Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu fotoyu özellikle eklemisler sanirim. makina kac pixel acaba

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adidas Reklamindan bir resim

Sponsorun Nike, işbilmezin yaptığına bak!
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aşağıdaki resmini koyduğum sayfanın adresi:

Buda resmin orijinal halinin bulunduğu PANORAMIO adlı Google Earth'e resim desteği sağlayan sayfanın adresi:

Dikkat ederseniz Resmin altında StANDby007'ye ait olduğu yazıyor. Yani resim şahsıma ait.

Şimdi gelelim esas meseleye...

1) Resmimi Trabzonspor Resmi Sitesinde Kullandıklarına sevinmeliyim?
        2) Resmimi İzin almadan Trabzonspor Resmi Sitesinde kullanmalarına sinirlenmeliyim?
        3) Yoksa salonun fotoğrafını çekmekten yoksun internetten resim arayıp bulup koyacak kadar aciz bir halde olduklarınamı üzülmeliyim?

Siz ne dersiniz...

Madde 3 geçerli ise şahsımla iletişime geçsinler onlar için seve seve karşılıksız fotoğraf çekmeye hazırım. Fakat böyle izinsiz kullanım yapmamalı kocaman camiayı temsil eden bir site yönetimi.
        Aman Selim aman diyeyim " sizde koymasaydınız internete !" diye bir karşılık alabilirsin. Özel çalışmalar çok değerlidir. Trabzonspor taraftarı olarak burdaki arkadaşlarımız görsel anlamda çok önemli açıklar kapattılar, bir çok çalışmayı forumumuzda yayınladılar. Sonra istisnasız hemen herkes bu çalışmaları bazen tam olarak bazende orasını burasını kırparak taklit etti. Daha sonra bu işten zerre kadar anlamayanlar ilk kimin yaptığına bakmaksızın bizi emek hırsızlığı ile suçladılar. Suçlayanları es geçer cahilliklerine veririm. Ama bilip de susanlar var ki onlar ne namussuzdurlar bir bilseniz...
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu fotoyu özellikle eklemisler sanirim. makina kac pixel acaba

http://trabzonspor.org.tr/default.as...ND=3276#Icerik
          ne hallere düşdük ya.
          ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
          #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne hallere düşdük ya.
            sanki robot resim cizmisler

Yorum

• yuhyahu. vallahide billahide yuh.
              bunlar çok basit ufacık ayrıntılar gibi gelebilir.
              foto çekmeyi bilmiyosan bu fotoğrafın paylaşılamayacak kadar kötü çekildiğini anlar bi insan..
              basit gibi görünen bu ayrıntılar Kurumların Aynasıdır!
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• 3.lig takımının çalışanları böyle amatörce bir fotoğraf koymaz sitelerine. Yuh oha diyorum.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Gerçekten telefonla çeksen böyle çıkmaz!!!
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• Resmi sitemizin İngilizce bölümümüzde hâlâ Eskişehirspor'la yaptığımız mücadele son haber olarak geçiyor. Anlamıyorum madem düzenli bir şekilde haber eklemeyecekseniz neden kaldırmıyorsunuz İngilizce bölümünü?

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adidas Reklamindan bir resim

TS Club sitemiz için bir banner çalışması düşünüyorum. Hoşuma giden bir reklam fotosu bulabilirsem bacaklar göründüğü bölümü çerçeveleyip göndereceğim.

İlgileneceklerini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gerçekten telefonla çeksen böyle çıkmaz!!!
                        çççççççççççç
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Resmi sitemizin İngilizce bölümümüzde hâlâ Eskişehirspor'la yaptığımız mücadele son haber olarak geçiyor. Anlamıyorum madem düzenli bir şekilde haber eklemeyecekseniz neden kaldırmıyorsunuz İngilizce bölümünü?

facebookta sebatspor için bir hayran sayfası hazırladım.
                          bişey beklediğim yok. profesyonel değil tamamen hobi olarak düzenledim sayfayı.
                          ama her gün o sayfaya güncel haberleri girmediğim zaman o sayfaya üye olmuş şuan ki 750 kişiye karşı kendimi sorumlu hissediyorum.
                          ve hergün en güncel haberleri giriyorum.

peki trabzonsporun sayfasını hazırlamaktan sorumlu her kim ise, neden görevini yerine getirmiyor.
                          hadi o görevini yapmıyor hiç bir yöneticinindemi dikkatini çekmez bu.
                          böyle basit ayrıntılar kulübün imajını zedeliyor.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• ya arkadaşlar biz olmasak bu site bu kadar bile düzgün olmaz ceyhunun giydiği montu felan bayan bölümüne koymuşlardı 3 gün takip ettim değişme yok en sonunda mail attımda düzelttiler her adımda uyarmak lazım bunları taraftar yapsa siteyi daha iyi olcak galiba

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu fotoyu özellikle eklemisler sanirim. makina kac pixel acaba

http://trabzonspor.org.tr/default.as...ND=3276#Icerik
                              bence bu pixel değil vga
                              yani şu monte olanlardan
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• trabzonsporun resmi siteleri oldukca acemice yönetiliyor
                                basketbol siteside karadenizsporun siteside cok acemice
                                isi isden anlayanlara biraksinlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim