trabzonsporun resmi siteleri oldukca acemice yönetiliyor
basketbol siteside karadenizsporun siteside cok acemice
isi isden anlayanlara biraksinlar
-Aynen katılıyorum
-Birde yapabilecek olan varsa Explorer araç çubuğu yapabilir mi bu işten anlayan arkadaşlarımız varsa hem resmi siteden de indirilebilir bir banner yapılarak güzel olur.Google araç çubuğu olacağına Trabzonspor araç çubuğu olsun.
-Resmi olarak facebook gibi sitelerde üyeliklerin açılması ve haberlerin oradan da yayınlanması lazım.Bir çok şirket bunu yapıyor ordan kampanya yapan bile var.Yurtdışında olan takımlarında üyelikleri var.Kişisel değil bizzat kulüp ve şirketler tarafından açılmış.
-Az önce yeni yıl için bir e-mail aldım TrabzonCell den hayret dedim kendi kendime iletişimin bu kadar yoğun ve etkili olduğu internet ortamında bizimkiler sanırım akıllandı ve internete de yer vermeye başladı heralde.Resim çok güzel fakat 613 KB bence fazla bir mail için resmide aşağıda sizlerlen paylaşacağım.Asıl meseleye gelmek istiyorum.Gönderen TrabzonCell Konu:Yeni yılınız kutlu olsun ama mail admin@trabzonspor.com adresinden gelmişti.Bu TS Club ın adresiydi.Bence burda doğru olası gereken tüm internet adreslerimizden taraftarlaramıza bu mail gibi mailler yollaması ve bunu kendi adreslerinden yapmasıdır.basketbol tsclub trabzoncell ve resmi sitemiz keşke bu güzellikte mailler herkese bu adreslerden atılsa.
Birde TrabzonCell logosunun altına link verilse çok daha iyi olurdu.En azında logoya tıklayıp hiç sayfaya girmemiş olanlar olduysa onlarında haberi olurdu.
Ben küçülttüm resmi ancak böyle upload yapabildim.Yoksa dediğim gibi resim 613 KB
En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 31.12.2009, 13:29.
Güzel düşünülmüş. Eksikleri olabilir ama en azından iyi bir başlangıç olmuş. Arkadaşlar sitemiz ile ilgile olan görüşlerimizi hangi mail adresine yollayabiliyoruz?
Arkadaşlar biliyorsunuz ki yeni yıla girmeye az bir zaman kaldı ama hala bir takvimimiz yok.Yapabilen arkadaşlardan ricam yüksek kalitede Trabzonsporumuzun TSClub ın TrabzonCell in Basketbol takımımızın resimlerinden oluşan bir masaüstü takvimi yapmanızdır.Örnek olsun diye ben bir tane hazırladım.
-Şenol Güneş in eski resimleri gibi resimlerden oluşan siyah beyaz bir takvim olabilir.Gene yüksek çözünürlükte.Masaüstü(wallpaper) olarak herkes kullanabilir.
-Dergimiz de yeni yıl takvimi yapabilir ve bunu dergi ile beraber kuşe kağıda basılı şekilde verebilir.
-Resmi sitemiz bence bordo ile çok boğuk ve cansız gözüküyor mavi ile değişitirilse bence daha iyi olur.Anasayfadaki yeni yıl için yapılan girişi de beğendim.
Ama logolardaki maviler farklı.Gölgede kalmış olduğundan olabilir.
En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 31.12.2009, 20:15.
Taraftar siteleri resmi siteden daha güzel. (İmla hataları, güncelleme sorunu, içerik kısıtlı)
Designfabrika türkiye ve dünya çapında iş alıp bitiren web tasarımcıları. Bu adamların bir kısmı sürmeneli bir kısmı oflu..
Ts ye başvuru yaptılar ücretsiz yapalım diye kabul görülmedi. Acaba İnterdizayn ekibinde yer alan Özlem Şenerin etkisi olabilir mi ?
Taraftar siteleri resmi siteden daha güzel. (İmla hataları, güncelleme sorunu, içerik kısıtlı)
Designfabrika türkiye ve dünya çapında iş alıp bitiren web tasarımcıları. Bu adamların bir kısmı sürmeneli bir kısmı oflu..
Ts ye başvuru yaptılar ücretsiz yapalım diye kabul görülmedi. Acaba İnterdizayn ekibinde yer alan Özlem Şenerin etkisi olabilir mi ?
Şimdi sitelerine baktım da yaptıkları işler harika bence tüm sitelerimiz bu şirkete verilmeli hemen parada istemiyorlarmış valla anlam veremiyorum bu yöneticilere eğer alikemal bu söylediklerin doğruysa yani
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Sonunda bu da oldu .. Resmi sitemizde Zivasspor'un forması da yayınlandı . Yokmuydu Sezer'in başka bir resmi , istemiyorum Zivasspor'un formasını sitemde
Yorum