Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar ben yeni siteyi gayet şık buldum.çokta güzel olmuş.yapanların eline sağlık
    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

Yorum

• sitemizi bende beğendim ellerine sağlık sonunda yapmışlar...daha da güzel olacaktır ilerleyen zamanlarda...
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Az önce klüpten mail geldi.

Güvenlik sebebleri ile siteye yeniyen üye olmalıymışız.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Eğer 1 yıldan beri bu site için çalışıyorlarsa, bence dizayn işini bıraksınlar. nasıl olurda resmi siteyi o kadar güzel yapan interdizayn bu resmi ürün satış sitesini o kadar kötü yapar anlamıyorum.

benim için sitenin eksik olan yanları

satış sitesininde resmi siteyle aynı çizgileri taşıması gerekirdi.
          kredi kartı satışı olamsı gerekirdi
          daha güzel fotoğraf çekimleri olması gerekirdi( yanlış hatırlamıyosam afs abi ürünlerle ilgili resim çekimlerinin yapıldığını söylemişti..bu kadarmıymış bu resim çekimleri ve bu kadr amatörce miymiş. öğrenirsem abicim memnun olacam)
          Trabzonspor sitesi olduğu bile anlaşılmayacak düzeyde, bunada bi el atmları lazım..

birde merak ettiği konu iyi bir tasarım kaç paraya malolur. bunu bilen varsa yazabilir mi?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Millet ekonomik krizde bunlar ne yapıyo ya yuhhh....

Eşofman demiş 159 TL demiş...Ne diyon sen yaa

Sadece nike amblemi yerleştirmiş fiyat 40 TL...

Yazıktır bu ne?

Ondan geçtim...Bayanlar için yine hiçbir şey yok ...Yazın giyilecek adam akıllı bir kapridir bermudodur yok...

1 yıldır bunun için miydi bu kadar uğraş.....Komiksiniz
            git nike mağzasına aşağı yukarı zaten bu fiyata alırsın eşofmanı .. parayı sokağa atmıyorsun klübüne destek oluyorsun .. anlam veremiyorun taraftarımıza artık her şeyin en iyisini istiyoruz ama vermeye gelince kıla yüne laf yapıyoruz ne anladım bu işten .. klüp yapmış bize düşen destek olmak 159tl ise 160 tl vermek gibi bi tek bayanlar için fazla bişi olmamasına katılıyorum
            Zuğaşi Berepe
            Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              birde merak ettiği konu iyi bir tasarım kaç paraya malolur. bunu bilen varsa yazabilir mi?
              Ortalama olarak verebilirsem çok şık ve veri girişi olan bir site tasarımı 5bin lira civarı bir rakama halledilir.. Çokta kaliteli birşey olur.. Bu rakam yalnız sadece tasarım ücretidir hosting giderleri falan dahil değildir..
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• hiçbirşeye de benzememiş, hatta bazı ürünlerin resmi küçücük.
                Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• Zamanla oturacaktır eksiklikler.

En azından artık formaları farklı açılardanda görebiliyoruz

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• bence güzel olmuş...
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• eksiklikler bulunsa da güzel olmuş diyebiliriz...
                      ama unutmayalım; site henüz test yayını yapıyor, talep ve şikayetler doğrultusunda zaman içinde çok daha güzel olacaktır...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ortalama olarak verebilirsem çok şık ve veri girişi olan bir site tasarımı 5bin lira civarı bir rakama halledilir.. Çokta kaliteli birşey olur.. Bu rakam yalnız sadece tasarım ücretidir hosting giderleri falan dahil değildir..
                        daha ne neden yapmıyolar bu siteyi. yoksa paraları alıpta yönetimi mi uyutuyolar ?. aramızda illa ki vardır bu site işlerinden anlayanlar, aramızda para toplasak demek daha iyisini yaparız. vay anasını yaa

Yorum

• Eskisine göre simdi göze hos geliyor ama adama sormazlarmi 1 yilda yapa yapa bunumu yaptin diye ?
                          Böyle bir siteyi 2 haftada yapsalar tamam derim eksigi var biraz zaman verelim ama simdi olmus 1 yil ve su siteye bak....

Yorum

• Yazıklar olsun ya Vallahi Billahi yazıklar olsun !

1 senede yapa yapa bunu mu yaptılar..

Arkadaşın dediği gibi 2 haftada yapılsa eyvallah da dile kolay 1 yıl !

Şu siteden daha iyisini bu forumda bedavaya yapabilecek o kadar adam var biz bide buna para verdik..

Yorum

• Komedi ya resmen daha once kredi kartına taksit yapılacagı soyleniliyordu az once cubuklu forma siparişi verecekken bir baktım tek çekin yapılıyor ne işime yaradı bu şimdi?

Yorum

• Nihayet yenilenmiş site...
                                I am titanium

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim