Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tolga,2 ferhat,yattara ve giray yapsin tanitimlari.bir ara hasan ücüncü ve hüseyin yapardi,yoklar allah tan.
    Sylva tanıtsın.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

çubuklu bu olacaktı
      Evet, bu gayet estetik... Yeni çıkan formalarda bir omuzda bordo, bir omuzda mavi duruyor. Oysa bu Porto'nun forması görüldüğü üzere simetri çok hoş görünüyor. 2 omuza da aynı renk düşüyor...
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynı soruyu benda sordum ama bir cevap yok Cuma günü İstanbul'a gelir mi acaba formalar
        Yarın gelecekmiş Cem.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sanki kumasi biliosunda iskembeden salliyosun allahim yarabim ya
          eline alınca hak verirsin bana rahat ol.
          - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Sonunda çıktı demek.Şükür kavuşturana.En kısa zamanda detaylı inceleyip bir tane alalım.

Yorum

• formanın arkasında ki yazı fontu ve rengi nasıl olacak acaba bu çok önemli.

Yorum

• Çubuklu forma olsun taştan olsun benim için fark yapmaz...

Geçen seneki hayal kırıklığından sonra iyi geldi bu formalar bana...
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Inter,Porto vs. la ayni formayi giymen icin avrupa piyasisina biraz olsada cikman lazim..

Edirne disina cikamyioruz 15 senedir beklentileri büyük tutmaya gerek yok..

Üzüldügüm nokta nakis olmamasi amblemin..
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçen sezon eskişehirspor'un giydiği çubuklu formanın aynısı. Artık kimse demesin NIKE bıze guzel urun yapcak NIKE bıze kalıtelı kumas kullancakk.. geçin bunları gördüğünüz gibi eskişehir, ankara ve antalyaspordan hiç bir farkımız yok.
                    aynen katılıyorum..genelde ne forma yapılsa beğenildiği için,sorun olmuyo heralde..

Yorum

• Fizik olarak Hüseyin ve Tayfun tanıtım için en elverişli türkler.Yabancılardan Yattara ve Colman derim.

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• şu kol kesim işinden kesinlikle anlamıyor nike..yahu bu kadar geniş kol kimde var..semih arkadaşımızın tuttugu formaya bakın..herşey iyi güzel 2 senedr aynı sorun..Song'un geçen sene giydiği formlarda hep dikkatmi çekerdi o kadar geniş bir kesim varki song'un bi kolu adaha girerdi oraya..düşünün Song birde bu adam..neyse bi tane çubuklu alcm..Çubuklu çubukludur kötüsünü bile özlemiştik

Yorum

• Çubuklu forma çok hoş olmuş en kısa zamanda alacam bi tane..
                          SÜRMENELİİİ...
                          https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• şu forma zaten nike katalog da var
                            ve süper ötesi bir forma,niye bize yollamazlar da turuncuyla uğraşırlar biri bana anlatsın lütfen,
                            ve ısrar et bu formada klasik formamız olsun 5 km den göten bu TS desin...
                            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Geçen sene oluşan sinerjenin yok olması için Kulüp,taraftar, başkan, basın ,yönetim çok iyi çalıştık.

Geçen seneden beri(çıkan bütün formaları aldım iki tanesinin armaları sökülmüş olmasına rağmen) forma konusunda hiç bir eleştiri getirmeyen ben,çıkan çubuklu forma ile hayal kırıklığına uğradım.,

Her yapılana he diyeceksek işimiz var,bu forma benim beklentilerimi hiç karşılamadı,çok çok kötü bir forma bunu alana kadar,armaları sökülen formalardan birer tane daha alırım.
                              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• birde nike bu ürünü yaptı diye isyan edenler var.
                                Çubuklu forma böyle olur yani ne beklediniz ki.Çubuklu demek klasik forma demektir..

Koydugunuz örnek resimlerden farklı işte daha güzel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X