Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

müzeye bende trabzona ne zaman gitsem ugruyorum... şu kadar söylüyorum bu müze fiziki hali ile görüntüsü ile çalışan elemanları ile bize gerçekten yakışmıyor!!!!ordaki şanı kupalara o ortam yakışmıyorrrr!!!
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

müzemiz mazimizin bize vermiş olduğu kupaların büyük bir gururu vede heybeti ile yaşıyor,gezin vede gururlanın eyy trabzonsporlular....

Yorum

Bende müzeye her yaz illa ki giderim müzemiz bizim büyüklügümüzün ispatidir.Gecenlerde misafirler geldi,cocuklari vardi galatasarayli 9-10 yaslarinda müzenin resimlerini gösterdim,kupalari görünce Trabzonsporlu oldular

Yorum

muzeye gitmek nasip olmadı ne zman gitsem kapalı diolar
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

bence çok tıkış tıkış ayrıca döşemeler yürüyünce gıcırdıyor ve kupalar yürüdükçe sallanıyor.restorasyon şart..
            Sen ağlat biz severiz seni...
            Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
            ts_mania

Yorum

müzanin başka bi binaya taşınması için yerel kanalın birinde gündem oluşturmaya çalışılıyordu. yeni yer bahsedilenlerden birinde olursa çok güzel olacak.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

Yarım Kupa:

Açıklama:

1957-58 sezonunda Trabzon'da oynanan Türkiye Amatör Futbol Şampiyonasında, İdmanocağı ile Ankara Havagücü tüm maçlarını kazanarak final maçını Hüseyin Avni Aker Stadyum'unda oynar. Maç berabere biter ama takımların puanları ve averajları eşittir. Uzun tartışmalar sonucunda enteresan bir çözüm bulurlar.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

BEDAVAYA ALDIK BİLMEM NE (2020 YE KADAR UZATTILAR)

Yorum

bjk stadyumun altına müze yapmış.her taraf kupa dolu.dışarıdan yabancı gelse bu ne buyuk takımmış,ne kadar çok kupası varmış..ama bilmiyorki su topu şampiyonluk kupası.hentbol bayanlar kupası,teniz kupası yani ne b.k bulmussalar müzeye koymuşlar...
                    ben böyle müzeye karşıyım.müze dediğin sadece futbol takımın olacak ve kazandığı kupalar sergilenecek
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bjk stadyumun altına müze yapmış.her taraf kupa dolu.dışarıdan yabancı gelse bu ne buyuk takımmış,ne kadar çok kupası varmış..ama bilmiyorki su topu şampiyonluk kupası.hentbol bayanlar kupası,teniz kupası yani ne b.k bulmussalar müzeye koymuşlar...
                      ben böyle müzeye karşıyım.müze dediğin sadece futbol takımın olacak ve kazandığı kupalar sergilenecek
                      Dünyadaki bütün spor kulüplerinin müzesi bu şekildedir. Sonuçta adamlar spor kulübü, diğer branşlarda kazandıkları kupaları da sergileyecekler elbette.

Yorum

hacizli kupalara gel...
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

yazları kısa bir sunum yapacak bir video destekli anlatım yapacak görevlilerin olması gerekli
                          özellikle çocuklar geldiğinde onlar için
                          iyi olur
                          BMN KOCAELİ

Yorum

Müze çalışanlarına yaz aylarında turistlerin ziyareti de dikkate alınarak standart tanıtımlar için en azından ingilizce eğitimi verilebilir...
                            "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

Amasya da olduğum için ne müzeye ne de maçlara gelebilme imkanım sıfır
                              medyum çalışmalarına göz atın

Yorum

Şamil Ekinci Müzemizi 3 boyutlu olarak gezebilirsiniz

Kupalarımız, madalyalarımız, hikâyelerimiz ve daha pek çok tarihi başarımızın yer aldığı Şamil Ekinci Müzesi, artık 3 boyutlu olarak gezilebilecek.

www.trabzonspor.org.tr adresinde yer alan ‘’Trabzonspor Müzesi’’ bağlantısından eski Başkanımız Şamil Ekinci’nin adını taşıyan müzemize giriş yapabilir, dilediğiniz gibi kulübümüzün tüm başarılarını 3D olarak görüntüleyebilirsiniz.

Lig Şampiyonluklarımız… Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Başbakanlık Kupalarımız… Kıbrıs Barış Kupası ve daha fazlası…

Artık www.trabzonspor.org.tr’de!

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim