Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Bizi bu muamaleye kim layık görüyorsa biz ona kızıyoruz.

Yorum

• Bugün itibariyle formamızı aldım. Tek kelime ile kötü...

Koldaki bordo ile; formanın arkasındaki bordo aynı ton değil...

Ve de formanın arkasına yazılan isim ve numara yamuk yapıştırılmış...
      En son Kaya tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 21:36.
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• Ben Aston Villa Tarzı Klasik Formadan Alıcağım Bu Gidişle Çubuklu Olumsuz Referanslar Geliyor
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Korner kullandıktan sonra mı kolbastı oynuyorlar Ayrıca Yeşil'in bizimle ne ilgisi var.
          Turuncu'nun ne alakası var ? hiç değilse yeşil Karadeniz'den kazanıyo

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Galatlar'ın kullandığı bir renkmiş...
            baktilar millet alay ediyo salla bi yalan m ö diye
            ben yemedim google gavatlar yazdim pardon galatlar
            mor giymiyolar kirmizi
            [T][S]

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Korner kullandıktan sonra mı kolbastı oynuyorlar Ayrıca Yeşil'in bizimle ne ilgisi var.
              ee turuncunun bizle ne alakası var .
              TRABZONSPOR
              Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
              Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugün itibariyle formamızı aldım. Tek kelime ile kötü...

Koldaki bordo ile; formanın arkasındaki bordo aynı ton değil...

Ve de formanın arkasına yazılan isim ve numara yamuk yapıştırılmış...

aynı şey bana da oldu. ayroca formanın numarası her yüzeye eşit kalınlıkta olmadı kimi yerde ince kimi yerde kalın.

ayrıyetten şortlar konusunda klüp derhal bi adım atmalı geçen sezonun mavi şortu bu sezonki çubuklumuzda çok sırıtıyor.

şortların renkleri çubukludaki renklerle aynı değil. turuncu formanın konçu yok. beyaz formanın konçu kullanıldı. bordo kullanıldı. şort ve konç konusunda daha ciddiye alınması lazım işin. formalarımız takım halinde üretilmiyor.
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Turuncu'nun ne alakası var ? hiç değilse yeşil Karadeniz'den kazanıyo

turuncu bordoyla çok uyumlu duruyor yeşilin bizim takıma uyacağını düşünmüyorum.

Yorum

• bisey sorucam, sortlardada arma yapistirmami ? kaprilerde nasil onlarda yapistirmami, almak istiyorum ama bikac yikamadan sora yapistirma arma kopacaksa ne forma alirim nede üzerinde yapistirma arma olan baska bisey.
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bisey sorucam, sortlardada arma yapistirmami ? kaprilerde nasil onlarda yapistirmami, almak istiyorum ama bikac yikamadan sora yapistirma arma kopacaksa ne forma alirim nede üzerinde yapistirma arma olan baska bisey.
                      Formalar hariç diğer ürünlerdeki armalar dikişli..
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Afs ortalikta gözükmüyo hayirdir,trabzona konusmaya gidicekti ondan beri ortalikta yok ?
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Formalar hariç diğer ürünlerdeki armalar dikişli..
                          sort alabilirim yani.Peki beyaz sort ts clublarda satiliyomu ? sitede yokta

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sort alabilirim yani.
                            Antrenman şortlarından alabilirsin. Maçlarda giyilen şortların armaları yapıştırma..
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Antrenman şortlarından alabilirsin. Maçlarda giyilen şortların armaları yapıştırma..
                              Ok saol.
                              Dün bi magazada arsenalin yeni formalarini gördüm, böyle bi kumas olamaz ya cok acayip bisey. diger nike ürünlerinden bile cok daha degisik,resmen heryerinden kalite fiskiriyo.. kesin alicam onlardan bitane..

Yorum

• gördüğüm caprilerde kumaş arma dikişmişti .

şortlarda yine baskı

ama capriler gerçekten pahalı nerdeyse forma parasına satılıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X