Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Resmi site biraz eskimiş duruyor. Arayüzde yenilik gerek. Bir de kadroya bakıyorum futbolcular 1000 çeşit forma giyiyor. Tek tip forma altında fotoğrafları olmalı diye düşünüyorum
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Resmi site biraz eskimiş duruyor. Arayüzde yenilik gerek. Bir de kadroya bakıyorum futbolcular 1000 çeşit forma giyiyor. Tek tip forma altında fotoğrafları olmalı diye düşünüyorum
      katılıyorum arada farklı farklı giymiş olanlar var
      diğerlerinden farklı...öteki...
      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Karadenizsporla ilgili tüm faaliyetleri içeren bölümüde siteye koysalar artık futbolcular köşesi,foto ve haberler vs. olarak...Ve şu siteyi yeni sezonla birlikte bir tadilata soksalar daha iyi bir görünüme sahip olsa herşeyiyle çok güzel olacak güncellenen kısım sadece anasayfayla kalmamalı fi tarihinden kalma fotolar ve videolar var bunlara bir el atılması gerek...
        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Resmi sitemizde Futbolcuların resimlerine baktımda sadece iki futbolcumuz Nıke forması ile poz vermiş Song ve Sami gerisi puma forması ile poz vermiş
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Song ve Sami'ye Puma forma giydiremedikleri için oldu böyle bir şey... Hem ötekilere de dikkat edersen Puma'nın her versiyonu var gökkuşağı gibi...
            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Bir siteyi güncellemek fotoğrafları update etmek bu kadar zormu ya. Allah aşkına fotoğraflar bölümünde geçen seneden 1 maç bile yok skonto riga maçları duruyor el insaf ya. Ya şu işi hayrına iyi bir trabzonsporlu web tasarımcısına versen şurdan kat kat üstün bir çalışma çıkarır 1998 model HTML kullanıyoruz. Bu kadar özensizlik olmaz.

Hiç bir şekilde unutulmasın artık herşey internet insanların beklentilerine cevap verilmedilir. Adam akıllı bir web sitesi istiyoruz.
              TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• Sadri Başkanın el atmadığı bir tek Resmi site kaldı.hadi başkanım orası içinde yap bir güzellik
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Web sitemizi hiç beğenmiyorum, görüntü olarak hiç tatmin edici değil. Her şeye el attılar, şu işi de bir halletsinler artık

Yorum

• arkadaslar sitedemizden forma siparişi verince nekadar sürede geliyor bilen varmı

Yorum

• Az önce Çakır abinin diğer başLığa yazdığı yazıyı okudum.. Siteyi yeniLeyecek şirketin BMN iLe tanıdık bir şirket oLduğunu söyLedi.. GüzeL haber..
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• gerçekten iyi olur site hoş değil her alanda en iyisi olmalıyıız
                        giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• Resmi site vede resmi derginin acele olarak elden geçirilmesi gerekiyor....
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Az önce Çakır abinin diğer başLığa yazdığı yazıyı okudum.. Siteyi yeniLeyecek şirketin BMN iLe tanıdık bir şirket oLduğunu söyLedi.. GüzeL haber..
                            evet o haberi bende okudum site yenilenicek arkadaşlar BMN güvencesi altında bi haber
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• 150 tane e-mail attım yani değiştirilsin artık
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• arkadaslar sitedemizden forma siparişi verince nekadar sürede geliyor bilen varmı , bu soruma cevap verecek olan varmı ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim