimlendi photoshop hızıma göre eklenecek
                    http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

Arma Dikişli.

Ayrıca tüm modeller resimlendi photoshop hızıma göre eklenecek
                      bazi renkdaslar yazdi formalarda bi problem varmis cubukluda ne gibi bi problem var ????
                      25# Alan Carlos Gomez da Costa
                      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                      / Rize Ardesenli

Yorum

• bugün ts clup a gittik bugün gelecek dediği formalar için geri toplatıldı dedi..perşembe günü satışa sunulacakmış...bişeler daha dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi...

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bazi renkdaslar yazdi formalarda bi problem varmis cubukluda ne gibi bi problem var ????
                          barkotlarında bir problem varmış galiba. okunmuyomuş. öyle birşeyler okumuştum. başka birşeyde olabilir çok emin değilim...

Yorum

• Yenı urunler de yeterınce ıyı olmus hele de cubuklu gıyınıce cok daha mukemmel durucagı kesın
                            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• ya bu ts clubta neden şöyle adam akıllı ürünler çıkmaz bi tshırt yapıyorlar allah aşkına onu ben giysem nerde giyerim o giyilip sokaga cıkılırmı bişeye benzeyenlerde 45 50 lira valla ts clubı kım yonetıyosa kım tasarlıyosa bence hiç aklı çalışmıyor o herife diyeceım yada kımlerse onlara dıyecem tek bır sey var fenerium un sitesini incelemeleri adamlarda sadece 15 20 çeşit anahtarlık var bizde kaçtane 2 !!!!!!! sitenin tasarımı ise zaten başlı başına hayal kırıklığı yani bir site ancak bu kadar bana tıklama ben gereksizim dedirtir bir mavi ton kullanmışlar ulan mavimi turkuazmı belli değil !! haksızmıyım arkadaslar cokmu sey istiyorum ?? tasarım tasarım tasarım başkada birşey demiyorum ha diyeceksiniz hangi tarafımız tamki oramız tam olsun ondada siz haklısınız ..............
                              u will need justice at the end..

Yorum

Buda Mavi Antreman Forma
                                Bu antrenman formalarını Beylikdüzü Ts Club'de bulabilirmiyim acaba benim bedenime göre

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X