uzun kollu formalar çıkacak mı bilgisi olan var mı...ben uzun kollu forma istiyorum çubuklu forma alıcam ama uzun kollusunu bekliyorum...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
eğer celtic formalari gibi her sene ayni formayi kullansak kiyamet kopar. ama avrupanin belki en tutulan formasidir. o yuzden millet ne diyor pek takmamak lazim!
Düsünki futbol oynuyosun,amatör olarakta olsa idmanlarda cesitli formalar giyiniyosun ve o formalar haftada en az bir kere yikaniyo, 10 yikamadan sora armasi kopan bi formayi napicaksin ? O formayi bidaha idmanda giymek istermisin ?
Olayi bukadarda ince düsünemiyolarmi,yada düsünemiyomuyuz ? resmi siteye bile koyduklari resimde ziyarete gelen bi cocugun formasindaki arma sökülüp gitmis.
Kalite bizim hakkimi degilmi ? Bukadarmi olur ya. Neden kaliteli bi forma almicakmisim.
Trabzondaki insanlarin durumu yok forma alamiyo,uygun olmasi gerekiyo diyolar,bence bu konu cok apartiliyo.
6-7 milyon taraftaftarimiz var deniyo,trabzonda yasayanlar sence bu sayinin %kaci ?
Neden her kesim icin uygun forma cikarilmiyo ?
Madem her sezon 5 cesit forma cikariyoruz,neden bu formalar bitanesi en kalitelisinden olmasin ? alan alsin,o kadar para vermek istemeyen normal formadan alsin ?
Hic ince ve detayli düsünemiyoruz..
En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 01.08.2009, 01:56.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Düsünki futbol oynuyosun,amatör olarakta olsa idmanlarda cesitli formalar giyiniyosun ve o formalar haftada en az bir kere yikaniyo, 10 yikamadan sora armasi kopan bi formayi napicaksin ? O formayi bidaha idmanda giymek istermisin ?
Olayi bukadarda ince düsünemiyolarmi,yada düsünemiyomuyuz ? resmi siteye bile koyduklari resimde ziyarete gelen bi cocugun formasindaki arma sökülüp gitmis.
Kalite bizim hakkimi degilmi ? Bukadarmi olur ya. Neden kaliteli bi forma almicakmisim.
Trabzondaki insanlarin durumu yok forma alamiyo,uygun olmasi gerekiyo diyolar,bence bu konu cok apartiliyo.
6-7 milyon taraftaftarimiz var deniyo,trabzonda yasayanlar sence bu sayinin %kaci ?
Neden her kesim icin uygun forma cikarilmiyo ?
Madem her sezon 5 cesit forma cikariyoruz,neden bu formalar bitanesi en kalitelisinden olmasin ? alan alsin,o kadar para vermek istemeyen normal formadan alsin ?
Hic ince ve detayli düsünemiyoruz..
Haklısın kardeşim hemde çook haklı.Ama taraftarımız anlaşılmaz şekilde formaları çok beğendiğini falan söylüyor şaşıyorum.Formalara verilen para az para da değil ki nike bize 2.-3. sınıf forma yapsın.Bize en kaliteli formayı yapmak zorunda ve Trabzonspor arması bakkal uhusu ile yapışmamalı...
Yorum