Avrupa da da sart ! Yeni urunlerimizi almak icin cok sabirsizlaniyorum... Ama Turkiye ye gitmeden alamiyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ankara’da Niçin Ts Club Yok?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yuh ya insaf koca ankarada Ts cLup nasıl olmaz yav
Yorum
-
TS Club'ı Trabzon'da birkaç defa gezme fırsatım oldu:
- Tekstil konusundaki tasarımları, bence, çok başarısızdı. (Tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz)
Umarım, Ankara'da da en kısa zamanda açılır ve de en azından şu feneriumun üçte biri kadar iş yapar. Şu fenerium'un önünden her geçişimde çıldırıyorum. Bi sürü adam, ne İstanbul'da ekmeğini kazanıo ne de İstanbul'da doğmuş, bu sarı-lacivert kargalara para yatırıo!!!
61>34 !!!!"dere coştu bir kere"
Yorum
-
Ts-club de olmasın ama bu klubün lisanslı ürünlerini satan bir yer olsun bari... İzmircaddesinde ki pasajlara halen bu senenin forması gelmedi( çubuklu ) beklemekteyiz..zaten sadece forma veya nadiren sweet tarzı birşeyler oluyor..Onu da bulamıyınca mecburen deli oluyor insan..
Yorum
-
Sevgili Arkadaslar, su gercegi ilk önce anlayin...
Trabzonspor ManU , Real Madrid , Barcelona, AC Milan , Juve gibi bir kulüp degil..... BU kulüplerin bile kendi sehirin disinda pek fazla "kendi Ofisleri" yok...
Talep o kadar büyük olsa , TS Yönetimi neden bu gibi olaylara acik olmasin??
Avrupada su anda büyük kulüplerin pazarlayisi sadece Fenerium var , ve ordada bekleneni almadigindan duyumlar geliyor....
Trabzonspor kulübü , eger öyle talepler olursa , neden Ankara veya Izmirde subeler acmasin??
Bunu Trabzonspor acmasada yatirimcilar acabilir, o zaman soru sormali neden acmadiklarini....
Ben Almanyada yasayan bir sahis olarak sunlari söyleyebilirim..
En "fanatik" taraftarin cocugunda bile "Sahte ürünler " görüyorum...
Tabiki ilk etapta yüzüne vurmuyorum, ama zamani gelincede söylüyorum..
BU nedir??? bir seyler eksik bizim Ülkemizde veya bizim insanimizda, yani ne kadar köfte , o kadar ekmek.......
Cubuklu Forma , veya "sadece iki cesit T-Shirt" bence bahane..
Burda 3-5 kisi sunu bunu istemis ve kendi yasadigi sehirde yokmus...
Kusura bakmayin ama "bunlar kuru kalabalik" ....
Isteyen her kisi , su Global Dünyada , herseyi bulur....
TS-Cluba gerek yok...
Yorum
-
İlk olarak Hattrick tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Arkadaslar, su gercegi ilk önce anlayin...
Trabzonspor ManU , Real Madrid , Barcelona, AC Milan , Juve gibi bir kulüp degil..... BU kulüplerin bile kendi sehirin disinda pek fazla "kendi Ofisleri" yok...
Talep o kadar büyük olsa , TS Yönetimi neden bu gibi olaylara acik olmasin??
Avrupada su anda büyük kulüplerin pazarlayisi sadece Fenerium var , ve ordada bekleneni almadigindan duyumlar geliyor....
Trabzonspor kulübü , eger öyle talepler olursa , neden Ankara veya Izmirde subeler acmasin??
Bunu Trabzonspor acmasada yatirimcilar acabilir, o zaman soru sormali neden acmadiklarini....
Ben Almanyada yasayan bir sahis olarak sunlari söyleyebilirim..
En "fanatik" taraftarin cocugunda bile "Sahte ürünler " görüyorum...
Tabiki ilk etapta yüzüne vurmuyorum, ama zamani gelincede söylüyorum..
BU nedir??? bir seyler eksik bizim Ülkemizde veya bizim insanimizda, yani ne kadar köfte , o kadar ekmek.......
Cubuklu Forma , veya "sadece iki cesit T-Shirt" bence bahane..
Burda 3-5 kisi sunu bunu istemis ve kendi yasadigi sehirde yokmus...
Kusura bakmayin ama "bunlar kuru kalabalik" ....
Isteyen her kisi , su Global Dünyada , herseyi bulur....
TS-Cluba gerek yok...
yapma Allah aşkına abi ne demek global dünya . ben 18 yaşından küçüğüm ve öyle internet üzerinden de sipariş edemiyorum . ya bunu söylemen bile yanlış . koca türkiyenin başkenti ankarada ts club yok . istedii kadar global olsun ts club olmalı . bu tartışılmaz bişey . sadece buna çözüm bulmak gerekir .
bulunuyor demeklede olmuyor malesef bulunmuyor . en meşhur spor mağazasında bile formamızı bulamaz olduk . dağıtım kötü yapılıyor . forma bulsak başka ürünler bulunmuyor . zaten bulunsa bu başlık açılmazdı . hadi bulunuyor diyelim ama ne olursa olsun ts club diye bir şey varsa ankara dada olmalı . globallikle alakası yok bunun ...
Yorum
-
TsClub, Trabzon dışında ilk Ankara'da açıldı. Hatta açılışa giden arkadaşlaımızda olmuştu. Şimdi bu yer kapanmış ve başka bir yerde TsClub yok ise bu çok acı. Ankara gibi Trabzonspor'lunun çok olduğu bir yerde TsClub'ın olmaması eksiklik değil hatadır hemde büyük bir hata.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Güzel kardesim , sözüm sana degil.......bunu anla...İlk olarak Fanatik Ozi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapma Allah aşkına abi ne demek global dünya . ben 18 yaşından küçüğüm ve öyle internet üzerinden de sipariş edemiyorum . ya bunu söylemen bile yanlış . koca türkiyenin başkenti ankarada ts club yok . istedii kadar global olsun ts club olmalı . bu tartışılmaz bişey . sadece buna çözüm bulmak gerekir .
bulunuyor demeklede olmuyor malesef bulunmuyor . en meşhur spor mağazasında bile formamızı bulamaz olduk . dağıtım kötü yapılıyor . forma bulsak başka ürünler bulunmuyor . zaten bulunsa bu başlık açılmazdı . hadi bulunuyor diyelim ama ne olursa olsun ts club diye bir şey varsa ankara dada olmalı . globallikle alakası yok bunun ...
Sen belki harcliginin cogunu Trabzonspor ve ürünlerine veriyorsun.
Senin gibi cok kisiler olsa , Kulüpler hic bir zaman sIkIntI cekmeyecek, ama cogunluk öyle degil malesef........
Talep yüksek olursa , TS Klubta o kadar sunar...
Burda konu sadece TS Clubun basari veya basarizligi degil....
Tekrar diyorum, ne kadar Köfte...O kadar ekmek
sözüm senin icin degil kardesim..........
Yorum
-
Beyler iyi guzel konusmussuuzda şimdi TS Club demek extra külfet demek klüp daha önce acmıs fakat yeterli görülmediği için kapanmış o zaman Ankaradaki renkdaşlarımız taşın altına elini soksun.Siz klube TS Club Şubesi için başvurdunuzda talebiniz kabul edilmedimi..Klüp bas bas bağırdı TS Club bayilikleri verilecektir diye hatta İst da da Bahçlievler gibi paralı bi semtte babamın arkadaşı yer açtı fakat olmayınca olmuyor yaklaşık 1 sene sonunda iş olmadığından kapattı ve kendi mağazasıydı TS Club bayiiliği talep etmiş ve almıştı.Diyeceğim o ki maddi durumu iyi olan bi Ankaralı yada bikaçınız gelin bi araya kardeşim açın o zaman madem o kadar potansiyel var Ankarada hem siz kazanın hem Trabzon kazansın hemde şehir kazansın...Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Şu andaki yönetim kesinlikle kurumsallaşmanın bir ayağı olan TS Club lara önem vermiyor forma satışlarımızdan ve bu işe verilen değerden belli değilmi bir çubuklu forma bile yaptıramadılar yada önemsemediler ki ankaraya bir mağza açmak akıllarına gelsin...
Yorum
-
önceden ankaradaki ts club ın yeri atakule deydi yani çok gidilen biyer değil orası artık . kızılay gibi biryere açılsa iş yapar gibime geliyor . ben siteden araştırıp bulmuşdum . herkes öyle aramaz internetden . göz önünde bi yer olsa geçerken bile uğrar taraftar . onun için önceden iş yapamadığını düşünüyorum . zaten orda ürün çeşitliliği yokdu. sormuşdum bunlar niye yok diye . kulüp göndermiyor demişdi bana adam . doğru mu söyledi orasını bilemem .
Yorum
-
olayın yerle ticari mantıkla veya hiç bir şeyle alakası yok!!daha önceki işletmeci ile bire bir kendisiyle görüştüm..bana ilettiyi şu olmuştu ben trabzonspor taraftarlarının ilgisinden taleplerinden çok memnunum fakat ürün siparişi veriyoruz siparişlerimiz elimize bir ayda geliyor vede ürün çeşitliligi çok az demişti o zaman yani atay aktug zamanında ts cluplar emekleme dönemindeydi ve yinede bir şeyler yapılmaya çalışılıyordu...şimdi o işletmeci ata kulede bjk store magazasını işletiyor inanmayan kardeşlerimiz gidip konuşabilirler...fakat şu andaki yönetimimiz bir önceki yönetimden aldıgı ts clup ların üstüne bir tugla koymamıştır ne yazıkki profesyonel zihniyet bu yönetide mevcut degildir...onun içindirki biz burda ne söylesek ne yazsak havada kalıyor!!saygılarımla....Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum