Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımımızın tek golünü kaydeden Gustavo Colman, “Üç puan için sahaya çıktık ancak iki puan kaybettik” dedi.

Yüksek tempoda bir maç oynadıklarını belirten Emre, “Perşembe günü oynadığımız maç ve yolculuk yorgunluğu maçın belirli dönemlerinde kendini gösterdi. Bursaspor da iyi bir takım. Üç puan için sahaya çıktık ancak iki puan kaybettik. Bunun için üzgünüz” dedi.

Resmi Site
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şu saçmalığa bakarmısınız?

Yorum

• İlk olarak ugur_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takımımızın tek golünü kaydeden Gustavo Colman, “Üç puan için sahaya çıktık ancak iki puan kaybettik” dedi.

Yüksek tempoda bir maç oynadıklarını belirten Emre, “Perşembe günü oynadığımız maç ve yolculuk yorgunluğu maçın belirli dönemlerinde kendini gösterdi. Bursaspor da iyi bir takım. Üç puan için sahaya çıktık ancak iki puan kaybettik. Bunun için üzgünüz” dedi.

Resmi Site
      ----------------------------------------------------------------------

Şu saçmalığa bakarmısınız?

Deveye sormuşlar boynun neden eğri?
      Devede nerem doğru demiş ki!

Şimdi de bizimkisi bu hesap. Klupte doğru dürüst 4x4'lük ne varki site doğru olsun. Resmi site yıllardır hep aynı politika ile yürüyor. Eski sitede buna benzer aksaklıklar yokmuydu. Bu denli kurumsallaşmış bir bir kulübün resmi sitesi içler acısı. Ne doğru dürüst haber alabiliyoruz, ne zamanında haber alabiliyoruz nede olan haberler doğru dürüst aktarılıyor bize. İmece usülü ancak bu kadar olur.

Kanımca haberleri kulübün çaycısına ekletiyorlar.

Basın Sorumlusu : Çaycı
      Çaycı : Buyur başkanım
      Basın Sorumlusu : Yav bizim takımla ilgili bir haber var işin yoksa halletsene şunu.
      Çaycı : Abi şu çayları dağıtayım geliyorum.
      Basın Sorumlusu : Hadi İsmet abi acele et taraftar mail yağmuruna tutmaya başladı bizi.
      Çaycı : Yettim abi sık dişini 2 dk. Çay asbaşkana gidiyor.
      Basın Sorumlusu : He tamam oldu o zaman. Neyse sen akşama doğru gelir eklersin haberi ben çıkıyorum haa bu arada bilgisayarı açık bırakıyorum çok fazla geçe kalma malum elektrik yakıyor para yok..
      Çaycı : Tamam abi ben hallettim bil o işi.

Yorum

• Resmi sitemizde yer alan son iki sezonda bu hafta kısmına bir anlam veremiyorum.Geçen sene sadece bir önceki seneyi kıyaslıyordular şimdi ise son iki sezonu.Akılları sıra uyanıklık yapıyorlar.

Yorum

• Bunu da yeni çıkardılar herhalde futbolcuların açıklamalarını okuyamamamız için.

Yorum

• Ya ben ts clup ın sitesinden bi ürün satın alcam fatura adres bilgilerini giriyorum telefon bölümü var 90 ile başlıyo oraya 90256 6131125 yazıyorum ev telefonumu giriyorum ama numarayı düzgün şekilde girin diyor ve bi sonraki adıma geçmiyor ne yapmam lazım böle bişey daha önce başına gelen varmı?
            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya ben ts clup ın sitesinden bi ürün satın alcam fatura adres bilgilerini giriyorum telefon bölümü var 90 ile başlıyo oraya 90256 6131125 yazıyorum ev telefonumu giriyorum ama numarayı düzgün şekilde girin diyor ve bi sonraki adıma geçmiyor ne yapmam lazım böle bişey daha önce başına gelen varmı?
              9 rakamının başına + koyup bi dene istersen belki düzelebilir.

Yorum

• Neyse ben bu sorunu hallettim. Siparişimi verdim az öncede Trabzonu aradım ts clup'ı siparişin onaylanması için parayı yatırmam gerekiyomuş ben ödeme seçeneklerinden havaleyi seçtim banka olarakda akbank şimdi parayı gidip direk bankadanmı yatırcam yoksa ptt den normal havale gibimi bilgilendirirseniz sevinirim ...

Yorum

• www.trabzonspor.com.tr 'de akbank için havale numarası bulunuyor.parayı bu havale numarasına yatırıyorsun ve klübün belirlediği bir numaraya fakslıyorsun havaleyi yaptığına dair belgeyi.6-7 ay önce böyle yapmıştım kusura bakma numaralar yok şu anda aklımda.

Yorum

• Nası yani yaa ptt den fln göndermiyozmu faks la felanmı uğraşcaz ??

Yorum

• Büyük hevesle gelen formamı açtığımda XL verdiğim sipariş yerine gelen M forma ile hevesimi kıran herkese buradan teşekkürü bir borç bilirim...
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• trabzonspor.com.tr de Trabzonspor world card için neden taksit koymamışlar anlamadım, vakıfbank bu konuda anlaşma yapmışsa eğer, o sistemide kurun siteye, hatta tüm ts club lara
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• indirimli ürünler arasındaymış 50 liraya inmiş fiyatı. kaçmaz derim.
                          En son Burçak tarafından düzenlendi; 06.09.2009, 13:49.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu indirimlilerin kumaş kalitesi daha mı düşük?o gün iki ayrı ürüne dokundumda indirimdeki daha esnek ve kötü görünüyordu.Bana öle geldi yani bİ çakallık var sankim.

Yorum

• hmm olabilir.
                              aynı buna benzer bi durum turuncu formalarda vardı.
                              şimdi tam hatırlamıyorum ama 2 forma arasında fiyat farkı vardı.
                              farklı raflarda asılıydılar. merak ettim farkı bulmak için ama iç bişe bulamadım.
                              galiba sadece reklam farklıydı. avea - turk telekom ..
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Serap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu indirimlilerin kumaş kalitesi daha mı düşük?o gün iki ayrı ürüne dokundumda indirimdeki daha esnek ve kötü görünüyordu.Bana öle geldi yani bİ çakallık var sankim.
                                İndirimdeki parçalı formalarla indirimsiz fiyatta satışa sunulan parçalı formalar arasında bariz bir kalite farkı var.
                                Sen ağlat biz severiz seni...
                                Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                                ts_mania

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim