Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yani o yazının kaynağı nerden acaba Saner bey tv de açılışa yetişecek demişti...

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TV için altyapı çalışması

Bordo-mavili yönetimin projeleri arasında yer alan Trabzonspor TV için altyapı çalışmalarına başlandığı öğrenildi. Bu projede başkan yardımcısı Saner Ayar'a tam yetki veren bordo-mavili yönetimin gelecek yıl Trabzonspor TV'nin test yayınına başlamayı hedeflediği belirtildi.
      Bu haber nerde çıktı?

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu haber nerde çıktı?
        fotomaçta çıktı

Yorum

• fotomac şaşırmış o zaman

Yorum

• Yalan haber ...

Yorum

• ne zaman acılcak ya heycanlandım..

Yorum

• TRABZON TV İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ
                Bordo-mavili yönetimin projeleri arasında yer alan Trabzonspor TV için altyapı çalışmalarına başlandığı öğrenildi. Bu projede başkan yardımcısı Saner Ayar'a tam yetki veren bordo-mavili yönetimin gelecek yıl Trabzonspor TV'nin test yayınına başlamayı hedeflediği belirtildi.

trabzonhaber.net

kafam karıstı simdi

Yorum

• yöneticilerden saner ayar bu konudaki sözünü tutamamistir.sözde en gec agustos ayinda gercek yayina baslayacakti.acaba basketbol tutkunu saner ayar trabzonspor 2.lige cikamayinca mi bu islerde agir davranmaya basladi merak ettim.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• hade artik baslasin da bütün gün trabzonspor tv acik kalsin plasmada....
                    tam olarak katki nasil oluyor biz TS TV ye baktikmi anlamadim ama insallah birisi aciklik getirir...
                    En büyük TS

Yorum

• arkadaşlar öncedende yazdım yine yazayım.televizyon kanalı kurmak hiçte göründüğü kadar kolay değil.inanılmaz bir altyapı ve para lazım.onun için sabırlı olmak lazım.ben kurulacağından eminim ve hiçbir şüphem yok.sabırlı olmak lazım.bakım ikinçi başkanımız bu sekterün içinde gelme.mutlaka başaracaklardır.

Yorum

• bu yaz acılacak diyenler o işi unutun yetişmez seneye belki

Yorum

• Haziranda yayına başlayacak diye duydum doğrumudur acaba ?
                          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• onların gelecek yıl dediği aslında gelecek sezondur arkadaşlar kafanızı takmayın yani bu proje aksamaz bence
                            Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• :d

Eee bizede hayırlı uğurlu olsun demek kalmış.
                              "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• Bu konuda endişeye gerek yok Saner Ayara bizzat söyledi herşey tamammış.. En geç Ağustos başı kanal yayınına start veriyor..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim