Gs, şahane bir mobil uygulama yapmış. Peki neden yapmıyoruz. Ama öyle berbat bir sitemiz var ki ihtimal vermiyorum böyle birseye. Mobilden antreman resimlerine bakayim dedim, sinirden telefonu yere firlatiyordum. Hem resmi site sifirdan yapilmali hem de bir mobil uygulama yayinlanmali
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Arkadaşlar sitedeki marşlar kısmındaki marşlara sahip olan var mı? Eski site varken hepsini teker teker dinlediğimi hatırlıyorum. Eski marşlardı. Daha önce hiç duymamıştım. İçlerinden biri çok hoşuma gitmişti ve yeniden düzenleyip kaydetseler diye düşünmüştüm. Site yenilendikten sonra eski linklerin tümü bozulduğu için siteden erişemiyorum, başka yerde de yoklar. 41. yıl özel albümü olabilir mi diye baktım ama o albümde 10 marş var. Sitede yazan "Trabzonspor Kaseti"nde 13 marş var. Aynı değiller. Nasıl erişilebilir acaba bu marşlara?
Siteyi yenilerken tüm eski linklere haberlere yazılara videolara erişimin kalmaması da çok acemice bir hataydı. Güya modern bir site olacak diye yenilenip eskiye olan ne varsa kaybolmuştu. Bugün kurum sitelerinin hepsi 5-6 kere yenilenmiştir ama 2005'de yayınlanan bir haberi bulabilirsin çünkü kimse böylesine bir amatörlük yapmamıştır. Ve hala bu kadar basit bir amatörlüğü yapan şirketin sitesini kullanıyoruz o da ayrı bir durum.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
-
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi siteye 1 haftadir neden girilmiyor? bilen varmi?61
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'den girişte sorun yok şuanda
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum