Resmi site biraz eskimiş duruyor. Arayüzde yenilik gerek. Bir de kadroya bakıyorum futbolcular 1000 çeşit forma giyiyor. Tek tip forma altında fotoğrafları olmalı diye düşünüyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
katılıyorum arada farklı farklı giymiş olanlar varİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi site biraz eskimiş duruyor. Arayüzde yenilik gerek. Bir de kadroya bakıyorum futbolcular 1000 çeşit forma giyiyor. Tek tip forma altında fotoğrafları olmalı diye düşünüyorumdiğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
Karadenizsporla ilgili tüm faaliyetleri içeren bölümüde siteye koysalar artık futbolcular köşesi,foto ve haberler vs. olarak...Ve şu siteyi yeni sezonla birlikte bir tadilata soksalar daha iyi bir görünüme sahip olsa herşeyiyle çok güzel olacak güncellenen kısım sadece anasayfayla kalmamalı fi tarihinden kalma fotolar ve videolar var bunlara bir el atılması gerek.....TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Resmi sitemizde Futbolcuların resimlerine baktımda sadece iki futbolcumuz Nıke forması ile poz vermiş Song ve Sami gerisi puma forması ile poz vermiş
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Bir siteyi güncellemek fotoğrafları update etmek bu kadar zormu ya. Allah aşkına fotoğraflar bölümünde geçen seneden 1 maç bile yok skonto riga maçları duruyor el insaf ya. Ya şu işi hayrına iyi bir trabzonsporlu web tasarımcısına versen şurdan kat kat üstün bir çalışma çıkarır 1998 model HTML kullanıyoruz. Bu kadar özensizlik olmaz.
Hiç bir şekilde unutulmasın artık herşey internet insanların beklentilerine cevap verilmedilir. Adam akıllı bir web sitesi istiyoruz.TRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
Yorum
-
evet o haberi bende okudum site yenilenicek arkadaşlar BMN güvencesi altında bi haberİlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce Çakır abinin diğer başLığa yazdığı yazıyı okudum.. Siteyi yeniLeyecek şirketin BMN iLe tanıdık bir şirket oLduğunu söyLedi.. GüzeL haber..
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum