Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merhabalar,

Kulüp olarak www.turkticaret.net firması ile anlaşıldı, Ülkespor ise Turkticaret.net'in spor kulüpleri için yakında başlatmayı düşündüğü bir projedir. Kısa süre sonra bu konu hakkında bilgi alabileceksiniz.

Yorum

• Nasıl olsa şimdiki durumundan daha kötü olamaz kiminle anlaşırlarsa anlaşsınlar
      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ülkespor nedir? Bilen var mı?
        gücünü ülke sporundan mı alıyor demek istediler acaba.

Yorum

• gücünü nereden alyor bilmem ama ilk icraatlarından notları düştü.

Hani linkin üzerini yama ile düzelteceklerine daha düzgün bişey yapmaları daha uygun olmaz mıydı?

Küçük ama önemli bir ayrıntı...
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Resmi sitemizle ilgilenen yoq en azından iki gündür aynı haberleri okuyup duruyorum...
            TÜRKÇE'Yİ TURKCHE'LEŞTİRMEYİN !!

TrabzonCell İle Bağlan Hayata =)

Yorum

• İlk olarak kadirilhan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Resmi sitemizle ilgilenen yoq en azından iki gündür aynı haberleri okuyup duruyorum...
              aynen!

Ben oyle... Ha degisecek ha degisecek!... gecti 3-4 Gun!!!

artik pes ettim... bundan sonra haftada bir kere

Yorum

• Haberler

40.Yıl'da "Babalara Özel" indirim
                Kulübümüzün kuruluşunun 40.Yıldönümünde 17 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü nedeniyle TS Club ürünlerinden oluşan hediye paketinde özel indirime gidildi.

Buna göre değerli taraftarlarımıza özel olarak hazırlanan hediye paketinde piyasa değeri 95 YTL. olan ürünlerin 65 YTL.'den satılacağı açıklandı.

Hediye paketinde 1 adet puma beyaz forma, 1 adet DÜK kravat, 1 adet DÜK atkı, 1 adet anahtarlık, 1 adet rozet yer aldı.

Taraftarlarımızın babalara özel hediye paketine Sadri Şener Merkezi'ndeki TS Club mağazamızla www.trabzonspor.com.tr adresindeki sanal mağazamızdan ulaşabilecekleri vurgulandı.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor_Web tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Merhabalar,

Kulüp olarak www.turkticaret.net firması ile anlaşıldı, Ülkespor ise Turkticaret.net'in spor kulüpleri için yakında başlatmayı düşündüğü bir projedir. Kısa süre sonra bu konu hakkında bilgi alabileceksiniz.
                  Internet aleminin en üçkağıtçı firmasıyla anlaşılmış demekki.2 yıl öncesine kadar öyleydi umarım değişmişlerdir.
                  "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• yaaa böyle şey olmaz yaaaa online alışveriş sitemizde babalar günü paketi yok ki....inaşlh eklerler...

Yorum

• Babalara sürpriz

İstanbul Haznedar'daki Ts Club, babalar günü için hazırlandı. 40 YTL'lik pakette Trabzonspor forması dışında, tişört ve seçilecek bir ürünle babalar için hediye paketi hazırlanıyor.

kaynak: pasfotomac
                      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Kendine bir domain alıp kişisel çabalarıyla bir site açmak isteyen bir kişi internette yarım saat araştırma yapsa bu firmaya asla para vermez. Parası bir yana, çekeceği eziyet parayla ölçülmez. Hakkında yazılmış binlerce olumsuz yorumdan sonra.
                        Ama söyle bir olay da var, eğer Türkticaret, trabzonspor.org.tr gibi sitelere duyduklarımızdan ve okuduklarımızdan çok daha profesyonel bir hizmet veriyorsa (uptime, hız, erşilebilirlik, teknik destek,...) sorun yok.

Son olarak bir ekleme yapmak istiyorum:

İşaretli yerin bu şekilde olması normal mi? Copyright=telif hakkı Turkticaret.net'te neden olsun ki? Bu, sitenin içeriğinin telif hakkı anlamına geliyor. Tasarım ve kodlama olsa Generator kullanılır bildiğim kadarıyla.
                        En son AyKaN tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 14:20. Sebep: Fazlalık bir r harfi yüzünden yazdıklarım :) ülkespor - ülkerspor

Yorum

• Ülker değil ülkespor. Türkticaret netin ne mal olduğunu başkalarının da bilmesi ne güzel.
                          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ülker değil ülkespor. Türkticaret netin ne mal olduğunu başkalarının da bilmesi ne güzel.
                            Uyarı için teşekkürler mesajı düzelttim ama Powered by hakkında yazdıklarımın arkasındayım
                            Bu powered by, designed by'ın amcasının oğlu mu?

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haberler

40.Yıl'da "Babalara Özel" indirim
                              Kulübümüzün kuruluşunun 40.Yıldönümünde 17 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü nedeniyle TS Club ürünlerinden oluşan hediye paketinde özel indirime gidildi.

Buna göre değerli taraftarlarımıza özel olarak hazırlanan hediye paketinde piyasa değeri 95 YTL. olan ürünlerin 65 YTL.'den satılacağı açıklandı.

Hediye paketinde 1 adet puma beyaz forma, 1 adet DÜK kravat, 1 adet DÜK atkı, 1 adet anahtarlık, 1 adet rozet yer aldı.

Taraftarlarımızın babalara özel hediye paketine Sadri Şener Merkezi'ndeki TS Club mağazamızla www.trabzonspor.com.tr adresindeki sanal mağazamızdan ulaşabilecekleri vurgulandı.
                              Harika bir uygulama, yalnızca Trabzonspor'da..

Geçen Cuma günü babalar günü için babama özel bir hediye almak istediğim sırada resmi sitemizde bu haberle karşılaştım, hemen sipariş verdim, gün içerisinde kargoya verildi ürünüm, GlobalCargo'nun kargo takip sistemi olmadığı için ürünümün ne zaman geleceği konusunda bilgi alamadım. Ürün babalar gününden bir gün sonra babamın eline geçti.

Bir an öyle korkmuştum ki içine babalar gününü hatırlatacak bir kart koyarlar diye, neyse ki böyle bir hata(!) yapmamışlar ve babalar gününü hatırlatacak en ufak bir işaret koymamışlar, ürünü sıkıca sarıp sarmalayıp göndermişler.

Bunun yanında korktuğum bir başka şey vardı ki neyseki değerli profesyonel kulübüm bu korktuğumun başıma gelmesini de önledi. Bir an babama hediye olarak gönderdiğim babalar günü özel paketinin içine faturayı koymayı unutabileceklerini(!) düşündüm, neyseki unutmamışlar, babam ürünün nereden geldiği konusunda en ufak bir fikre sahip değildi, ben söyleyene kadar.

Kısaca babam hediyemi almasına rağmen hediye olduğunun farkına varamadı, teşekkürler Trabzonspor, teşekkürler bakkal zihniyeti..

Yorum

• İlk olarak AyKaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kendine bir domain alıp kişisel çabalarıyla bir site açmak isteyen bir kişi internette yarım saat araştırma yapsa bu firmaya asla para vermez. Parası bir yana, çekeceği eziyet parayla ölçülmez. Hakkında yazılmış binlerce olumsuz yorumdan sonra.
                                Ama söyle bir olay da var, eğer Türkticaret, trabzonspor.org.tr gibi sitelere duyduklarımızdan ve okuduklarımızdan çok daha profesyonel bir hizmet veriyorsa (uptime, hız, erşilebilirlik, teknik destek,...) sorun yok.

Son olarak bir ekleme yapmak istiyorum:

İşaretli yerin bu şekilde olması normal mi? Copyright=telif hakkı Turkticaret.net'te neden olsun ki? Bu, sitenin içeriğinin telif hakkı anlamına geliyor. Tasarım ve kodlama olsa Generator kullanılır bildiğim kadarıyla.
                                Kulübümüzün yeni bilgi işlem sponsoru Turkticaret.net

Kulübümüzün yeni bilgi işlem sponsoru turkticaret.net oldu. Taraflar arasında varılan anlaşmayla kulübümüzün resmi internet sitesinin altyapı ve e-mail hizmetleri turkticaret.net’e devredildi.

Böylelikle kulübümüzün turkticaret.net’in lisanslı Microsoft programlarının kurulu olduğu E-mail Server, SQL Server ve Web Server, yüksek hızda paylaşımsız hat kullanımı, 7/24 saat teknik destek ve süreklilik garantisi, Firewall / Güvenlik, antispam ve antivirus desteğinin temini ile back-up sistemi hizmetlerinden faydalanmaya başladı.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim