Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kadife gibi evladiyelik. Yıkama ile deforme olmuyor. Yıllar önce Trabzonsporlu Abdullah'ın çubuklu formasının sayıları da aynı teknikle basılmış yıllarca dayandı.

A F S yazısı şampiyonlar ligi yazı karakterinden. Sayıların fontunu ben tasarladım.

Yakaya böyle bir uygulama yapmak çok kolay ve pratik bir uygulama. Isı ile transfer oluyor ve çıkmıyor. Kadife ve mat görüntüsü var.

Forma numaralarını istediğim gibi yaptırabildim bugün.
    çok güzel gerçekten şu tasarımların ayrıntılarını düşünmek bu kadar zormu ya.bizim formalar çok basit

Yorum

• A F S Abı cok sık ve ozenle hazırlanmıs oldugu kesın cok deger verıyorsun ayrıntıya emeklerının hepsı mukemmel.

Bu arada arkadan saclar acılmıs farkındamısınBır dızayn da ona dusunuyormusun marım kızmaz
      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok güzel gerçekten şu tasarımların ayrıntılarını düşünmek bu kadar zormu ya.bizim formalar çok basit

herhangi bir nike mağazasına gitsem , mahalle takımımız var , forma düşünüyoruz, reklerimiz X ve Y , forma almak istiyoruz desem , şuan trabzonsporun da kullandığı formaları verirler. tek tek de satılıyor herhangi bir klübün olmasına gerek olmadan. bize özel bir forma değiller.

zannediyorumki nike bize sadece stadyumda vs ismi görünmesi için reklam sponsoru oldu ve forma sponsorluğu anlaşması yapılmadı. reklam anlaşması yapılmıştır. bir miktar para ve mevcut kreasyonlardan oluşan formaları da ücret almadan vermek usulü bi anlaşmadır.

hal böyle ise formalarda bize özel bi gayret olmaması doğaldır.
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• kullandığımız formaların aynısı : kahramanmaraşspor

tahminimce onlar da bu şekilde almışlardır formaları
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya bu şekilde baskıyı nerede yaptırıyorsunuz Trabzon'da varmı böyle baskı yaptırabileceğimiz bir yer ?

Yapıştırma yazılar 10 - 15 liraya maloluyor. Bu ısıtma sistemi kaça maloluyor pekala?
            ??????
            t @Selim_Turan

Yorum

• Kadife dokulu flog baskı diye anılan bir sistem şu an kullanılan folyo gibi ısı ile transfer ediliyor.

Sistem temelde aynı aslında; folyo ya da kadife hangi malzemeyi seçersen makine onu kesip, ısıyla kumaşa transfer ediyor.

Maliyet olarak benim yaptırdığım forma numarası 10 ile 20 lira arasında değişen bir maliyeti var. Kulüp çok miktarda forma yapacağı için daha ucuza maledebilir.

Paylaştığım örneği kulüple paylaştım. En azından malzeme alternatifi olarak taraftara sunulabilecek bir sistem. Daha da önemlisi formamızda Trabzonspor yazısı mutlaka istiyoruz.

İstanbul'da istediğimiz gibi bu işi ekonomik çözebileceğimiz bir yer mevcut fakat diğer illerde nasıl olur bilemiyorum.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• afs abi,

1.
                Numaralari kendimiz bastirdigimiz halde Nike anlemini kullanmamiza gerek yok... Fenerbahce gibi kendi anlemimizi koyabiliriz Nike yerine. Kem daha hos gözükecekdir...

2.
                9 Numaranin yanindaki cizgiler gümüs yada altin yapilir mi...

Yorum

• Şu formanın bize uyarlanmış hali çok güzel olur..

Turuncu yada Siyah forma , bordo-mavi çizgiler

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    afs abi,

1.
                    Numaralari kendimiz bastirdigimiz halde Nike anlemini kullanmamiza gerek yok... Fenerbahce gibi kendi anlemimizi koyabiliriz Nike yerine. Hem daha hos gözükecekdir...

2.
                    9 Numaranin yanindaki cizgiler gümüs yada altin yapilir mi...
                    1- Numaraları kendim yaptığım halde Nike logosu kullanmak tamamen tercih meselesi. Grafik eğitimi aldığım için fontu kendim tasarladım. Sayılarda kendi logomuzu da kullanabiliriz tabii ki.

2- Aslında numaranın yanındaki çizgileri gümüş yaldız yapacaktım, toplantımın uzaması işi acele yapmamıza neden oldu. Aynı sistemle iki farklı malzeme birleştirilebiliyor. Altın veya gümüş yaldız kontür veya gölge gibi yapılabilir.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gerçekten güzel bir teknik peki kullanılacak mı kulübün bilgisi var mı bu konuda
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İnternette gezinirken bir açık artırma sitesinde Gökhan Ünal imzalı formamızın açık artırmasını gördüm. Zihinsel engelliler için fotoğraf atolyesi yaptırmak amacıyla 2.000 TL'ye satılıyor.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Arkadaşlar merhaba,
                          maalesef formalarımızın armaları çok kaliteli olmadığından sökülüp deforme olabiliyor bunu gördüm zaman içinde.kesinlikle koptu gitti diye formayı öylece bir kenara koymayın getirin bana ben kulube yollar tamir ettiririm hepsini.
                          Çünkü o armayı taşımak hepimizin en doğal hakkı...
                          TS CLUB - MECİDİYEKÖY (0212) 272 43 64

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kadife dokulu flog baskı diye anılan bir sistem şu an kullanılan folyo gibi ısı ile transfer ediliyor.

Sistem temelde aynı aslında; folyo ya da kadife hangi malzemeyi seçersen makine onu kesip, ısıyla kumaşa transfer ediyor.

Maliyet olarak benim yaptırdığım forma numarası 10 ile 20 lira arasında değişen bir maliyeti var. Kulüp çok miktarda forma yapacağı için daha ucuza maledebilir.

Paylaştığım örneği kulüple paylaştım. En azından malzeme alternatifi olarak taraftara sunulabilecek bir sistem. Daha da önemlisi formamızda Trabzonspor yazısı mutlaka istiyoruz.

İstanbul'da istediğimiz gibi bu işi ekonomik çözebileceğimiz bir yer mevcut fakat diğer illerde nasıl olur bilemiyorum.
                            özel sıvı bi madde ama kumaş üzerine uygulanınca kabarıyo ve kadife gibi oluyo çokta hoş ve dayanıklı

Yorum

• Ya elimde bir manchester united forması var arkasına premier ligin yazı stiliyle sırt numarası olarak 61 ve selim yazdıracağım bunu yapabilirlermi orijinali gibi kadife halde? istanbulda???
                              t @Selim_Turan

Yorum

• maraşın sponsor nike mı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X