1) Resmimi Trabzonspor Resmi Sitesinde Kullandıklarına sevinmeliyim?
2) Resmimi İzin almadan Trabzonspor Resmi Sitesinde kullanmalarına sinirlenmeliyim?
3) Yoksa salonun fotoğrafını çekmekten yoksun internetten resim arayıp bulup koyacak kadar aciz bir halde olduklarınamı üzülmeliyim?
Siz ne dersiniz...
Aman Selim aman diyeyim " sizde koymasaydınız internete !" diye bir karşılık alabilirsin. Özel çalışmalar çok değerlidir. Trabzonspor taraftarı olarak burdaki arkadaşlarımız görsel anlamda çok önemli açıklar kapattılar, bir çok çalışmayı forumumuzda yayınladılar. Sonra istisnasız hemen herkes bu çalışmaları bazen tam olarak bazende orasını burasını kırparak taklit etti. Daha sonra bu işten zerre kadar anlamayanlar ilk kimin yaptığına bakmaksızın bizi emek hırsızlığı ile suçladılar. Suçlayanları es geçer cahilliklerine veririm. Ama bilip de susanlar var ki onlar ne namussuzdurlar bir bilseniz...
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
yuhyahu. vallahide billahide yuh.
bunlar çok basit ufacık ayrıntılar gibi gelebilir.
foto çekmeyi bilmiyosan bu fotoğrafın paylaşılamayacak kadar kötü çekildiğini anlar bi insan..
basit gibi görünen bu ayrıntılar Kurumların Aynasıdır!
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Resmi sitemizin İngilizce bölümümüzde hâlâ Eskişehirspor'la yaptığımız mücadele son haber olarak geçiyor. Anlamıyorum madem düzenli bir şekilde haber eklemeyecekseniz neden kaldırmıyorsunuz İngilizce bölümünü?
TS Club sitemiz için bir banner çalışması düşünüyorum. Hoşuma giden bir reklam fotosu bulabilirsem bacaklar göründüğü bölümü çerçeveleyip göndereceğim.
Resmi sitemizin İngilizce bölümümüzde hâlâ Eskişehirspor'la yaptığımız mücadele son haber olarak geçiyor. Anlamıyorum madem düzenli bir şekilde haber eklemeyecekseniz neden kaldırmıyorsunuz İngilizce bölümünü?
facebookta sebatspor için bir hayran sayfası hazırladım.
bişey beklediğim yok. profesyonel değil tamamen hobi olarak düzenledim sayfayı.
ama her gün o sayfaya güncel haberleri girmediğim zaman o sayfaya üye olmuş şuan ki 750 kişiye karşı kendimi sorumlu hissediyorum.
ve hergün en güncel haberleri giriyorum.
peki trabzonsporun sayfasını hazırlamaktan sorumlu her kim ise, neden görevini yerine getirmiyor.
hadi o görevini yapmıyor hiç bir yöneticinindemi dikkatini çekmez bu.
böyle basit ayrıntılar kulübün imajını zedeliyor.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
ya arkadaşlar biz olmasak bu site bu kadar bile düzgün olmaz ceyhunun giydiği montu felan bayan bölümüne koymuşlardı 3 gün takip ettim değişme yok en sonunda mail attımda düzelttiler her adımda uyarmak lazım bunları taraftar yapsa siteyi daha iyi olcak galiba
Yorum