Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeri değil ama Fatih Tekke'nin alınması için daha ne bekleniyor...
    Bir takım adamlar işe el koydular; mahallenin en güzel kızını sermaye yaptılar.
    Bize de aşkı bırak müşteri ol diyorlar.
    El değmemiş oyunumuzu geri istiyoruz!..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uefa ligine kalalım hele, dünyanın daha çok dikkatini çekeceğimizden emin olabilirsiniz.

Düşünün Uefa liginde maç sonunda hoptek oynayan futbolcularımızla Yattara ve Alanzinho'yu, 61. dakika şovumuzu, maçtan önce taraftara fındık atmamızın haber değerini.

Ah bir de Fatih Tekke olsa takımın atacağı jenerik goller her hafta Eurospor'da kesin gösterilir.

Hiç uzak değil.
      AMIN! Allahin izniyle niye olmasin...

Yorum

• Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Efsaneyi Burada Tartışıyoruz...
        En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 00:40.
        Saygılarımla,
        Adem Hotaman.

Yorum

• Crystal Palace 2009-2010
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• Aldım formayı. Gayet güzel.

Yorum

• şu kampta ilk idman yapılsada idman malzemelerinide görsek
              En son Akif Gür tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 17:51.
              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Turuncu forma ve mavi forma inanılmaz kötü dümdüz t-hirst yapmışlar ama çubuklu formalarımız ve diğerleri gayet güzel
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• bi ara gri forma işi vardı? o noldu bilgisi olan varmı?

Yorum

• Gri forma devre arasinda cikacak arkadaslar. Ve bize özel olacak.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• cubuklu formayı daha görmedik ama ts club resmi sitesinde stokta yok diyor
                      Kendi öz değerlerimize sahip çıkalım ki;yeni nesil sampiyonluk görsün.

Yorum

• beyaz formaya hasta oldum...ama çubuklu alıcam tabi)) ts cluptaki çocuğa dedim logoyu kopartıp nike işaretiyle simetrik olarak ayarlıcak.hepsi normal bi çubuklu kaymış yuları

Yorum

• arkadaşlar ben pek fazla bilgilerimi sizlerle paylaşmıyorum ama şunu söyleyeyim tarbzonda oturuyorum ve formaları ts clubta tektek inceledim.çubuklu forma nın kumaşı pek okadar iyi gelmedi bana,bordo rengi tam uygun ama mavi rengi, açık mavi değil biraz mat,yani umduğum gibi değil. en kaliteli kumaş ve kesim mavi formada kullanılmıştır.o mavi formanın mavisi,aslında çubukluda olacaktı çok daha iyi olurdu sanırım..

Yorum

• Arkadaslar gittim kozyatagindaki-icerenkoydeki TSClup'a yeni formalarimiz gelmemis persembe gelecekmis bilginiz olsun.

Yorum

• Mecidiyeköy'de var yeni formalarımız.

Yorum

• atletıco madrıd ın bırde bu forması vardı gecen seneden buda superrrrr
                                İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                                Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X