müzeye bende trabzona ne zaman gitsem ugruyorum... şu kadar söylüyorum bu müze fiziki hali ile görüntüsü ile çalışan elemanları ile bize gerçekten yakışmıyor!!!!ordaki şanı kupalara o ortam yakışmıyorrrr!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi
Daraltma
X
-
Yarım Kupa:
Açıklama:
1957-58 sezonunda Trabzon'da oynanan Türkiye Amatör Futbol Şampiyonasında, İdmanocağı ile Ankara Havagücü tüm maçlarını kazanarak final maçını Hüseyin Avni Aker Stadyum'unda oynar. Maç berabere biter ama takımların puanları ve averajları eşittir. Uzun tartışmalar sonucunda enteresan bir çözüm bulurlar.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
bjk stadyumun altına müze yapmış.her taraf kupa dolu.dışarıdan yabancı gelse bu ne buyuk takımmış,ne kadar çok kupası varmış..ama bilmiyorki su topu şampiyonluk kupası.hentbol bayanlar kupası,teniz kupası yani ne b.k bulmussalar müzeye koymuşlar...
ben böyle müzeye karşıyım.müze dediğin sadece futbol takımın olacak ve kazandığı kupalar sergilenecekNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Dünyadaki bütün spor kulüplerinin müzesi bu şekildedir. Sonuçta adamlar spor kulübü, diğer branşlarda kazandıkları kupaları da sergileyecekler elbette.İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk stadyumun altına müze yapmış.her taraf kupa dolu.dışarıdan yabancı gelse bu ne buyuk takımmış,ne kadar çok kupası varmış..ama bilmiyorki su topu şampiyonluk kupası.hentbol bayanlar kupası,teniz kupası yani ne b.k bulmussalar müzeye koymuşlar...
ben böyle müzeye karşıyım.müze dediğin sadece futbol takımın olacak ve kazandığı kupalar sergilenecek
Yorum
-
Şamil Ekinci Müzemizi 3 boyutlu olarak gezebilirsiniz
Kupalarımız, madalyalarımız, hikâyelerimiz ve daha pek çok tarihi başarımızın yer aldığı Şamil Ekinci Müzesi, artık 3 boyutlu olarak gezilebilecek.
www.trabzonspor.org.tr adresinde yer alan ‘’Trabzonspor Müzesi’’ bağlantısından eski Başkanımız Şamil Ekinci’nin adını taşıyan müzemize giriş yapabilir, dilediğiniz gibi kulübümüzün tüm başarılarını 3D olarak görüntüleyebilirsiniz.
Lig Şampiyonluklarımız… Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Başbakanlık Kupalarımız… Kıbrıs Barış Kupası ve daha fazlası…
Artık www.trabzonspor.org.tr’de!
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum