Bu arada merak ettim kulübün resmi internet sitesine gireyim dedim İngilizce olan sitede 2013 de halen daha Apollon Limasolu 4-2 yendiğimiz maçın güncel haberi var en büyük başarımız buysa oldu olacak Akranes, TPS Turku, Vallenta,Skonto vb ufak takımları yendiğimiz maçları da koysunlar.
Avrupa Kupası maçları yaklaşıyor yurt dışından bir çok kişi merak edip resmi siteye girecek sitenin acilen güncellenmesi lazım. Koskoca kulüpte İngilizce bilen birileri vardır herhalde...
giriş ekranındaki resmin (değişiyor genelde) sağ tarafında yukarı doğru ve online kişi sayısı altında hala "2010-2011 resmi web sitesi" yazıyor.
ayrıca site çok amatör ve eski duruyor..
Her dönemde söyledim, gene söyleyeyim. Sitenin ıngilizce sayfasını kendine getirin artık. Nolur yahu! Koca şike sürecinde çöp gibi kullandık orayı. Vizyonsa o da vizyon, vitrinse o da vitrin. Bekliyorum...
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Basketbol takımının resmî sitesi bu halde, ısrarlar defalarca yazmamıza rağmen hiç bir şey yapılmadı, kısacası bize kulak asmadılar, Muharrem Usta'ya da defalarca yazdık. O yüzden ben bu takımdan profesyonel hiç bir şey beklemiyorum.
Yorum