Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Resmi Maskotunu Seçiyor!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ahmetturk tarafından gönderildi
    Ama temel reisi kullanmamiz yapimci sirket tarafindan sorun edilebilir.

%100 sorun olur

Yorum

• İlk olarak Magnolia tarafından gönderildi
      İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi
      İlk olarak Magnolia tarafından gönderildi

Hala "Hamsi" olsun diyenler yüzünden hamsiden bile nefret eder olduk.Allah askina birakin su Hamsinin yakasini!

Esra hamsinin yakasi ne tarafi oluyor acaba???

[img]smileys/smiley36.gif[/img]Lafin gelisi öyle söyledim Okan abi.Ben zaten hamsiyi sevmem.Yakasi nerdedir bilmiyorum yani...
      Ciddi ciddi bu "hamsi" sevdasinin Trabzonspor ile ilgili konulara tasinmasi hiç hosuma gitmiyor.Istanbul takimlarinin taraftarlari bizimle dalga geçmek için bu firsati bekliyorlar zaten.Ki hamside gülünecek birsey göremiyorum ama yinede rahatsizlik veriyor bu bana...

Allah Allah?

Insan yöresinin özelliklerinden rahatsiz olur mu?

Bu da bizim yöresel zenginliklerimizden biri.

Hiç rahatsiz olma bence Birileri alay eder diye birseyleri yapamiycaksak daha çokk çekeriz biz..

Yorum

• Kemençe esliginde horon tepen hamsiler olsun 11 tane

Hos olur yaw[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Niye 11 tane derseniz hiçbir fikrim yok öyle yazmisim bi anda

Yorum

• simdi burada tartisilanlari okuyunca dusunuyorumda aslinda cok kucuk seylere kafa yorarken gercek konuyu unutuyoruz!

maskot nedne secmek istiyoruz! bunu ekonomik bir kazanca donusturmek ve kulubun ts kclup vasitasiyla sattigi urunlere bir marka verebilmek ve futbola oyun disinda baska ekici ogeler kazandirmak!

bunradna yola cikarak simdi bu maskot olayina bakalim! amerikada tum spor dallarinda kuluplerin birer maskotu var ve bunlarin islevi sadece mac aralarinda oncesinde seyirciye saklabanlik yapmak degil! bunlar ayni zamanda o kulubun gelir kaynagi! ornegin newyork yankees herseyini starter adli bir firmadan sagliyordu onceden simdi hala oylemi bilmiyorum ama bu firma bu tanimin icine giren herseyiyle ilgileniyor kulubun once o maskotu sonra da urunleri secip yonetime sunuyor ve onay aldiklarini uretip satisini yapiyor!

bizimde yapacagimiz bu yolu izlemek olmali! once bir firma bulursun kendine avrupadan yada turkiyeden bu firmayla bir anlasma imzalarsin bunlar sana senin adina maskotlar ornekleri dizayn ederler yada yaratirlar! bu horon tepen 11 hamsiden fik yemisene kadar olabilir! onunde sinir koymazsin sonra bu ortaya cikan ornekler seyircinin begenisne sunulur! seyirci yani bizler bakariz begeniriz ve secimimizi yapariz! ama aslolan hamsi orneginden gideceksek bu maskotun hamsi olmasindan ziyade onun nasil gorundugu onemli! sen bir hamsiyi negatif veya pozitif gostereblirsin! maskot olcak hamsiye kolda yaparsin bacakta hatta kuyruk bunun onemi yok onemli olan onun sempatik gelmesi! ayni turkcellin logosu gibi! anlatabildim mi! hayir hayir turkcellin logosu gibi olsund emiyorum! o bir ornek<1 ama simdi nerde o turkcell yaratigini gorse insanlar otomatik oalrak turkcelli dusunuyor bizimkide boyle olmali! bunu arabimaza banner olarak yapistirdigimizda yada t-shirt umuzun uzerinde bu ba banner olarak bulunuyorsa herkez dusunmeden bilmeli ki bu trabzonsporun logosu!

benim aklima uzun burunlu karikaturklerdeki gibi zeki bakisli mavi gozlu insan sekline sokulmu bir hamsi geliyor!!!

oneriler tabiki cogaltilabilir...

