Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Brezilya forması ile bizim beyaz formamız aynı kumaşa mı sahip şimdi ?

Bence siz öyle görmek istiyorsunuz onun için öyle söylüyorsunuz.

Barcelona'nın çizgili forması ile bizim beyaz formadı kumaş kalitesi ile arasında dağlar kadar fark var.

Inter'in çubuklu formasının kumaşı bizim hangi formamıza benziyor.

Bir de Ali Fuat abi şu İnter'in forması veya Barcelona'nın forması bizim formamızla aynı kumaşa sahip gibi birşey söylememiş.Ayrıca isimlere takıldığımı nerden çıkardın onu da anlamadım.
    Hala varsayımlarla hareket ediliyor. Fotoğraflardan nasıl anlıyoruz kumaş kalitesini çok merak ediyorum. Yok eğer dokunup incelediysen kalite anlayışlarımız faklı demek ki.

Biz gerek kulübümüzün Avrupa futbolundaki yeri gerekse yapılan sözleşmeye göre alıyoruz bu formaları. Bak daha önce yazdım. Bir iki sezon sonradan takip ettik 2 senedir. Bu sene değişecek dendi.

Birileri her şeyin çok kötü olduğuna inanmış ve başkalarını da inandırmak istiyor. Aston Villa tarzı formamız çok güzeldi bu unutuldu. Beyaz formamız "teslimiyet" forması ilan edildi. Çubuklu formamız "eskişehir bunu giymişti " diyerek lanetlendi.

TÜV TURK biliyorsunuz araç muayenelerini yapan bir Alman firması. Türkiye'de muayene işleri berbattı. Bu firma bir düzene soktu ve standartları uygulamaya başladı. Şimdi bir geçiş süreci yaşanıyor. Ama sabırsızız

Bu videoyu izleyin. Bizim ne kadar sabırsız olduğumuzu göreceksiniz. Videoda anlatıcı ses " Sabır bölge insanının çok başarılı olduğu konulardan biri değil. " diyor. Bu bir özeleştiridir.

Sabır gösterdik ve bu sene istediklerimizi alacağız muhtemelen.

Bizim sorunumuz kumaş değil. Ben nike ürünlerini çok kaliteli buluyorum. Bizim sorunumuz arma ve tasarım. Bu " 3. kalite ürün giyiyoruz " muhabbeti yeni çıktı. Hayırlısı diyoruz.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hala varsayımlarla hareket ediliyor. Fotoğraflardan nasıl anlıyoruz kumaş kalitesini çok merak ediyorum. Yok eğer dokunup incelediysen kalite anlayışlarımız faklı demek ki.

Biz gerek kulübümüzün Avrupa futbolundaki yeri gerekse yapılan sözleşmeye göre alıyoruz bu formaları. Bak daha önce yazdım. Bir iki sezon sonradan takip ettik 2 senedir. Bu sene değişecek dendi.

Birileri her şeyin çok kötü olduğuna inanmış ve başkalarını da inandırmak istiyor. Aston Villa tarzı formamız çok güzeldi bu unutuldu. Beyaz formamız "teslimiyet" forması ilan edildi. Çubuklu formamız "eskişehir bunu giymişti " diyerek lanetlendi.

TÜV TURK biliyorsunuz araç muayenelerini yapan bir Alman firması. Türkiye'de muayene işleri berbattı. Bu firma bir düzene soktu ve standartları uygulamaya başladı. Şimdi bir geçiş süreci yaşanıyor. Ama sabırsızız

Bu videoyu izleyin. Bizim ne kadar sabırsız olduğumuzu göreceksiniz. Videoda anlatıcı ses " Sabır bölge insanının çok başarılı olduğu konulardan biri değil. " diyor. Bu bir özeleştiridir.

Sabır gösterdik ve bu sene istediklerimizi alacağız muhtemelen.

Bizim sorunumuz kumaş değil. Ben nike ürünlerini çok kaliteli buluyorum. Bizim sorunumuz arma ve tasarım. Bu " 3. kalite ürün giyiyoruz " muhabbeti yeni çıktı. Hayırlısı diyoruz.
      Son yazdığın cümle açıklayıcı bence sizin bu takıma layık gördüğünüz kalite budur, siz ürünlerden memnunsanız sizi bağlar ben kesinlikle memnun değilim, bu da beni bağlar.Bir Bursaspor'un ve Eskişehirspor'un formaları bizden çok daha kaliteli.

Defalarca inceledim formaları bizim formalarımız İnter ve Barcelona'nın formaları ile aynı kalitede diyorsanız ben buna şaşırırım.(beyaz forma)

Yorum

• Man utd formasını incelemedim bizzat giyiyorum elimde var... Beyaz forma ile kumaşları yanyana karşılaştırmıştım ve aynı olduklarını görmüştüm.

Tek sorun bizim forma dümdüz deseni yok. (Buda katalog seçimi olduğu içindir) Kimseye ne yalan borcum var nede görmediğim bilmediğim bir konu hakkında mesaj yazma derdim var.

Bu arada Trabzonspor formasının armasını reklam uygulama tekniklerini kastedmiyorum. Sadece ve sadece kumaştan bahsediyorum.
        En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 15.05.2010, 22:17.
        t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son yazdığın cümle açıklayıcı bence sizin bu takıma layık gördüğünüz kalite budur, siz ürünlerden memnunsanız sizi bağlar ben kesinlikle memnun değilim, bu da beni bağlar.Bir Bursaspor'un ve Eskişehirspor'un formaları bizden çok daha kaliteli.

Defalarca inceledim formaları bizim formalarımız İnter ve Barcelona'nın formaları ile aynı kalitede diyorsanız ben buna şaşırırım.(beyaz forma)
          Evet ben şahsen Trabzonspor en kötü formayı giysin istiyorum. Duymak istediğin buydu sanırım ?

Ama işin aslı böyle değil Biz sabırdan bahsediyoruz. Diyelim ki evet bizim ürünlerimiz kalitesiz. O zaman Sizler bir Barça, bir Inter ile kulübümüzü kıyaslayıp hayal dünyasında geziniyorsunuz. Trabzonspor bu kulüplerin yanına bile yaklaşamaz. Kimse kusura bakmasın.

Sponsorluklar başarı doğrultusunda gelir. Bir organizasyon başarısızsa bir sponsor olan bir daha olmaz. Hatırlarsanız bir ara göğüs reklamı alamıyorduk. Akabinde Samet Ayababa ile bir çıkış yakaladık, Atay Aktuğ yönetimiyle iyi bir ivme yakaladık akabinde sponsorluklar geldi.

Başarı yoksa sponsorluk yok. Evet imaj her şeydir. Şu an Nike'ın sponsorumuz olmasından memnunum. Bir Adidas veya Puma olmaması kulübün farkını ortaya koyuyor.

Bu farkı gelecek sezon hissedeceğimizi biliyorum. Yalnız bir obje düşünün ki herkes beğensin. Mümkün değil. Onun için homurdanmalar olacak böyle kalitesiz diyenler olacak Yazıldı çizildi. Evet biz büyük kulüpleri takip ediyoruz. Onların 2 veya 3 sezon önce giydiklerini giyiyoruz. Ancak yine söylendi sözleşmeyi bilmiyoruz. Bu sözleşmenin bize ne getireceğini bekleyip göreceğiz. Sözleşme bitince istediğimizi alamazsak üzülecek miyiz ? Nike'a lanet mi okuyacağız ? Şahsen ben bunu yapamam. Bizim " SPONSORLUĞUMUZU " yapıp, yükümüzü hafifleten her firmaya şükranlarımı sunarım. Bu Türkiye Kupası kazanıldıysa bu sponsorlar sayesinde kazanıldı.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Nike iyi.. dahada iyi olacak insallah

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet ben şahsen Trabzonspor en kötü formayı giysin istiyorum. Duymak istediğin buydu sanırım ?

Ama işin aslı böyle değil Biz sabırdan bahsediyoruz. Diyelim ki evet bizim ürünlerimiz kalitesiz. O zaman Sizler bir Barça, bir Inter ile kulübümüzü kıyaslayıp hayal dünyasında geziniyorsunuz. Trabzonspor bu kulüplerin yanına bile yaklaşamaz. Kimse kusura bakmasın.

Sponsorluklar başarı doğrultusunda gelir. Bir organizasyon başarısızsa bir sponsor olan bir daha olmaz. Hatırlarsanız bir ara göğüs reklamı alamıyorduk. Akabinde Samet Ayababa ile bir çıkış yakaladık, Atay Aktuğ yönetimiyle iyi bir ivme yakaladık akabinde sponsorluklar geldi.

Başarı yoksa sponsorluk yok. Evet imaj her şeydir. Şu an Nike'ın sponsorumuz olmasından memnunum. Bir Adidas veya Puma olmaması kulübün farkını ortaya koyuyor.

Bu farkı gelecek sezon hissedeceğimizi biliyorum. Yalnız bir obje düşünün ki herkes beğensin. Mümkün değil. Onun için homurdanmalar olacak böyle kalitesiz diyenler olacak Yazıldı çizildi. Evet biz büyük kulüpleri takip ediyoruz. Onların 2 veya 3 sezon önce giydiklerini giyiyoruz. Ancak yine söylendi sözleşmeyi bilmiyoruz. Bu sözleşmenin bize ne getireceğini bekleyip göreceğiz. Sözleşme bitince istediğimizi alamazsak üzülecek miyiz ? Nike'a lanet mi okuyacağız ? Şahsen ben bunu yapamam. Bizim " SPONSORLUĞUMUZU " yapıp, yükümüzü hafifleten her firmaya şükranlarımı sunarım. Bu Türkiye Kupası kazanıldıysa bu sponsorlar sayesinde kazanıldı.
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• daha önce adidası da pumayı da denedik bize hiçbiri öyle ahımşahım forma yapmadı.nike ın yeni sezonda büyük çoğnluğun hoşuna gidecek formalar yapacağına inanıyorum.ayrıca nike dan brezilyaya intere barcaya yaptığı polarlardan bize de yapmasını umuyorum,satış rekorları kırar...

Yorum

• Bence forma meselesi, markası vs bir vizyon bir bakış açısıdır. Açıkça söylemem gerekirse Lescon ve Puma benim gözümde klasik Anadolu takımı forması yapan firmalardır(hoş Puma bence dünya kupasındaki forma tasarımlarıyla bendeki bu izlenimi biraz yıktı ancak Türkiyedeki formalara bunları yansıtacak mı bunu bilemiyorum, pek zanneymiyorum da).

Mesela sürekli Kappa'dan bahsediliyor. Yahu Kappa zamanındaki forma renklerimizi kimse hatırlamıyor mu? bordo lacivert giydik kaç sene? Nike'a pahalı diyenler Kappa'nın forma fiyatlarını bilmiyorlar mı acaba?

Gelelim Puma'ya. Puma da keza renkler konusunda aynı hatayı yaptı. Hele kumaş kalitesi... Naylondu bildiğimiz yahu. Parçalı forma geliyor aklıma karton üzerinde sergilenen aklım almıyor. parlak cascavlak bir rengi vardı.

Nike'ın şu andaki formalarındaki kumaş kalitesi en düşük olsa bile bu iki firma yanına bile yaklaşamaz Nike'ın.

Ben de istiyorum özel formamız olsun para verdik mi adam gibi, on numara hiçbir eksiğimiz olmayan formalar olmasını ama zamanla oluyor işte bazı şeyler. Bence sıfırdan başladığımız noktada artarak artan bir grafiğimiz var.

Yeni sponsor -muhtemelen- tekrardan sıfırdan başlamak demek. Gerek yok. Hiçbir şeyde istikrarımız yok bari formalarda olsun.

Ayrca diğer üç istanbul takımından farklı olarak Nike giymemiz bence büyük bir ayrıcalık.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence forma meselesi, markası vs bir vizyon bir bakış açısıdır. Açıkça söylemem gerekirse Lescon ve Puma benim gözümde klasik Anadolu takımı forması yapan firmalardır(hoş Puma bence dünya kupasındaki forma tasarımlarıyla bendeki bu izlenimi biraz yıktı ancak Türkiyedeki formalara bunları yansıtacak mı bunu bilemiyorum, pek zanneymiyorum da).

Mesela sürekli Kappa'dan bahsediliyor. Yahu Kappa zamanındaki forma renklerimizi kimse hatırlamıyor mu? bordo lacivert giydik kaç sene? Nike'a pahalı diyenler Kappa'nın forma fiyatlarını bilmiyorlar mı acaba?

Gelelim Puma'ya. Puma da keza renkler konusunda aynı hatayı yaptı. Hele kumaş kalitesi... Naylondu bildiğimiz yahu. Parçalı forma geliyor aklıma karton üzerinde sergilenen aklım almıyor. parlak cascavlak bir rengi vardı.

Nike'ın şu andaki formalarındaki kumaş kalitesi en düşük olsa bile bu iki firma yanına bile yaklaşamaz Nike'ın.

Ben de istiyorum özel formamız olsun para verdik mi adam gibi, on numara hiçbir eksiğimiz olmayan formalar olmasını ama zamanla oluyor işte bazı şeyler. Bence sıfırdan başladığımız noktada artarak artan bir grafiğimiz var.

Yeni sponsor -muhtemelen- tekrardan sıfırdan başlamak demek. Gerek yok. Hiçbir şeyde istikrarımız yok bari formalarda olsun.

Ayrca diğer üç istanbul takımından farklı olarak Nike giymemiz bence büyük bir ayrıcalık.

Sabrın sonu selamettir. Kesinlikle katılıyorum sözlerine. Yere göğe sığmayan Kappa formaların renkleri renk değildi ve pahalıydı. Kumaş kalitesi olarak iyiydi lakin benim takımımın rengiyle alakası yoktu

Akabinde renk sorunu düzeltildi. Güzel bir forma ortaya çıktı :

Lakin uzun sürmedi. Yanlış hatırlamıyorsam ts club forma işine soyundu. Akabinde Puma ile anlaşma yapıldı. PUMA İSE ÇUBUKLU FORMADA RENGİ TUTTURMUŞTU BENCE.

Ama sonraki sezon öyle bir rezalet vardı ki sormayın.

Sabır diyoruz, Nike kalitesi diyoruz... bakalım daha neler göreceğiz.

Bu tasarımın klasikleşmesini isteyenlerdenim. Nasıl ki Fenerbahçe her sene çubuklu giyiyorsa öyle olmasını istiyordum. Çünkü adamların tribününe bakınca bir ahenk oluyor. Yani her sene aynı çubukluyu bir iki değişiklikle çıkarıyorlar ve bir tribün uyumu yakalıyorlar.

Bu sezon Ay Yıldızlı formalarımız çok güzel olacak
                    En son OnurKul tarafından düzenlendi; 16.05.2010, 01:47.

Yorum

• Ürün Çekimleri

Dar bir zamanda stüdyoda bir kaç çekim yaptım. Ayaküstü oldu ama gelecek sezon ürünlerinin nasıl tanıtılması gerektiği konusunda şahsi fikrimdir. Ali Fuat abinin dediği gibi detaylar önemlidir. Geniş bir zamanda daha iyilerini çekeceğim :

Yorum

• Nike'ın formaları güzel özellikle Avrupa takımlarına yaptığı formalar çok güzel.

Formaları bekliyoruz.Ne zaman çıkar ?
                        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Nike'nin bize özel forma yapması için biziö kulübün istemesi lazım. Sen böyle bir talepte bulunmazsan Nike'de üretmez.

Yanlız şundan da adım gibi eminim, Nike bize özel formalar yapma forma fiyatları 70 euro olacağı için bizim taraftar ayağa kalkar "Bu kadar pahalı forma mı olur?" diye.

Bazen düşünüyorum da diğer olasılıları hesaplamadan anca konuşuyoruz...
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Puma bize zamanında özel formalar yaptı...ama renkler yanlıştı...nike yapacak mı seneye göreceğiz...daha doğrusu nike bize forma yapacak mı onu göreceğiz...çünkü bize forma yapılmıyor katalogdan seçiliyor ve alınıp reklam arma vs uygulanıyor...inşallah parcalı formadaki gibi bir özel forma olmaz...

herhangi biri Trabzonspor formasını armasız ve reklamsız bir şekilde satın alamadığı gün özel formamız olmuş demektir...

ama nike la sözleşme uzatılmalı bazı şeyler düzeliyor ve 3 yılda bir sponsor değiştirirsek özel formayı hiç bir zaman göremeyiz...
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Gelmiş geçmiş en iyi formamız. Renkler doğru, simetri hatası yok.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gelmiş geçmiş en iyi formamız. Renkler doğru, simetri hatası yok.

abi yanlış anlama bencede çok güzel bir forma ama avea kırmızı zeminle yapıştırılmış armalarımızın üst kısmı oval değil köşeli...yani bakınca o zamanda yapılıyormuş bazı hatalar...
                                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X