Yani o yazının kaynağı nerden acaba Saner bey tv de açılışa yetişecek demişti...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
Bu haber nerde çıktı?İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTV için altyapı çalışması
Bordo-mavili yönetimin projeleri arasında yer alan Trabzonspor TV için altyapı çalışmalarına başlandığı öğrenildi. Bu projede başkan yardımcısı Saner Ayar'a tam yetki veren bordo-mavili yönetimin gelecek yıl Trabzonspor TV'nin test yayınına başlamayı hedeflediği belirtildi.
Yorum
-
fotomaçta çıktıİlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haber nerde çıktı?
Yorum
-
Misafir
TRABZON TV İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ
Bordo-mavili yönetimin projeleri arasında yer alan Trabzonspor TV için altyapı çalışmalarına başlandığı öğrenildi. Bu projede başkan yardımcısı Saner Ayar'a tam yetki veren bordo-mavili yönetimin gelecek yıl Trabzonspor TV'nin test yayınına başlamayı hedeflediği belirtildi.
trabzonhaber.net
kafam karıstı simdi
Yorum
-
yöneticilerden saner ayar bu konudaki sözünü tutamamistir.sözde en gec agustos ayinda gercek yayina baslayacakti.acaba basketbol tutkunu saner ayar trabzonspor 2.lige cikamayinca mi bu islerde agir davranmaya basladi merak ettim."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
arkadaşlar öncedende yazdım yine yazayım.televizyon kanalı kurmak hiçte göründüğü kadar kolay değil.inanılmaz bir altyapı ve para lazım.onun için sabırlı olmak lazım.ben kurulacağından eminim ve hiçbir şüphem yok.sabırlı olmak lazım.bakım ikinçi başkanımız bu sekterün içinde gelme.mutlaka başaracaklardır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum