Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    göz boyama diye bir olay yok. sponsor nasıl isterse öyle kullanmak zorundasınız bu sözleşmelerde yazar. öyle bilip bilmeden yazmayalım.

ankaraspor ile bizi aynı kefeye koyan nike yok bunu geçelim bir kere. çünkü ankaraspor kendisi lıyor formaları ama bize nike veriyor. ankaraspor barça formalarının mavi beyazını bulur alır kullanır o zaman bizden daha değerli bir kefeye koyduğu anlamına gelmez

forma almayın forma bu takımı kurtarmaz diyorsunuz ama fener sırf forma satışından 10 milypn dolar kar hedefliyor, demek ki çok katkısı var ki carlos a verdikleri para forma parasından çıktı neredeyse.

nike bize özel olarak çubuklu yapıyor, parçalıda öyle çünkü bu renkleri kullanıp çubukulu ve parçalı forması olan yok. ben aldım gayet memnunum elimde puma da var aralarında fark yok zaten fiyat olarak puma daha pahalıydı.

nike size ürün yollar siz çıkarıp reklamını yapamazsanız bundan nike sorumlu değildir. 45 tl ye satılan nike t-shirt ine bir logo ve bir lisanslı ürün çıkarması yapıştırarak 75 tl ye satılıyorsa bunun içinde nike ı suçlayamazsınız.
    türk telekom seçe seçe bu tipi mi seçebilmiş logoları arasından

ankaraspor bizimle aynı kefeye koymayalım peki , nike bize sponsor onlara değil ama aynı formaları giyiyorsak demekki bizi aynı kefeye koyuyorlar. çünkü nike bize sponsor olduğu halde halı sahalara ve mahalle takımlarının aldığı, hatta muhtelif renklerde perakende satılan hazır kolleksiyon ürünlerinden temin ediyor.

fenerbahçe forma satışları trabzonsporunkiyle kıyaslanmış ama kadıköy denen ilçenin nüfusu trabzon nüfusunun 2 katından biraz daha fazla bir nüfusa sahip ve bunu türkiye geneline yayarsak potansiyeli daha da artar haliyle. ayrıca fenerbahçenin formalarını bir komisyoncu gibi satmadığını biliyoruz. ürünleri reklamından armasına kadar adidas fabrikalarında üretiliyor. fenerin eline satışa hazır halde geliyor. formalar üstünde ekstra işlem yapmıyorlar. nike ise bize hem hazır tasarımlarından hemde yarısı hazır halde düşük kalitedeki kumaşta ve detaysız tasarımlar gönderiyor, hemde bunlar üzerine nike bize forma sponsoru olduğu halde armaları ve reklamları klüp , üstelik çok düşük kalitede bastırıyor. sonunda formanın satış fiyatı , formanın kalitesine göre çok çok fazla bir meblağlara ulaşıyor. fenerbahçenin daha kaliteli kumaşa ve daha kaliteli işçiliğe sahip forması buna rağmen bizim formalarla aynı fiyata satılıyor.

nike bize özel çubuklu forma üretmiyor. nike'ın bu çubuklu forma tasarımı yukardada dediğim gibi hazır ürün kataloğunda bulunan ve mazisi eski olan bir tasarımıdır. evet bu rengi bizden başka kullanan yok çünkü o modeli bizden başa kullanan takımların sayısı zaten çok az. ayrıca özel üretim felan değil. bende gidip mor pembe renklerde sipariş edersem bana da öyle istediğim gibi üretilir ama bu bana bi ayrıcalık katmaz. çünkü tasarım hazır tasarım. klübe göre değil kim giderse ona aynısını vermekteler. özel olan formaları kullanan ekipleri görüyoruz ve imreniyoruz zaten

nike bize ürünü niye eksik ve tamamlanmamış bi şekilde gönderiyor , klüp bunu niçin bile bile böyle bir anlaşma yapıyor? giydiğimiz formalar satış fiyatlarını hakediyor mu? bu formaların perakende satış fiyatları nike mağazalarında ne kadar? bizdeki satış fiyatlarıyla kıyas etmekte fayda var. elbet bunda nike ın suçu yok. bizde zaten bu konuda klübü eleştiriyoruz. onu da can acıtmak için değil bazı anlayışı kırmak ve geliştirmek için yapmaktayız.nike bize forma sponsoruysa fabrikalarında bizim formalarımız için tasarım ve üretim bazında formalarımız üzerinde basit bir müşteriden ziyade emek sarfedip , zaman ayırıp , reklam arma gibi işlemleri kendi uygular ve bize satışa hazır halde gönderir.

kullandığımız şortlar bile durumun aciziyetini açıklıyor aslında , ne bir detay ne bir emek , sadece kumaşları kesip dikmekle nasıl bir hizmet oluyor ise?
    En son EMiRHAN61 tarafından düzenlendi; 19.06.2009, 00:53. Sebep: yazım hatası düzeltildi
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      pumada neredeyse formanın her tarafına kendi amblemlerini koyuyor o yüzden ben sevmiyorum omuz kısmına konan amblemler kötü duruyor

adidas formalar da omuzlarda ve şortlarda 3 band ile çevrili , bu da adidasın kendi amblemidir nike da bize keşke güzel formalar tasarlasa en azından armalarımızı reklamlarımızı formalarımıza işlese onlar da koysunlar formanın 3-5 yerine reklamlarını , o zaman kendi reklamlarını yapmayı hakederler biraz belki

Yorum

• murat arkadaşıma katılıyorum..türk telekom o kadar para verdide bu reklama nasıl razı oldu onu anlamadım..bizim burda amatör takımların formaları var her hafta birisi sponsor oluyor forma aynı sadece yazı farklı.buda öle oluş..çok basit ..sade demiyeceğim basit...sade nin bir holuğu karizması çekiciliği vardır...bu çok sıradan...keşke tt logolu bişey olsaydı...bu arada middlesbrough en sonunda güzel bi formaya kavuşmuş kalite kaznmış..yıllardır aynı formayla oynuyorlardı bu güzel olmuş..şans getirsin...pumaya gelince bizde 2 sene kullandık ama böyle ürünler görmedik..hele 2.senemizde en kolpa ürünleri kullandık..armalar yapıştırma formalar naylon fındık çuvalı gibi...berbattı...nike ın bize yaptıkları ile bekletilerim arasında çok büyük farklar oldu..forma aldım ama sırf almış olmak için aldım...eğer arka sayfadayazılanlar doğru ise bu senede beklediğimi bulamıyacağım...ama genede alacağım formamı...

Yorum

• İki dakikada böyle bişey yapabildim.Renkler pek tutmadı uykulu uykulu bu kadar oldu.Puma olsaymış fena olmazmış.

Yorum

• bizim çoraplarda konçlarda ts yazıoyormu yazmıyormu???futbolkültür denen yabancı siteden ne kadar forograf koyulmuşsa ki bu formalr takımlara özel formalar hepsinde çoraplarında klüp adları var demekki onlara özel formalar şortlar çoraplar bizde bu yok daha da ben buraya yazı yazmam.fikrimi kendime saklarım bazıarkadasların dediği gibi forma almam kart alırım mesaj atarım.nacizane fikrimdir.birde önerim var formaların son halini görelim anket yapılsın bakalım begenilecekmi?beğenilmedi mi teknik direktör gibi klüp gerekeni yapsın.samet aybaba örneği??istenmeyen forma istenilenle değişilsin kardeşim
            Saygılarımla,
            Adem Hotaman.

Yorum

• Nike'a göre tasarım olarak adidas ve pumayı beğeniyorum ben.
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• birde numara fontlarını belirlemeyen forma üzerinde süperlig e dair bir logo koydurmayan (ingiltere ispanya ligleri gibi) tff yi de kınıyorum en azından bundan sonra fontları tartışmamış olurduk.
                Saygılarımla,
                Adem Hotaman.

Yorum

• Ortalığı birbirine katmanın bi anlamı yok. Sırf görüntü olsun diye alelacele yapılmış bişey bu bu kadar üzerinde durulmasına gerek yok. böyle bişey olacagını sanmıyorum.. imkanı yok.. olmazz.. olamazz.. olmamalı..
                  - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ankaraspor bizimle aynı kefeye koymayalım peki , nike bize sponsor onlara değil ama aynı formaları giyiyorsak demekki bizi aynı kefeye koyuyorlar. çünkü nike bize sponsor olduğu halde halı sahalara ve mahalle takımlarının aldığı, hatta muhtelif renklerde perakende satılan hazır kolleksiyon ürünlerinden temin ediyor.

fenerbahçe forma satışları trabzonsporunkiyle kıyaslanmış ama kadıköy denen ilçenin nüfusu trabzon nüfusunun 2 katından biraz daha fazla bir nüfusa sahip ve bunu türkiye geneline yayarsak potansiyeli daha da artar haliyle. ayrıca fenerbahçenin formalarını bir komisyoncu gibi satmadığını biliyoruz. ürünleri reklamından armasına kadar adidas fabrikalarında üretiliyor. fenerin eline satışa hazır halde geliyor. formalar üstünde ekstra işlem yapmıyorlar. nike ise bize hem hazır tasarımlarından hemde yarısı hazır halde düşük kalitedeki kumaşta ve detaysız tasarımlar gönderiyor, hemde bunlar üzerine nike bize forma sponsoru olduğu halde armaları ve reklamları klüp , üstelik çok düşük kalitede bastırıyor. sonunda formanın satış fiyatı , formanın kalitesine göre çok çok fazla bir meblağlara ulaşıyor. fenerbahçenin daha kaliteli kumaşa ve daha kaliteli işçiliğe sahip forması buna rağmen bizim formalarla aynı fiyata satılıyor.

nike bize özel çubuklu forma üretmiyor. nike'ın bu çubuklu forma tasarımı yukardada dediğim gibi hazır ürün kataloğunda bulunan ve mazisi eski olan bir tasarımıdır. evet bu rengi bizden başka kullanan yok çünkü o modeli bizden başa kullanan takımların sayısı zaten çok az. ayrıca özel üretim felan değil. bende gidip mor pembe renklerde sipariş edersem bana da öyle istediğim gibi üretilir ama bu bana bi ayrıcalık katmaz. çünkü tasarım hazır tasarım. klübe göre değil kim giderse ona aynısını vermekteler. özel olan formaları kullanan ekipleri görüyoruz ve imreniyoruz zaten

nike bize ürünü niye eksik ve tamamlanmamış bi şekilde gönderiyor , klüp bunu niçin bile bile böyle bir anlaşma yapıyor? giydiğimiz formalar satış fiyatlarını hakediyor mu? bu formaların perakende satış fiyatları nike mağazalarında ne kadar? bizdeki satış fiyatlarıyla kıyas etmekte fayda var. elbet bunda nike ın suçu yok. bizde zaten bu konuda klübü eleştiriyoruz. onu da can acıtmak için değil bazı anlayışı kırmak ve geliştirmek için yapmaktayız.nike bize forma sponsoruysa fabrikalarında bizim formalarımız için tasarım ve üretim bazında formalarımız üzerinde basit bir müşteriden ziyade emek sarfedip , zaman ayırıp , reklam arma gibi işlemleri kendi uygular ve bize satışa hazır halde gönderir.

kullandığımız şortlar bile durumun aciziyetini açıklıyor aslında , ne bir detay ne bir emek , sadece kumaşları kesip dikmekle nasıl bir hizmet oluyor ise?

Daha önce de demiştim, Nike topu topu 10 tane milli takım, 10 tane de kulüp takımı dışındaki takımlara berbat ürünler sunuyor. İstanbul B.Belediye ile aynı formayı giyiceğiz bu sene(forma da değil t-shirt). Barcelona ile karşılaştırılamayacağımız konusunda katı gerçekçi olanlar, Belediyespor ile aynı formaları giyeceğimiz zaman aynı gerçekçilikten eser sunmuyor. Bizim sattığımız forma sayısı Belediye'ninkinin kaç katı acaba ?
                    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İki dakikada böyle bişey yapabildim.Renkler pek tutmadı uykulu uykulu bu kadar oldu.Puma olsaymış fena olmazmış.
                      Çok güzel olmuş hakkaten, sağol.
                      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• telekomculara jest olsun diye yapıldığı için aceleye gelmiş olabilir,sade bir yazı kötü değil ama altta ki yazıdaki ufak bir ayrıntı,bordo çerçeve ne kadar şık göstermiş,alttaki gibi olur kanaatindeyim olmazsa da eskisinden çok çok iyi seslenmeyin...

harika
                        sade,şık,önceden türk telekom 3 satırdı şimdi 2 satır olmuş,inşallah aynısı olur...
                        En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 19.06.2009, 08:04.
                        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Ben Pumayı pek beğenmedim Nıke daha güzel bence.
                          Son resimlerde ki gibi sade olur inşallah reklamlar.
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nike bizede belki barça kalitesinde forma yapar ama barça nın forma fiyatlarınıda biliyorsunuz deği mi . o fiyatlara da kimse forma alamaz. 100 tel nin altında forma çıkmaz o zaman.

en büyük sorun yapıştırma olayının kulüp tarafından yapılması. bunda zeten herkes aynı fikirde.inşallah zamanla bu sorunlar aşılacak. zaten model olrak nike herkese aynı modellerri yapıyor hemen hemen, sadece modellerin üzerindeki işleyiz farklılığı
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Sayın yöneticilerimiz lütfen sesimizi duyun.

Çok şey değil yahu. Sadece şunu istiyoruz.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• tekrar vurgulamak isterim eleştirilerimiz var elbet ama bunlar daha iyi olması yönündedir , kimsenin fikrine düşüncesine saygısızlık etmek için değil yada herhangi bir markayı kurumu kötülemek için değildir

bizim şuanki formalarımızın fiyatları , kalite/fiyat bazında değerinin çok üstünde. geçenlerde bir arkadaş yazmıştı bi mağazada milan'ın sanırım, orjinal forması 60 lira diye. aslında bizim formalar gereğinden pahalı diye biz kaliteli formalar 100 lira olur gibi düşünüyoruz. bizim formalarımızın değerinden yüksek fiyatta satılmasınıda anlayışla karşılayabiliyorum çünkü klüp de üzerine işlem uyguluyor ve kâr etmek için fiyatlarla biraz oynaması hakkıdır. ama dediğim gibi bu işlemleri nike kendi yapsa ve kaliteli kumaş kullansa en pahalı formamız 70 lira civarında olur düşüncesindeyim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X