Yorum

• valla arkadaslar , tartismanin tamamini okuyup sonra yazmak istiyordum ama standard trabzon taraftari olarak yine birbirimize laf yetistirmekten asil konuyu iskaliyoruz hep.

su maddeye katiliyorum, kesinlikle yerel bir tarafi olmali bu maskotun.

ikincisi son derece sevimli bir ifadesi olmali

üçüncüsü bu sevimlilik sayesinde alakasi bile olmayan insanlar bile onu olmak zorunda kalmali ( çelik, türkcell bebegi falan gibi, aranizda turkcellspor taraftari olup da o maskotu alan kaç kisi var )

bordo ve mavi renkler kesinlikle agirlikta olmali

bence sevimli bir temel maskotu yapilabilir, ayaginda top elinde kemençe falan, basinda sivri uçlu bir kukuleta, tam laz isi büyük ama sirin bir burun ile gülümseyen koca bir surat, bordo mavi yelekli ....vs

avantaji su olur sanirim, fikra kültürümüzden dolayi zaten otomatikman bir sempati var insanlarda bu sembole. ikincisi islenecek konuya göre figüre sekil verilebilir veya kiyafet giydirilebilir.

neyse begenen begenmeyen pek çok kisi olacaktir ama çorbaya bir kasik tuzda benden olsun istedim sevgiler .......
              DIE FOR YOU

Yorum

• hala yukaridaki nick gibi saçma sapan nicklerle[img]smileys/smiley5.gif[/img] buraya yazi yazilabiliyorsa ben yöneticilere durup düsünün derim, Saygilar...

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi
                  hala yukaridaki nick gibi saçma sapan nicklerle[img]smileys/smiley5.gif[/img] buraya yazi yazilabiliyorsa ben yöneticilere durup düsünün derim, Saygilar...

harbi nasil bi nick öyle....pis kokular geliyo benim burnuma

Yorum

• Hatavar linkini kullanalim arkadaslar,kullanicinin takma adi 616161 olarak tarafimdan degistirildi.

Yorum

• İlk olarak L-M^ tarafından gönderildi
                      Hatavar linkini kullanalim arkadaslar,kullanicinin takma adi 616161 olarak tarafimdan degistirildi.

hata var linkinin de ne ise yaradigini ögrendim böylce...kusura bakmayin cahilligime verin arkadaslar[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Bizim bu maskot olayi ne oldu ya haberi olan var mi????

hem resmi marsimizdanda ses yok
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Hatirlatirim arkadaslar bizim maskotumuz var.Bahsi geçen tüm özellikleri tasiyo hem de sahil yolunda ayasofya nin orda horon tepen adamlar var ya.Olay budur bu kadar basit.Gerçi klübüm magazalarinda fanus içinde kemençe çalan hamsi satiyolar sanirim klübe göre de maskot o..

Yorum

• maskotun nasil bir sey olmasi gerektigi konusunda bazi yanlis anlamalar var sanirim.Bir kaç arkadasin belirttigi gibi türkcell deki hayvan karincamidir arimidir belli degil her neyse o nun gibi birsey olmali horon tepen adamlar diye maskot olmaz ondan olsa olsa maskotlar olur.[img]smileys/smiley17.gif[/img]ayrica bu konu bu forumda oldugu gibi Trabzonsporun web sitesindende unutulmus.sanirim bu is rafa kaldirilmis
                            "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• ASLINDA HAMSILER COK HOS OLABILIR YA
                              BALIKCI19

Yorum

• güzel olsunda ne olurs aolsun
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...