Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gs, şahane bir mobil uygulama yapmış. Peki neden yapmıyoruz. Ama öyle berbat bir sitemiz var ki ihtimal vermiyorum böyle birseye. Mobilden antreman resimlerine bakayim dedim, sinirden telefonu yere firlatiyordum. Hem resmi site sifirdan yapilmali hem de bir mobil uygulama yayinlanmali
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Arkadaşlar sitedeki marşlar kısmındaki marşlara sahip olan var mı? Eski site varken hepsini teker teker dinlediğimi hatırlıyorum. Eski marşlardı. Daha önce hiç duymamıştım. İçlerinden biri çok hoşuma gitmişti ve yeniden düzenleyip kaydetseler diye düşünmüştüm. Site yenilendikten sonra eski linklerin tümü bozulduğu için siteden erişemiyorum, başka yerde de yoklar. 41. yıl özel albümü olabilir mi diye baktım ama o albümde 10 marş var. Sitede yazan "Trabzonspor Kaseti"nde 13 marş var. Aynı değiller. Nasıl erişilebilir acaba bu marşlara?

Siteyi yenilerken tüm eski linklere haberlere yazılara videolara erişimin kalmaması da çok acemice bir hataydı. Güya modern bir site olacak diye yenilenip eskiye olan ne varsa kaybolmuştu. Bugün kurum sitelerinin hepsi 5-6 kere yenilenmiştir ama 2005'de yayınlanan bir haberi bulabilirsin çünkü kimse böylesine bir amatörlük yapmamıştır. Ve hala bu kadar basit bir amatörlüğü yapan şirketin sitesini kullanıyoruz o da ayrı bir durum.
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

güncellenmemiş...

Yorum

• ts club yenilenmiş güzel olmuş ts.org da yenilenmeli özellikle logolar

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sezon tescil edilmediği içindir.
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

...

Yorum

güncellenmiş. <3

Yorum

• resmi siteye 1 haftadir neden girilmiyor? bilen varmi?

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    resmi siteye 1 haftadir neden girilmiyor? bilen varmi?
                    Türkiye'den girişte sorun yok şuanda
                    61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Türkiye'den girişte sorun yok şuanda
                      allah allah ne tuhaf 1 haftadir giremiyoruz. bu ne sacmalik. bilgi icin sagol

Yorum

• Resmi youtube kanalındaki o saçmalık neydi öyle ya?

komplo mu yoksa aptallık mı?
                        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Yorum

• dün yenilendi bugün açılmıyor

Yorum

• 2016-2025 yazmışlar footer’a o site 96-97’den beri aktif neyin 2016’sı bu

Yorum

• Site arşivini mi sildiler? Google'da listelenen linklerin karşılığı boş. Geri getirebilecekler mi?
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X