Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Resmi Maskotunu Seçiyor!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Firtinaya kapilan kartal dagin eteklerinde feci sekilde can verdi" daha oturakli bence, Postanin mansetlerine benzedi gerci ama olsun

Yorum

• bencede kaplan olsun
      ayrıyetten formanın önüne göhmavisi renkte hayalet kaplan kafası tüm göğsü kaplayacak şekilde mükemmel bir ekol olurdu
      birgün elime fırsat geçerse mutlaka böyle yaparım

Yorum

• 15 sene oldu nerde maskot bence KAPLAN!
        Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• Aylardır çubuklu forma çıkaramayan yönetimden maskot konusunda hepten ümidimi kestim.
          keyif adamı ..

Yorum

• maskotumuz kesinlikle balık olmalı...ama hamsi dışında bir balık ta olabilir...mesela shark... http://www.yuzbasicafer1.com/l_carto...tm1/a_0124.htm

Yorum

• önerim şu:

trabzonsporun maskotu temel olsun
              bu maskotun kostümü özel bir çalışma ile belirlensin (bir karikatüriste veya desinatöre çizdirilsin ama terziye deği iyi bir moda evine diktirilsin)

niye temel ?
              trabzon kültürünün en önemli figürü olduğu için
              saf temiz dürüst ve zeki olduğu için
              öteki olduğu için
              bizi anlattığı için
              bizi yaşattığı için

temel

20 yaşında biri olmalı (gerçek bir insandan bahsediyorum)
              ama asla yüzünü kimse görmemeli
              yüzünü kimseye göstermemeli
              maç öncesi stadyumu turlamalı
              askere gitmeli tafaftar onu beklemeli
              ilerde evlenmeli fadime ile ama o da asla yüzünü kimsenin görmediği biri olmalı

bu gizem ve sır herkesin ilgi odağı olacaktır

Yorum

• Ne kaplanı arkadaşlar kaplan dandik spor gazeteleinin son zamanlarda bize yakıştırdığı lakap, sanırım 99 dan sonra ilk defa duydum.

Hiç bir zaman değişmiyecek lakabımız varsa oda karadeniz fırtınasıdır.Bırakın maskotumuzda olmayı versin.
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• [QUOTE=musberdo;489285]maskotumuz kesinlikle balık olmalı...ama hamsi dışında bir balık ta olabilir...mesela shark... http://www.yuzbasicafer1.com/l_carto...tm1/a_0124.htm[/QUOT]

arkadaşın verdiği linkdeki resim çok güzel güçlü bir balık köpek balığı gibi
                  KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• Karadeniz Firtinasi

Yorum

• işte kaplan

işte kurt ki benim favorim

En son BOZOHAN tarafından düzenlendi; 18.10.2006, 12:48.
                      KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• iyide bu linklerin hepsi aynı vede hiçbiri göstermiyo sonuncu balık hariç
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bu kadar yıl geçti hala çözemedik şu maskot olayını. Yönetimden de tık yok ne olacak sonu belli değil..

Yorum

• bizim maskot zaten belli değilmi arkadaşlar (anadolu kaplanları)bu konu bence gereksiz
                            medicina humaniem veterineria humatitem

Yorum

• Maskotla simgeyi ayırmak lazım. Hamsi, Karadeniz Fırtınası ve her ne kadar sevmesem de kaplan takımın simgesi olabilir ancak. Gunners (Arsenal), Red Devils (Manchester) taraftarın benimsediği simgeler mesela, stadın ortasınsa dolandırdıkları kuklalar değil.

Maskotun illa ki şehirin kültürüyle, doğasıyla alakası olması gerekmez. Maskot sadece basketbolda başarılı oldu. Fener'in kanaryayı stadına koyması, fenerium'da aile resimlerinin olduğu posterleri satması şebeklik başka bişey değil.. Seyirciyle iç içe olabilecek bir figürün futbolda başarılı olacağına inanmıyorum. Bırakın futbolu Trabzonlu'ya böyle atlayıp zıplayan elemanlar gelmez. Ben o kale arkalarındaki terliklere bile sinir oluyorum.

Bizim dergimiz bile tam oturmadı, resmi ürünleri Türkiye'nin her noktasına ulaştıramıyoruz, tv konusu muamma, halihazırda uğraşılan stad projesi var... Kafamız, maskotla eğlenecek kadar rahat değil. Hem maskotla uğraşacağımıza futbolcuların hareket edebilen figürlerini yapalım; çocuklar onlarla oynasın.
                              Naber?

Yorum

• maskot hamsi ya başkası var mı. . .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim