Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4. büyük olmaya namzetlermiş. Yani İst. takımlarından küçük olduklarını baştan kabul ediyorlar. Bizse bize 4. büyük denmesinden keyif almıyoruz. Farkımız bu. Bursa isterse 10 tane tv kanalı açsın. Müzesine de en fazla tv kanalı koyar zaten.

Yorum

• hic takmaya gerek yok bunlari nasil cememiyorlar bizi onlarada anten lagzim galiba

Yorum

• o resim ne yahu bütün bursalı arkadaşlarıma atıcam
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• tv işi iyice hayalet hikayelerine döndü valla ..
          Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• bursanın tv si çıktı mı ?
            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• bursanın kanalı olsa ne olur diğer kuluplerin varda ne oldu sanki bir işe yarıyor onların hali ortada şikelrle kendilerine büyük kulüp dedirtiyorlar biz şikesiz lig şampiyonuz herkez kendine baksın sonra konuşsun

Yorum

• gülmekten yarılcam yeni gördüm

Yorum

• 3-5 trilyona mâl olacaksa ben Tv istemiyorum arkadaş!
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• bursami ,,ve buyukmu..ya bu takim ligin asansor takimlarindan...dunya alem biliyo bunu
                    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gülmekten yarılcam yeni gördüm
                      Bende niye gülüyolar dedim,meşin yuvarlağa dikkat etmemişim
                      *
                      *
                      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• ulan ne kakar 4.buyuk varya anlamadım...atın sunlara ıkı tane kemık sussunlar...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• ben hala neye güldügünüzü anlayamadim su bursa resminden

Yorum

• İlk olarak Argadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben hala neye güldügünüzü anlayamadim su bursa resminden
                            timsah özlücede top(şekil) bursa orada

Yorum

• he he he ..aynen iyi fark etmissin..
                              Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...

Yorum

• arkadaşlar 4. büyük değil dört büyükten en büyüğüyüz 4. değil araya nokta koydunuzmu olay farklı bir anlam kazanıyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim